.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от mickelangelo
    о0о0о мисля че създателя на темата .. бърка ...
    Чрез 1 поглед може кажеш много неща ... дали 1 човек ти е приятен интересен .. или просто искаш да го удариш ... стига .. другия да ги разбере правилно ...
    Тц, аз никога не бъркам - просто не знаеш гледната ми точка
    The Spark

Град
    40 Miles from the Sun
    Бахти, на мен кондуктора ми каза, че съм много хубава. Ужас, развратници навсякъде... Иначе и аз дзяпам хората, макар че ми става неудобно като почнат и те да ме дзяпат и като някви мулета седим :Дд ох, ще спра да пия тея витамини..

винаги ми става неудобно,когато някой ме зяпа. о.О

за тва избягвам да го правя

ама не се получава.просто някои хора са ми интересни
    значи излиза,че съм влюбена в половин София. йес

и аз съм съгласна с 5 Star,то тфа е голяма простотия както и да го погледнеш..аз като си стоя в час и ми е ужасно скучно,почвам да се въртя наляво,надясно..зяпам си ..тфа да не значи ,че харесвам вс момчетата .. просто си гледам,кат нема кво да права ..същото е и с усмивката ,аз съм си усмихната винаги и кат се усмихна на някой нищщо не значи,ама нищо ,може и мн да значи,ма ня как да се разбере ,но повечето случаи е щото съм си смайли .. обаче искам да питам,имам там 3ма съученика дет се ме зяпат,ама единия когат и да с еобърна се го гледам към мен гледа и така..се гледа нещо нз,сиг си въобразявам
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Град
    Видин
    Бих ти казал че този твой съученик иска да те чука ама най добре си го питай сама
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Бих ти казал че този твой съученик иска да те чука ама най добре си го питай сама
    .. ми той се се ебава не мога да разбера кога говори истината,ма и той така ми вика един ден,тоест ми го написа на бележка ма щот се ебава с всеки,по вс време и затфа се чудя,дали ме харесва,щот и на мен не ми е безразличен
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Re: Той/тя ме гледа.

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Вижте сега.. Много много теми и във всяка пише "той/тя" ме погледна .. а у.. Човек по принцип е с отворени очи - те му позволяват да вижда околността около себе си и така да се придвижда безвредно.. Когато примерно сте в претъпкан автобус и някой ви погледне - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че ви харесва.. просто трябва да гледа на някъде,а да има и друг вариант да стиска очи докато не стигне до неговата спирка, ама тоя не е много удачен.

"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли ?

За всички, които са ммММЕГА ЗЛЕ, но още на са го осъзнали - излезте от филма
    Аз съм напълно съгласна с тебПък и откъде можем да сме сигурни че гледа нас?

Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от DYNAMIC
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    .. ми той се се ебава не мога да разбера кога говори истината,ма и той така ми вика един ден,тоест ми го написа на бележка ма щот се ебава с всеки,по вс време и затфа се чудя,дали ме харесва,щот и на мен не ми е безразличен
    Абе той сичките иска да ви чука, вервай ми..
    Сваляй по прашки и ходи към тех бързо че да не те изпревари некоя
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Те имат тоя навик
    Да ви се похваля,днес се влюбих
    we give it all.

Вижте сега.. Много много теми и във всяка пише "той/тя" ме погледна .. а у.. Човек по принцип е с отворени очи - те му позволяват да вижда околността около себе си и така да се придвижда безвредно.. Когато примерно сте в претъпкан автобус и някой ви погледне - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че ви харесва.. просто трябва да гледа на някъде,а да има и друг вариант да стиска очи докато не стигне до неговата спирка, ама тоя не е много удачен.

"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли ?

Dude U Rox !!!

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Кефиш ме,кпл... И човека си е много прав...
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Мега фен Аватара на koalka
    Мразя да гледам хората продължително именно, защото може да си помислят нещо.
    Иначе и аз мразя някой да ме гледа, било то мъж или жена.Просто е неприятно.И аз не гледам, за да не се почувстват и те неудобно.

Град
    Там,където най-малко очакваш....

Цитирай Първоначално написано от Kassu
    "Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли

Напълно съм съгласен, в атобусите понякой път става неудобно

цялата тема е мн готина .... ама тфа то4но ме разби .. само кат си го предтсвя и ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си