колкото повече им обръщаме внимание колко са зле и така нататък, толкова повече ще грачат, че са мачкани, нещастни и така нататък. когато се упражнява някакъв натиск върху някого, този някой автоматично изпитва желанието да се заяви, да се бори срещу този натиск.
според мен донякъде правилно решение би било да не обръщаме толкова внимание на тези, които се правят на емота за да привличат внимание. като не ги провокираме да се заявяват, туко виж се разочаровали от липсата на внимание и им омръзнало да се емосват.
докато тези, които се самоубиват.. те имат някакъв по-сериозен проблем, нещо което изобщо не може да се класифицира като 'емо'.
REGGAE BOOM <3
ЕМО Емоционално малтретиран обект така ми казаха ама какво да говоря аз не разбирам.По начало емотата са ми антипатични повечето който съм виждала гледат като надрусани и седят като зомбита и миришат на странно не знам пак казвам аз не разбирам!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от w0sh
![]()
OMG да се гръмнат много ме дразнят тея западни тенденций дето ги налагат...Fuck off![]()
![]()
![]()
Всеки има вкус и избор,но мен лично не ми харесва![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Е и кфо ми пука на мене ? Нищо, че ми харесват. Да правят квото искат.
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Еми добре,че се самоунищожават сами![]()
We work in dark and we do what we can>>>
Много си е право момичето. Дотолкова усраха емо културата, че чак стил я наричат. Дори ни е срам вече да се наричаме емота, защото дори не приличаме на "съвременните емота",нито слушаме чалгица, нито се хвалим на многото си приятели каква розова маркова блузка сме си купили... Чист резил! Днес емото е позьорство! Смес от пънк, сийн и готик...и чалгица....!! А за истинските емота явно учените трябва да дадат нова дума! Защото "ЕМО" изгуби значението си!Първоначално написано от RaisedOnRock
![]()
You me at six
Ставаме двама... освен pd пергeла... вече ^^^Първоначално написано от rihanna344
![]()
честно казано предпочитам емо прическа (то и моята наподобява мн леко...) отколкото justin biba прическа ;D
Какво нещастие.. Културата претърпява обрат.
I don't like Emo .. F*uck Emo! Be Gosho !! ..
Can't get you outta my mind ♡
Хората къде на къде са преживявали и по-тежки неща.
И кво хайде да стават всички емота, за тва че са ги били и т.н.
Като те бият отиваш на фитнес помпаш се и ги млатиш всички подред.
Лесно е така да се правиш на маймуна и да парадираш със всичко което ти се е случило и да разправяш на тоя и на ония колко си бил смачкан от обществото. Вземи се в ръце бе човек кви са тия лигавщини.
nigga stole my bike