- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той/тя ме гледа.
Вижте сега.. Много много теми и във всяка пише "той/тя" ме погледна .. а у.. Човек по принцип е с отворени очи - те му позволяват да вижда околността около себе си и така да се придвижда безвредно.. Когато примерно сте в претъпкан автобус и някой ви погледне - ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА, че ви харесва.. просто трябва да гледа на някъде,а да има и друг вариант да стиска очи докато не стигне до неговата спирка, ама тоя не е много удачен.
"Той/тя" ми се усмихна - е какво искате? Като си засечете погледите с някой да ви покажат среден пръст и да ви пребият ли ?
За всички, които са ммММЕГА ЗЛЕ, но още на са го осъзнали - излезте от филма
The Spark
Първоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен, в атобусите понякой път става неудобно![]()
Честито ти сигурно вече си влюбена?Първоначално написано от Spider4eto
The Spark
даам, ама съм влюбена и в един който се здрависа с мен, двоумя се![]()
Хахахатва според мен е супер тъпо ... особено някои от приятелките като земат по тоя начин да си вкарват надежди голям смях ме напушва...
ммм и както казваш... мислят си че са влюбени вече
пък и както имаше едно.. такова изказване... " Тва че та гледам, не значи че ти се любювам, на пазара всичко гледам но не всичко купувам "
хихи.....
на тебе и е смешно ама наеш ли тва къв проблем, мисля да се самоубияПървоначално написано от Chefinkaaa
![]()
Ko stava egledaneto i usmivkite ponqkoga vajat
a ponqkoga ne ! face it :P
e време е вече... аз съм се прерязвал вените 7 пъти, скачал съм от 8мия етаж 9 пъти, и съм се прострелвал с АК47 10 пъти.Първоначално написано от Spider4eto
The Spark
лоол мисля че се влюбих и в тебПървоначално написано от 5StaR
но сега се колебая още повече кой да избера, защо така затормозяваш русия ми мозък
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
В повечето случей хората влизат в някакви филми и си мислят разни неща.
Кофтито е че не можеш да разбереш дали те харесва или просто те зяпа.
;]
Първоначално написано от 5StaR
Ми не напротив не съм съгласна!
Наистина може някой хора да си въобразяват но има и случаи в които наистина има привличане
примерно миналата година се зяпахме с един и той малко преди Коледа дойде да се запознаем и си приказвахме дълго с него.
Така че понякога когато ти допадне някой непознат първо го гледаш после се запознаваш и така....
Аз пък с в четвъртък се прибирам и в градския като се качих,видях най-яките зелени очи...много готино момче,и се гледахме около 10 секудни погледите ни се срещнаха...и после аз го погледна,срамежливо,той да не ме види,а когато той ме гледа аз се правя,че не го гледам....Жалко,че не се запознахме как съжалявам....
![]()
dran dran verno ima hora det naprao ispadat v panika ot takiva tapotii
imam takava t1pa fr 4e 4ak si misli 4e nai golemiq gazar deto sa6nost hodi s mene ama tq ne znae i si misli 4e toi q obi4a e 4a pa tolkoz v mejdu4asieto i iskal himikal ae molq vi sa s tiq tapotii
ama az minalata godina edno gaje go sre6nah za parvi pat vav avtobus №14 xD![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не, не че не е вярно това което написах, просто "всяко правило си има изключение" ...Първоначално написано от cinderellaa
Spider4eto щом си се влюбила в мен трябва да измислим нещо по така![]()
The Spark
А Той знае ли, че ходите?Първоначално написано от sw3e7_baby
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Много прав...Аз пък имам навика да оглеждам хората от глава до пети,особенно в рейсовете....![]()
saglasenПървоначално написано от \Enigmatic/
I az gladam edno momiche v daskalo... i za men si vaji che q haresvam
![]()
![]()
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
ооо не знам неска един навън пак ме погледна и сега имам да избирам между 4 момчета, направоПървоначално написано от 5StaR
![]()
ии ами срамежливите,не винаги 'не' е 'не',не винаги smile е просто smile офф..няма значение,вие ше ме изядете ако продължа да пиша безсмислени постове...