.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: dr teen

dr teen

abe hora kato pitate ne6to dr teen sled gore-dolu kolko wreme otgowarq i na mejla pra6ta li otgowor ili trqbwa da se prowerqwa w sajta molq wi kazete
    ONE LIFE ONE LOVE

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Ааа не!Има 2 реда по-надолу такава тема!Защо не прочетеш?Какво ще ти стане бе?!Отговаря, когато има време все пак!Не може по цял ден да блещи пред компютъра, за да ви отговаря дали сте бременни или не!
    ПОЛЗВАЙТЕ КАПУТИ BE! ПИСНА МИ ВЕЧЕ!
    +1 плюс това ПИШИ НА КИРИЛИЦА
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

poluskana sum ot pozdrawleniqta 6te wi pokanq na kru6tene koga to naistina zabremeneq q ostawete adres i edni batkoFci w 4erno 6te wi donesat naburzo pokanata
    ONE LIFE ONE LOVE

Цитирай Първоначално написано от kalinadelinda
    poluskana sum ot pozdrawleniqta 6te wi pokanq na kru6tene koga to naistina zabremeneq q ostawete adres i edni batkoFci w 4erno 6te wi donesat naburzo pokanata
    nemoa gy razbireim bie kofo guovorush?

аз също щте питам за др тиинн....знам че отг когато може ама до колко време е това....
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
    А приятелството отговорило:
    - За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от ice__kiss
    аз също щте питам за др тиинн....знам че отг когато може ама до колко време е това....
    Просто можеш да събориш човек с противоречието си. Ами екипа, който работи към Др. Тийн наистина отговаря при първа възможност. Няма как да ти дадем точно време.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

аха
    ам аз как да разбера че ми е отг?
    Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?

Мега фен
    аха
    ам аз как да разбера че ми е отг?
    Ами нали си си дала е-maila,и ако няма много работа ти отговаря след 10-15 мин...Аз вече пробвах системата,и работи..

аа значи там отг аз се чудех къде
    мерси за инфото

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    А някой от форума работи ли като доктор "тийн"
    The Spark

Никой от форума не работи като Др.Тийн. За закъснението обаче да ви дам малко информация - в петък имахме технически проблеми във вървър аи всички изпратени съобщения от 10 сутринта до вчера около 12 на обяд не са получени. За това изпратете отново своите запитвания. Извинявам се за неудобството.

Мега фен
    Е,аз немога а се оплача от Др-тийн,досега 2 пъти съм го питал,и ми отговаря при това с хубави съвети....
    Доволен съм от "услугата"

ето защо не отг

винаги чакам по цяла седмица за отговор и то каф отговор на края ми дава некаф отговор който изобщо не ми върши работа и още не ми е отговорил на един въпрос койот съм го задала преди сигурно вече 2 седмици
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Цитирай Първоначално написано от beti_niki
    винаги чакам по цяла седмица за отговор и то каф отговор на края ми дава некаф отговор който изобщо не ми върши работа и още не ми е отговорил на един въпрос койот съм го задала преди сигурно вече 2 седмици
    t1rpenieto e veliko ne6to. pot1rpi malko

че то ми омръзна да чакам вече станаха 2 месеца
    Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!

Мега фен
    Питай го пак !

няма смисъл в форума получавам отговор за секунди докато го чакам той да отговори

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    аа значи там отг аз се чудех къде
    мерси за инфото

Пише ти лично съобщение в аха.бг или сладур Където си регната

Град
    в мазето ;dd
    много пъти съм го питала за разни неща .. винаги съм получавала отговор няй - много след 24 часа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си