.
Отговор в тема
Страница 10 от 10 ПървиПърви ... 678910
Резултати от 226 до 244 от общо 244

Тема: "Емо"

Цитирай Първоначално написано от kleiamandes
    6 това е броя на опититеми с нож,стъкло,бръснарско ножче или друго.И все пак не съм "Емо" на външен вид,а по душа.Супер противно е държанието н другите към нас.Да си "Емо" не е косата дрехите или музиката това е душа!!!!!!!!!!!

Моля те,иди на лекар.

колкото повече им обръщаме внимание колко са зле и така нататък, толкова повече ще грачат, че са мачкани, нещастни и така нататък. когато се упражнява някакъв натиск върху някого, този някой автоматично изпитва желанието да се заяви, да се бори срещу този натиск.
    според мен донякъде правилно решение би било да не обръщаме толкова внимание на тези, които се правят на емота за да привличат внимание. като не ги провокираме да се заявяват, туко виж се разочаровали от липсата на внимание и им омръзнало да се емосват.
    докато тези, които се самоубиват.. те имат някакъв по-сериозен проблем, нещо което изобщо не може да се класифицира като 'емо'.
    REGGAE BOOM <3

Град
    Варна
    ЕМО Емоционално малтретиран обект така ми казаха ама какво да говоря аз не разбирам.По начало емотата са ми антипатични повечето който съм виждала гледат като надрусани и седят като зомбита и миришат на странно не знам пак казвам аз не разбирам!
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    НИКОГА.

ТОВА Е СВЕТОТАТСТВО ПРОТИВ СВЕТОВНИЯ РЕД!!!

КЛАДА ЗА ХОРАТА, КОИТО СИ ПРИЗНАВАТ ЧУВСТВАТА

OMG да се гръмнат много ме дразнят тея западни тенденций дето ги налагат...Fuck off

Град
    гр.Русе
    Всеки има вкус и избор,но мен лично не ми харесва
    Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]

Град
    Ивагакуре
    Е и кфо ми пука на мене ? Нищо, че ми харесват. Да правят квото искат.
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Еми добре,че се самоунищожават сами
    We work in dark and we do what we can>>>

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Цитирай Първоначално написано от kleiamandes
    6 това е броя на опититеми с нож,стъкло,бръснарско ножче или друго.И все пак не съм "Емо" на външен вид,а по душа.Супер противно е държанието н другите към нас.Да си "Емо" не е косата дрехите или музиката това е душа!!!!!!!!!!!

Моля те,иди на лекар.
    Много си е право момичето. Дотолкова усраха емо културата, че чак стил я наричат. Дори ни е срам вече да се наричаме емота, защото дори не приличаме на "съвременните емота",нито слушаме чалгица, нито се хвалим на многото си приятели каква розова маркова блузка сме си купили... Чист резил! Днес емото е позьорство! Смес от пънк, сийн и готик...и чалгица....!! А за истинските емота явно учените трябва да дадат нова дума! Защото "ЕМО" изгуби значението си!
    You me at six

ти също си срам за понятието

Фен Аватара на rihanna344
    Град
    Пловдивв
    Много ми харесва как се обличат,прически,грим..тва за самоубийството не ме бърка който иска да го прави.Жалко,че мноого рядко се намират емота вече Аз се драскам с пергел ^^
    Колкото повече,толкова повече. -казал Мечо Пух и умрял от свръх доза

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от rihanna344
    Много ми харесва как се обличат,прически,грим..тва за самоубийството не ме бърка който иска да го прави.Жалко,че мноого рядко се намират емота вече Аз се драскам с пергел ^^
    Ставаме двама... освен pd пергeла... вече ^^^

честно казано предпочитам емо прическа (то и моята наподобява мн леко...) отколкото justin biba прическа ;D

всичко осрахте с вашата мода...

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    Какво нещастие.. Културата претърпява обрат.

Голям фен Аватара на ex7azy
    I don't like Emo .. F*uck Emo! Be Gosho !! ..
    Can't get you outta my mind

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    добре,че вече го няма това ;хх

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Хората къде на къде са преживявали и по-тежки неща.
    И кво хайде да стават всички емота, за тва че са ги били и т.н.
    Като те бият отиваш на фитнес помпаш се и ги млатиш всички подред.
    Лесно е така да се правиш на маймуна и да парадираш със всичко което ти се е случило и да разправяш на тоя и на ония колко си бил смачкан от обществото. Вземи се в ръце бе човек кви са тия лигавщини.
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си