аз съм против емотата но въпреки това аз съм минала през това един единствен път.И все пак емотата които не го правят за да са фешан,имат наранени чуства и неизказани думи.Те не могат да изразяват това което чустват.А когато това е негативно се "заключва с тъмната стаичка в мозъка им"и когато "саичката" се препълни става лошо не усещащ желанието за живот...искаш да останеш сам в тишината но това е грешката...ето и решението варвиш по улицата хвашташ някои под ръка и си изливаш душата...всичко постепенно минава и готово...казвам го от личен опит много съжелявам за това което направих...но тябва да излезеш от депресията за да осмислят каква глупост правят а за да стани това трябва да имат един нормален приятел които ще те върне в света на живите или както вече казах ако няма такъв тарсиш по улиците
Но наистина тези хора имат нужда от разбиране такаче тези "приятели" на емота нека говорят с тях за чуства нека ги разберат и нека си решат проблемите.Не е сложно да седнеш при един наранен човек и да поговорите за проблемите му.