az iam mn po dalga kosa a nesam emo, daje i grim sam si slagal ... MI AKO SAM EMO O.O!?!??! nai dobre da se samoobiq ma i se si lakiram noktite :OOOOOOO HARAKIRI! o 4akai tva sig e loch koshmar sabudi se sabudi se....pone prava sex.. ama dali ne e emo sex :OOO
mejdu dr oniq ne e emo az iam "Emo Scanner"
az iam mn po dalga kosa a nesam emo, daje i grim sam si slagal ... MI AKO SAM EMO O.O!?!??! nai dobre da se samoobiq ma i se si lakiram noktite :OOOOOOO HARAKIRI! o 4akai tva sig e loch koshmar sabudi se sabudi se....pone prava sex.. ama dali ne e emo sex :OOO
mejdu dr oniq ne e emo az iam "Emo Scanner"
boje, 4e 4ak do tam li stignaha az si mislih, 4e sa nqkvi lapeta det se praqt na depresirani , za da sa po interesni. kato cqlo taq vylna s emotata mi be6e mn sme6na. 4e to vs teen4eta sa depresirani i syrditi i se buntuvat nq na4in ot puberteta e ama ne znaeh , 4e e tolkova seriozno. daje 4estno kazano i ne sym vijdala do sq emo.Първоначално написано от elsy
![]()
![]()
tiq deca savsem se izkriviha be napravo sym potresena nq cennosti nq moral ni6to nq kakvo li ne pravqt da im se obyrne vnimanie???!
На първо място щото в България повечето преиграват...много малко са "емота" в истинския смисъл на думатаНищо протиф тях нямам ама наистина им трябва лечение щото са емоционално нестабилни хора...немогат да се справят с проблемите...
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Vyh hora molq vi se opomnete se...t'va da ti e trudno v jivota edva 6te zapo4ne togava, k'vo 6te pravite??? Vseki teen gi izjivqva tezi nastroeniq ne prekalqvaite i ne preeksponiraite vie stavate napravo nenormalni!!! I az sym bila teen i znam kakvo e da si nerazbran osobenno ot roditelite i othvyrlen ot ob6testvoto vs po vyzrastni kazvaha i za nas 4e sme im tryn v o4ite i ni narejdaha kato ni vidqt kak se obli4ame i kak se dyrjim , no vie savsem se sbyrkahte. To ot va6to pokolenie kato gledam nq da ima mn maje k'vi sa tiq bisexsualni gluposti det mi prikazvate vie ste 4isti praveji!!! ako isakte da vi se obyrne vnimanie sednete i nau4ete ne6to i 6te vidite v byde6te kolko mn 6te vi se obry6ta vnimanie ili imaite nqkvi cennosti nqkakvi ne prazni drogirani ili piqni glavi. ne zn napravo kakvo 6te stane s vas sled 5 god da kajem kato se sabudite edna sutrin i razberete , 4e sled vs gluposti deto ste si napravili i vqrvali ste si pri4inili samo strqska6 vid i pylno otri4ane i otritvane ot ob6testvoto. vs ste na mnenie az sq sam mlad posle kato porasna 6te mu mislq da ama ne , za6toto edin den nikoi nqma da vi pogledne na seriozno kato mu se iztupkate s takyv potresavat vid na intervju za rabota. stradaite si, izjivavaite si gi dramite ama molq vi se po - spokoino kakvo mi se prevyznasqte sqka6 ste poslednite my4enici q stiga...![]()
[18:34:31] Pur33vil каза:glei we
[18:34:41] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: kak moje
[18:34:43] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: da se
[18:34:43] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: samoubivat
[18:34:46] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: basi lamerite
[18:34:48] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: pone bomba
[18:34:53] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: i v nqkoi
[18:34:53] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: blok
[18:34:55] Pur33vil каза: da we i az tfa vikam we
[18:34:57] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: ili dom za deca
[18:35:01] < *cAn'7 b3 t0uch3d* каза: da iz4sti malko ot bokluci
[18:35:13] Pur33vil каза: da pravilno
skype razgovor s edin frna tfa mnenie sme, pastnah 4e ne mi se pi6e6e
![]()
всички сме имали проблеми със семейството, но вероятно това са по-чувствителни хора които живеят в един перфектен свят, изведнъж всичко се срива и те не намират нужда да живеят повече този живот
