- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- трябват ми чужди хореографии на хип хоп танци
hora treat mi nqkoi 4ujdi horeografii na hip hop tanci za da vkaram ne6to po razli4no v tanca pls pls ako moe daite
Модерирано от Бандитка по т.7 от правилата!
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
В VBOX7.COM ИМА КОЛКО СИ ИСКА6 НА НЯКВИ 4ЕРНИЛКИ![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Искаш ли да ти покажа "питона" , сигурен съм че бързо ще го усвоиш
da daite linkove si4ko molqvi 4e e spe6no![]()
Jivota mi se srina napar4eta 4ustvam kak pomitat gi edno po edno si4ki stakalceta I love music i love hip hop
are nemi daai tvoito mnenie za maimunite 6tot ti si takava bez spam ako moje are davaiteПървоначално написано от exploitedteen
то и без да е фашист всеки нормален човек се досеща, че тия движения са присъщи за човекоподобните маймуни.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
awe si4ki ste tolko spreli 4e nema nakade are we are daite![]()
da samo4e uroci za opredelenia tanncПървоначално написано от SiNiStEr
много правилно му го каза !Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
I am what I am !!!
xaxa da krade6 boje vie qvno ste tolko t1pi 4e nqma nakade ne tisi jalka fani pro4eti tfa ne e krajba krajvba e ako go pokaje6 na si4ki t1pa li si kva si awe ... prosti hora ste![]()
Ам нз...разрови се из youtube.Първоначално написано от Mc_to
PS:Никой не се е родил научен.Така че стига сте се карали.
;]
za da moga da obogata znanqta si kato tancior za tova
da znam gledah gi![]()
Гледай филми и клипове.
Примерно "Honey", "Step up", "Step up 2", "You got served" и т.н.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)