- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "тръгнеш ли си повече няма да ти се обадя никога"и
Ммм каране добре ама чак до бой да се стига...По-добре се опитай да го забравиш, не си заслужава...
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
От личен опит мога да ти кажа ,че един ден просто ще спре да ти пука.Ще се събудиш и ще ти е все едно дали ще се скрате,дори дали ще се видите.И аз имам връзка от 2 години,в началото и аз правех всичко за него ,а той се правеше на много важен,карахме се през ден,той ме е удрял,но аз никога никога не съм оставала по-назад.Винаги първа звънях ,винаги плачейх и му вървях след задника.Но един ден стана чудо-не ми пукаше.Разделих ме се за месеци той ме потърси и се промени.Стана идеалния ,защото усети ,че ме губи.Уви прекалено късно,защото на мен продължава да ми е все едно.Казам ти това,защото и стеб ще се случи същото.И имаш два варианта или да го зарежеш ( но едва ли ще успееш,защото го обичаш и ще се върнеш),или да чакаш докато спре да ти пука за него.Да знаеш ,че на този свят всичко се връща и ролите се разменят така скорострелно ,че дори не успяваш да разбереш как и кога се е случило.Успех![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Вие ме кефите,как се карате и се биете,значи наистина се обичате и държите един на друг щом въпреки всичко се знаете.Обаче такава връзка няма бъдеще,по-добре се разделете,ако някой ден се ожените ще се спуквате от бой.Кой знае,може би пак ще сте по-щастливи от много двойки които са привидно добре.Най-добре може да прецениш сама!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Знаеш ли и моя случай е подобен само , че не се е стигало до шамари!Съвет щом е толкова силен характер не го търси спри да му званиш и всичко знам , че като дойде вечер и те грезе но нетрябва! Не се поддавай!Излизай много с приятели и ще го забравиш!
Да си ЕМО означава , че си доста слаб характер!
Hora neizdarjah i mu kliknah,posle si pisahme po skype i toi mi kaza 4e iska da e s men no samo ako otkaja cigarite.kazah mu 4e nqma problem 6tot vse pak i az iskam da se otkaja ot toq porok,no mu kazah 4e iskam da doide u nas i da mi se izvini v o4ite za tva 4e me e udaril.toi mi otvarna 4e nikoga nqma da go naprai i nekfi takiva.mn se qdosah i go napraih zarezil,kvi li ne raboti mu govorih i mn se skarahme.prosto nqmam dumi o6te ubidi,o6te nadejdi,o6te salzi,...koga prestana da mu puka za men????mrazq go,mrazq i sebe si za tova 4e go obi4am tolkova mnogoooo![]()
MAINATA MY NA TOQ KADETO YDRQ JENI !!!!!!!!..........i samo naprede gledai i kolkoto i da ti e tejko vsi4ko se prejivqva........povqrvai mi
CHOVEK TRQBVA DA BADE DOSTATACHNO GOLQM, ZA DA PRIZNAE GRESHKITE SI, DOSTATACHNO YMEN ZA DA SPECHELI OT TQH,I DOSTATACHNO SILEN ZA DA GI POPRAVI.......
Той е направил...грешката да те удари...на мен,ако ми се случи това...направо светът ще му се стори тесен...Никое момиче,не заслужава подобна постъпка,каквото и да е направила!Не може да обичаш човек,който те малтретира нали?
Абсурд, този е пълен комплексар, щом ще се оправя с момиче с шамари.
Ама като не ти стиска да му теглиш майните ще търпиш
Щом не си е направил труда да ти се извини в лицето значи найстина не те заслужава.Първоначално написано от beautiful_drive
;]
Мила, бившият ми вдигаше скандали за цигари, КОИТО ПРОСТО СЪМ ДЪРЖАЛА, е извинявай, ама и да ме е обичал това си е самоубийствена връзка.
Знаеш ли до какви разговори се стигна?
- Ще се самоубия, щом ме напускаш.
- ОК, да ти покажа от къде?
Щом дори не се извинява, той НЕ ТЕ ОБИЧА, разбери, това не е любов.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
vsi4ki do nqkva stepen ste pravi s mneniata si po moqta tema.znam 4e 6te go zabravq dori i da ne e skoro,znam i 4e 6te imam mn drugi mom4eta,no prosto toi e parvata mi golqma i istinska lybov.moje nqkoi da kazvat 4e toi ne me obi4a 6tom me e udaril ,no az znam 4e me obi4a dori i da ne e tolkova kolkoto az nego.na 16 godini sam a toi e na 21 (no izglejda i se darji kato 17 godi6en).naistina ve4e mu kazah edno golqmo "sbogom" i eto 4e odeve mi klika no az ne mu otvarnah.prekaleno mn tap4e6e gordosta mi pak i az samata sa6to,no kraino vreme be6e da se stegna.naistina ot kakto sam s nego nemoga da se poznaq,nikoga ne sam se vijdala tolkova slaba,tolkova nere6itelna i t.n. EDNO GOLQMO BLAGODARIA NA VSI4KI ZA POMO6TA,NAISTINA MI POMOGNAHTE!!!!! :P![]()