.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 244

Тема: "Емо"

МАМ*ЦАТА ИМ това са тъпи и ограничени парчета, повече се дразня че момиченцата 15-18 си умират за тях, естествено ще им дойде акъла ама късно, ммицата ви и ограничена да еба, за вас няма ли нормални момчета бе, ама така е тряя сме фешън газарки и да се движим и ходим с тях.

г

Както много често талевизията ПРЕУВЕЛИЧИ тотално.а след това по-малките медии си сачиниха историйки и почти цялото интернет пространство започна да изказва мнението си.Немога да разбера как така стана,че в толкова много училища и сайтове се говори за това.А всъщност това е една лъжа.То си нямат Нова тв и др-те проблеми,хората не спят на улицата и така няма нищо важно за какво да говорят.

В wikipedia пише,че България е на 1во място по самоубийтва на деца а НЕ "емо" деца.
    А вие да сте чули,някой от тея "емота" наистина да се е самоубил?Ами не нали! Е освен една тема там за едни деца от благоевград,и се оказа,че децата са си живи.

А какво е емо няма да обяснявам понеже българите предпочитат да са заблудени и да си вярват на медиите и на оличното ни общество

Аз немога да ги разбер тези "емотааа" на кфи се прават Неразбират ли че са адски жалки от къ'в зар се режат.Айде признавам че некой от тях се облича т яко и имат яки прически ама иначе са адски тъпиииии

Някой емота са мноооооого сладки,но неразбирам защо трябва да се самоубиват?.Аз пък съм на принципа живей,за да тормозиш тия,на които си им неприятен.

Tiq sa psixari . .
    EveRy TimE I LoOk aT YoU...My HearT Is JumPinG. . TeLL Me wHaT Can I Do?..

-

я

ами зле сме
    ОБИЧАМ ТЕ

Това означава просто че българските емота са най-"true"
    Каква по-добра новина може да има за нас (освен да кажем пак да ни управляват турците комунягите и брокерите,което няма да се случи де)

Е извън в кръга на шегата си е прекалено трагично но какво да се прави истина си е.Ако престанем да им обръщаме внимание но не правим такива категорични забрани като руснаците "явлението " ще отшумее ...някога

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всеки си решава какъв да бъде. И според мен е тъпо, но явно някой намират смисъл в това да са 'емо' или просто няма какво да правят. Техен проблем.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Изчетох цялата тема и прочетох доста ограничени и тъпи коментари,повечето,от които са пуснати от някакви дечковци...
    Аз нямам нищо против Емо-тата,даже напротив,някои ми харесват..Все пак и те са хора,защо трябва така да се разделяте ? Всеки има свой начин да преживява болката си,техният явно е като се режат,но признавам,че самоубийството вече наистина е прекалено и не мога да кажа,че това не е глупаво,но в определени моменти човек не мисли какво прави и какви ще са последствията от това..просто го прави.

Както се казва " Живейте докато не е дошло на мода да се мре " ....

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Много тъжна работа някои хора може би просто не издържат психически и заради това стават такива..

Град
    Пловдив
    Емо момичетата ме кефят
    Но цялата идеология пък с вените е глупост на макс.
    И аз приемам много неща навътре и ги изживявам тежко,но аз си знам как
    сам да си го преживея. Нито ше ставам емо,нито съм си го и мислил.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

..
    .. It's Real Love, That you Don't Know about .. <-- True!!

Female !!

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Простотия.

абе това емо всеки си го представя по различен начин...така че не ми е особенно тежко за децата...епа като са глупави да си чупят главите... или по лошо... грешно разбрал - грешно направил. Проблема не е в самото "емо" като музика или стил..проблема е в това как се разпространява... пълна глупост...немам думи просто ... епа който иска да се самоубива...мене ми е все тая... ама тия деца като не ги хване некой да им разкаже за кво става дума...мама не им дава да излизат и ще се самоубиват...абе ай сиктир и у децата...
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Град
    Радомир
    повечето се правят на такива защото искат да са модерни и за повече внимание

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    1-во. не се казва "емо",а иймо
    и 2-ро.не се самоубимат иймотата ,а шибаните позьорчета,дет искат да покажат колко са важни и си мислят че кат се накълцат примерно ш им се спаси живота и вече ш са "иймо кидс",да ама не,тва не е фактор,че си иймо...пфф...тъп народ,тъпи дяца..няа се оправи тая България,бе

и пеем: "КУР за емотата!"
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    най- тъпите и гнусни същества на планетата са ЕМОтата...............
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Стил Е/имо никога не е съществувал и няма да съществува. 2008 година беше посветена на депресирани деца с луди прически и визии имитиращи фейк-пънк средите. < Може би това трябва да се нарече Е/имо Кажете ми една Е/имо група... няма такива
    Тази тема си е точно за КЛЮЧ... тъй като вече в Бъгария няма такива движения или ако има те са 2 или 3
    Have a nice day.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    смЕрт !
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Re: "Емо"

Ебати педерунгела на клипа... колко смотани хора... и без тях можем... да режат вените, слабохарактерни, злетаци, комплексари... ненормалници... нямам думи... да мрат

ami nz men li4no mn ma kefi texniqt stil ( na4ina im na obli4ane, pri4eskite im),no dr ne . i tva za ko go praqt nz ama te pove4eto sa samo po v1n6en stil emota. no tezi koito sa istinski emota prosto si imat mn problemi i qvno nqmat nikoi koito da im pomogne za jalost

аз няям нищо против емотата даже ме кефят но по добре си сийн весели готини хорца който просто шриличат на емота но не се режат държат се по децки и така...яко е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си