- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Блондинки или брюнетки
MOmcheta kakvi momicheta predpochitate?Blondinki ili briunetki?![]()
![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
briunetki![]()
аз предпочитам хубавите![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
a za 4ervenokosite nqma li..?
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
I dvata tipa pritejavat svoite vizualni ka4estva!za men li4no briunetkite sa po-estestveni(makar,4e az samata sum blondi).
ме2Първоначално написано от tuzaro
The Spark
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първоначално написано от daywacker
Ми аз предпочитам да не правиш такива теми, поради простата причина, че е п1лно с такива... т'ва е поредната...
mi az sam blondin ama mn poi4e ma kefqt blondinkite te sa s predimstvo![]()
![]()
Блондинки - не мога да им устоя![]()
Briunetkiiiii![]()
nie sme nai hubavkite
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Тея тип барби,който използват мозъка си само,за да си изберат нова чанта,която разбира се е имитация на скъпо платена марка и 'дето се хвалят на дружките си колко парички са дали.
С тази помия в днешно време бъка...руси,чернокоси има ги всякакви,само се питам ти какво още чакаш,че не си отишъл на пазара да си харесаш? Айде де! Те всичките са еднакви..Какво му мислиш?!
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
ако ти си от аватара може ли да се запознаемПървоначално написано от Playlife_f
![]()
Първоначално написано от tuzaro
И аз изявявам желание..
Първоначално написано от Playlife_f
skri sa bahti ograni4enata samo4ustvoe do tavana pFf ei takia kat tebe nai gi obicham ""nie sme nai"" az sam nai nai" pFf nai nai tapata
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ох най обичам брюнетките просто ви казвам нз кво ште ги права![]()
Lord Give Me A Sign
май няма да имаме тая чест..Първоначално написано от gPa3HuTeJl
az seriozno ne znam dali purwo e trugnalo 4e blonditata sa tupi i te posle sa go potwurdili 6totowe4e ne im e pukalo ili obratnoto noo 4estno sre6am powe4e tupi blondita i 4ernokosi daze (imam w predwid estesweno 4erni) ot kolkoto brunetki![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
И двата типа са хубави .... не виждам смисъла да ги делим... на всеки му ходи различно ....
А, тва че блондинките били тъпо ?!?!!? Кво е тва е една съученичка е блонди (естествена) и е на 1-во място в олимпиядите по математика ......
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
точноПървоначално написано от tuzaro
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.