- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той/тя ме гледа.
Оо.и на мен са ми разправяли такива..една моя приятелка си беше вкарвала такива филми,даже по едно време говореше ,че момчето само нея гледало..и нз си какво..а той дори не я познаваше..егати историята..Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
ами ако не го познаваш,много ясно,че може и нищо да не значи..но ако го познаваш един поглед може да означава много неща...пак може да не е нещо специално,но понякога погледът говори повече и от думите!!!!
someone else...
Абсолютно съм съгласна със SiNiStEr .
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Култова тема, аз в рейса за тва не се усмихвам, че някоя удряна с лопата ше земе да ме ареса![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от \Enigmatic/
~ s tva s1m nai-s1glasna
Хех браво, разби мечтите на половината тийнове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами защо пък не!Някои хора живеят като в собствен филм!Нищо лошо ако имат граници!Пък и мн хубаво някое момче не просто да те гледа, а да си има по-специален поглед специално за теб!![]()
Първоначално написано от Chefinkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЛЕЛЕ,СУПЕР ОТГОВОРИ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Leleee choveekNapulno si prav !!
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
zleta
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И все пак... ако някой настойчиво гледа именно теб... или има интерес, или си си омазал/а носа. Това е положението.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Е, разгеле!!!! Човек със здрав разум!!!!Първоначално написано от 5StaR
Айде ей сега гледай прилив от теми "В депресия съм"Първоначално написано от FreeSpirit
The Spark
дамм..така си е..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Понякога те зяпат от скука (най-често в градския транспорт), но може и да те харесват.
Тука наистина има доста кухи лейки(така да се изразя) ама все пак то си се усеща, когато човек има чувства към теб. Не е все едно да те погледне в автобуса и да те зяпа един час нонстоп в даскало. А и то погледа си говори сам по себе си, т.ч...
Казвали са ми ,че много често зяпам хората.Просто не се усещам.Гледам си наляво-надясно....Неска загледах една в трамвая с гъз като тир...смятате ли че съм влюбена?
Напълно си прав, но винаги ще има хора, на които като им се усмихнеш и погледнеш си мислят че ги харесваш...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Така е . Аз лично си гледам многои то не какво да е , ами ... момчета !
![]()
![]()
Та по тази логика съм влюбена във всички , но има един специален господин , който наистина ме заинтригува !
![]()
В маршрутка са ми правили комплимент, че съм много сладък.Пак в маршуртка една си навря г*за до оная ми работа. Просто нямаше къде да мърдам.
Та такива работи стават в градския...
![]()
Ebasi to 4ovek da nemoje da si gleda na spokoistvie ....
Az postoqnno zqpam ne6to ama ne se use6tam v pove4eto slu4ai
Taaa tva tva problem li e?
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Зависи за какъв поглед говорим...не всеки, който ни гледа "ни харесва" ... но понякога като погледнеш някой в очите усещаш нещо..понякога погледа говори много и въпреки това е глупаво да си правиш някакви илюзии, защото "някой те е погледнал"Същото е и с усмивката :}
..Виждаш ли сълзите във очите му?Усещащ ли как тупти сърцето във гърдите му? ...Усещаш ли, това за тебе е депресия...
о0о0о мисля че създателя на темата .. бърка ...
Чрез 1 поглед може кажеш много неща ... дали 1 човек ти е приятен интересен .. или просто искаш да го удариш ... стига .. другия да ги разбере правилно ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<