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Тъй Тъй Тъй,изчетох доста коментари и с много от тях съм съгласен и с много не.....не ми се цитира сега,но има един който е доста против тях с една палма като аватар,от една страна го разбирам,но от друга не,но все пак това е форум за проблемите НИ и място на което да потърсим помощ,точно от такива места се нуждае един тинейджър в днешно време и аз много се радвам че има такива места.И защо емо-тата не се заврат в такъв форум с нормални хора и не обясняват проблемите си там,нека потърсят помощ както от специалисти така и от такива като нас,макар че много хора биха ги оплюли вместо да им помогнат,за това и ние имаме пръст в цялата работа с омразата си към тях.Хора сме и всеки е равен,няма емо,няма метъл,няма чалгар всички сме хора и трябва да се уважаваме и помагаме,за това сме на това дередже,защото всеки е сам за себе си и против другите!!!!Емо-тата си мислят че само те са с такъв живот,да ама не,напротив има стотици хиляди хора по свера,които нямат упора в живота си,но не са самоубиици!!!!За това не ги разбирам,решението не е в това да сложиш край на живота си,просто са със слаби души,хората със силна душа и воля,и характер не биха позволили на съзнанието им да ги потули така в самота и забрава!!!!Много може да се каже и изпише,но просто това са хора които не разбират защо сме създадени на тоя свят,има всякакви типове,има хора които искат да живеят за да им е добре на тях,има хора които им се живее за да помагат на другите,има......абе всякакви типове,затова има и такива като тях,но вместо да ги отблъскваме по-добре е да им помогнем,не казвам че трябва да им се кефите,но ако имате негативно мнение за тях и не само за тях,за който и да е,просто си го оставете за себе си!!!!Не е нужно да им го показвате,защото както родителите им са им показали мнението си към тях така те са си решили че трябва да умират!!!!!
Никога не забравяй кой си!!!
винаги съм си мислила,че в България няма емота - грешала съм.Всеки си има свой начин да прикрие болката и свой начин на живот и всичко останало,това е техния и на тях не им е лесно,макар,че съм против рязане на вени и такива неща..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз се радвам ,че има фалшиви емота в бг поне не бързат да умират,а само копират.Вярно срещат се и някои истински,но не мога да ги спа от решенията им.За мен да си е ЕМО е оправдание да се самоубиеш,а не причина...
Това отдавна отшумя.
Вече виждам все по-малко "емота"![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
...защото се събират на определени и харесвани от тях места...![]()
![]()
Не виждам нищо лошо в емотата, дори ги харесвам - намирам ги за уникално различни и интересни хора...![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
http://www.teenproblem.net/teenid/wateran
http://www.ross90.aha.bg/
http://zoom.bg/potter
- II - Ru - loves - Gu - II -
горките дечица![]()
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
.......
е да, когато нямаш проблеми, от скука сам си ги създаваш
обаче им липсва нещо на тия деца, не са добре
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Be emo vampire..cut yourself and lick your own blood![]()
![]()
тая простотия се роди в един общ чат ^
Вижте какво про4етох...
""Емо са група хора, които в много отношения са забавни. Често обществото смята, че са склонни към самоубийствени и депресивни мисли. Може и да има такива екземпляри, но по-голямата част от представителите на емо са весели млади хора, които се забавляват, слушат хубава музика и се обличат доста ефектно.
Представителите на емо културата се делят на два вида – истински емота и позьори. Аз обаче ще се спра на на външния облик на стила. Всеки иска да бъде различен в много отношения, най-често това става чрез прическата и широките дрехи. Без да се обижда някой, но си мисля, че в днешно време децата изобщо не искат да приличат на родителите си.
Общо взето днешната младеж има по-големи предпочитания – стегнати джинси ала Джеймс Дийн, ексцентрична прическа, обичат да пишат музика и текстове, която отразява тяхната емоционалност.
Между готите и емотата има голяма разлика. Готите са емоционално обременени и депресирани, а емотата – напротив. Те са забавни, интересни, непрекъснато търсещи промяната и толкова изпълнени с енергия и желание за живот.""
Изчетох цялата тема.....
Моето мнение мога да изразя с една крилата фраза:
Безделието ражда пороци!
![]()
Щоом така са си решили,нека си се режат..![]()
you know my name.
NOT MY STORY.