- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За ранният полов живот и оргазмите ...
emi vseki ima glava,no se kazva 4e tezi 13,14,15 godi6ni deca ne mogat da nmmislqt adekvatno i razumno!taKA 4E 1 4E SA MALKI ZA E6TO TAKOVA FIZI4ESKI I PSIHI4ESKI I 2. NE MOGAT DA NOSQT OTGOVORNOST ZA SEBE SITAKA 4E NE VS SI POEMA POSLEDSTVIQTA TE DORI GODINI NQMAT ZA DA GI PONESAT!!!Първоначално написано от Virtual^Reality
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Хубава темичка - факт, е че днешната младеж привързва толкова, че забравя първо да опознае добре тялото си и емоцийте си. Всичко върви толкова прибързано... но вече дори и не ми се обсъжда толкова. Какво да я правя тази днешна младеж.Много ми е тъжно да ги гледа, вече не играят , а ходят по кафета и преспиват наляво и надясноСамо мога да се надявам моите деца да не станат такива. Затова и ми се иска да ги отгледам извън България , поне първите няколко години, защото точно в България ВСИЧКО ни подтиква към секс - било то реклами,билбордове, филми, певици...
Не мога да съдя само самите деца, вижте какво ни прави обществото.Това го няма никъде другаде.Не и до такава степен.
прекалено избързват
И в най-тежките си моменти, човек не трябва да загубва вярата си, а да продължава напред!
Първоначално написано от Blocker
еми ето точно за това се говори в тая тема ... и като "отвориш парашута" какво ше идеш и ще се хвалиш на съучениците си че си се ебал ... и после кво ? удоволствието отива на майната си ... не че съм по голям от теб но просто ... абе днешната младеж (в която влизам и аз
) просто се е побъркала ... всеки иска да е по-напред от другите във всяко отношение (особено в секса...) бързайте, бързайте после ще видите как ще съжалявате
![]()
Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"
The life is a big madhouse, don't miss living in it
Наистина,не е хубаво да се прибързва (тц тц,кой го каза) аз самата избързах (много) и днес съжалявамповечето деца (хаха,не че съм голямата какичка,но все пак..) та повечето деца днес не го правят,защото искат да подарят на някого себе си,защото го обичат,а просто за да разберат каво е..(смея да говоря със сигурност,защото самата аз избързах заради физическите ми "нужди",които сега разбирам,че съм можела да подтисна..) И накрая така и не достигат до истинското удоволствие и чувство за близост..За мен удоволствието е в това някой да те гали,да те прегръща и да потъваш в прегръдката му,не на втората среща да те хване,да ти разчекне краката и да те нае*е
просто тва е...(друг е въпроса че аз съм си романтична..) Та наистина малко е смешно деца на по 13 години да говорят за сексуалния си живот...тва е просто нелепо..(мале,колко съм била смешна...
) Първо опознайте партньора си..Потърсете нежност,едва ли ще ви еприятно първият ви път да ес някой груб,извратен "плейбой"..Опознайте тялото си и чувствата си..Образовайте се...Щото наистина е супер смешно дали можетне да забременеете от свирки
..поне малко култура..Пък и ще си изгубите детството...след това нищо няма да е същото..Както казваше една моя учителка (и добра приятелка
![]()
) "всичко прекалено става гнусно и започва дате отвръщава" така е наистина..
когато станете на години,на които вече наистина е норм да имате сексуални контакти и да правите истинска любов (а не само да се ебете) вече ще сте отвратени
..и все пак всеки си има глава на раменете,за да мисли с нея..Едва ли някой който е решил да го направи,ще се спре като прочете тази тема но все пак..емиии,тва емоето мнение...не повтаряйте моята грешка...няма за къде да бързате
![]()
Всеки има глава на раменете си но не всеки може да я използва рационално,там е проблемът.Първоначално написано от Virtual^Reality
Напълно съм съгласна с автора на темата.Браво!
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
az kato go napravih rano da nebi da sajalqvam ,naprotiv be6e dosta hybavo i za ni6to na sveta nesajalqvam ,vse sam re6ava koga go iska da go napravi i ni6to nqma da promeni6 s taq tema .napravih go ne za6toto prosto da sam edna ot vsi4kite koito ve4e sanse naebali ili za6toto e moderno.a za6toto go iskah i toi sa6to i si ystana krasiv spomen,protiv sam samo za momi4etata ,koito go pravqt samo za6toto nqkoi ot neiniq klas ve4e sa i tq 6tee po tapa ot tqh tva ve4e e glypost.