Имат нужда от помощ ртези деца и то специализирана. Майка ми като види такова нещо нещо казва: "Ако беше това през комунизма щяха да ги обръснат гола глава!!!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Бати
То в моя град 1-2 сам виждал такива емота![]()
ние сме чисти
аз съм против емотата но въпреки това аз съм минала през това един единствен път.И все пак емотата които не го правят за да са фешан,имат наранени чуства и неизказани думи.Те не могат да изразяват това което чустват.А когато това е негативно се "заключва с тъмната стаичка в мозъка им"и когато "саичката" се препълни става лошо не усещащ желанието за живот...искаш да останеш сам в тишината но това е грешката...ето и решението варвиш по улицата хвашташ някои под ръка и си изливаш душата...всичко постепенно минава и готово...казвам го от личен опит много съжелявам за това което направих...но тябва да излезеш от депресията за да осмислят каква глупост правят а за да стани това трябва да имат един нормален приятел които ще те върне в света на живите или както вече казах ако няма такъв тарсиш по улиците![]()
![]()
Но наистина тези хора имат нужда от разбиране такаче тези "приятели" на емота нека говорят с тях за чуства нека ги разберат и нека си решат проблемите.Не е сложно да седнеш при един наранен човек и да поговорите за проблемите му.![]()
![]()
![]()
![]()
Емоционално
Малтретиран
Олигофрен
Дрън-дрън било начин на живот... Само търсят повече и повече внимание....
I'm inlove with a criminal...
това което си прочел/а не истина защото за това което говориш не са емота а "scene" те са точно това весели хорца които приличан на емото по ваншен вид но са по "цветни".Първоначално написано от xXlloveXx
иначе моето мнение за емотата е малко странно(не че имам нещо против тях даже ме кефят) но ако найстина бяха депресирани не мисля че щяха да мислят за стила си,прическата си и.т.н. според мен това са позине мислите ли така?!??!?! ако бяха тоооолкова депресирани и оттегчени от живота дали щяха да мислчт как са облечени
![]()
липсва им дисциплина на тез "емо"тоягата оправя веднага нещата
![]()
Weighed Down With Sorrow.
Това са глупости някви си мн вдлъбнати хора дето се кълцат и се давят в локвички 2см и са супер гнусни и гаднижал ми е за тях за тва колко са сакати в главата
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Да мрът теа жалки същества![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
много ме кефи стилът им![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кошмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!!!
Първоначално написано от LoveRetroMusic
--Лудите, лудите - те да са живи!
Аз така като гледам всички емота са хора с проблеми :семейни,приятелски,любовн и те някакси се опитатват да изразят това което чувстват я в прическата ,начина на обличане ,аксесоари, снимки дори като си посегнат на живота и това го правят за да им се обърне внимание поне така си мисля
Тея са психично болни за мен.Правят се на маймуни в главите.Имали проблеми,че кой няма?Не били разбрани,ми има много не разбрани хора.Иаз за някои неша не съм разбрана,трябва ли да се направя на чучало в главата,да сложа черното червило и грим и да се натровя?Глупости на търкалета.Както винаги се гледа от някойя друга държава.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Аз не съм виждал никога през живота си емо, пък живея във Варна![]()
Ами да ви кажа до преди година-две емо стилът се беше популяризирал в България, но напоследък забелязвам все по-голямо затишие. Това е много добре и ме радва, дано тоя стил влезне в "изчезнали видове".
Като сте толкова ядосани на света го изкарвайте на него, не на вас.
ЕМО значи:
Емоционално
Малтретиран,а
Олигофрен,ка
Добре де,те са си виновни за това,че го правят..Но не се ли сещате,че днешния живот ги кара да се чувстват депресирани..Може да са чувствителни и да са преживели нещо наистина тежко,че ги е
накарало да преминат към емо стила..
- Но се съмнявам да спре това..Не и докато насилието и агресията тържествуват..
- Но пък с това самоубиване - нищо не печелят..Но пък си мислят,че се отървават от проблемите си,което всъщност не е така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Съгласен съм, но ме мисля, че насилието и агресията към тях трябва да бъде причина да си режат вените и да правят опити за самоубийство. Това е грешен подход. Не трябва да бъдат толкова психически слаби, а да се опитат да бъдат по-силни и да се преборят със света.Първоначално написано от SmilezZz
ахах аз пък редовно ги засичам до Севастопол ;дПървоначално написано от mlakniwe2
Мен лично адски много ме кефи как се носят емотата, но емо стилът е една позьорщина за мен! А и след като всички имаме проблеми, значи всички трябва да сме емота така ли?! Това за мен е просто начин по който децата- емо да се изтъкнат и да изглеждат различни и оргинални в очите на другите, но всъщност се получава точно обратното. Уж емотата били постоянно нещастни и депресирани, е от `емотата` , които аз познавам по- надменни и лицемерни същества не съм срещала... защото в началото си бях заблудена и ги мислех за много яки, но всъщност това са хора, жадни за внимание, които се опитват да впечатлят с външния си вид. А всъщност е много по- важно какъв човек си отвътре, нали?!Много по- хубаво е да бъдеш себе си, отколкото да подражаваш на нещо или на някого! И хората ще те оценят, заради това, което си, а не заради начина, по който изглеждаш!!!
Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
и аз не съм..
не познавам ИСТИНСКО емо... всички, които уж са емота са позьори..дефакто не знаят за какво е всичкото това, гримът и т.н.
иначе стила си ме кефи.
![]()
поне от това което съм видяла: гуменки, черно и розово като водещи цветове за момичетата, черен лак и пиърсинг...
![]()
само ми е много интересно защо във видеото се използва песен на tokio hotel.![]()
п.п. знам, че темата е стара...
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
хмм..не мисля че тези ЕМОта са с нещо по различни от нас
те са просто слаби,хора които са изпуснати и не им е оказана помощ и не им е обърнато внимание
всеки има проблеми,познавам хора чийто живот им е рухнал върху главите,но все още не са обули гуменките и не са изправили бретоните...
просто са слаби и безхарактерни,смятат че ЕМО е изхода,а бръснарското ножче-ключа
~девойче съм~
Ако осмислите правилно тези няколко изречения и се абстрахирате от набиваните ви в продължение на години асоциации на емо-то с рязане на вени, депресии и прочие, ще разберете истинската идея на емо стила в първоначалния му облик. А именно изразяване на емоция, било то положителна или отрицателна, чрез музика. Стила на обличане, прически и прочие нямат абсолютно нищо общо с посланието на самата музика.Първоначално написано от manliftingbanner
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да си емо не означава че трябва да се самоубиваш
това е въпрос на избор ..
има хора които се самоубиватт
но не са емота
6 това е броя на опититеми с нож,стъкло,бръснарско ножче или друго.И все пак не съм "Емо" на външен вид,а по душа.Супер противно е държанието н другите към нас.Да си "Емо" не е косата дрехите или музиката това е душа!!!!!!!!!!!
По принцип нямам нищо против тях.Не ми пречат.
Но за да посегне човек към самоубийство,значи е психично болен и има нужда от намесата на лекар.Като изключим самоубийството,стилът им,прическите им и държанието им не ме бърка.
И да си призная,и аз имам 1-2 песни на Токио Хотел.Което,разбира се,не означава,че съм емо.