Цитирай Първоначално написано от xXlloveXx
Вижте какво про4етох...

""Емо са група хора, които в много отношения са забавни. Често обществото смята, че са склонни към самоубийствени и депресивни мисли. Може и да има такива екземпляри, но по-голямата част от представителите на емо са весели млади хора, които се забавляват, слушат хубава музика и се обличат доста ефектно.

Представителите на емо културата се делят на два вида – истински емота и позьори. Аз обаче ще се спра на на външния облик на стила. Всеки иска да бъде различен в много отношения, най-често това става чрез прическата и широките дрехи. Без да се обижда някой, но си мисля, че в днешно време децата изобщо не искат да приличат на родителите си.

Общо взето днешната младеж има по-големи предпочитания – стегнати джинси ала Джеймс Дийн, ексцентрична прическа, обичат да пишат музика и текстове, която отразява тяхната емоционалност.

Между готите и емотата има голяма разлика. Готите са емоционално обременени и депресирани, а емотата – напротив. Те са забавни, интересни, непрекъснато търсещи промяната и толкова изпълнени с енергия и желание за живот.""
това което си прочел/а не истина защото за това което говориш не са емота а "scene" те са точно това весели хорца които приличан на емото по ваншен вид но са по "цветни".

иначе моето мнение за емотата е малко странно(не че имам нещо против тях даже ме кефят) но ако найстина бяха депресирани не мисля че щяха да мислят за стила си,прическата си и.т.н. според мен това са пози не мислите ли така?!??!?! ако бяха тоооолкова депресирани и оттегчени от живота дали щяха да мислчт как са облечени