abe hora kato pitate ne6to dr teen sled gore-dolu kolko wreme otgowarq i na mejla pra6ta li otgowor ili trqbwa da se prowerqwa w sajtamolq wi kazete
ONE LIFE ONE LOVE
+1 плюс това ПИШИ НА КИРИЛИЦАПървоначално написано от BallFace
Първоначално написано от AnincetoSexy
xaxaxa бремена си.. честито :Д
poluskana sum ot pozdrawleniqta 6te wi pokanq na kru6tene koga to naistina zabremeneq q ostawete adres i edni batkoFci w 4erno 6te wi donesat naburzo pokanata![]()
![]()
![]()
ONE LIFE ONE LOVE
nemoa gy razbireim bie kofo guovorush?Първоначално написано от kalinadelinda
аз също щте питам за др тиинн....знам че отг когато може ама до колко време е това....
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
А приятелството отговорило:
- За да донеса усмивка, там където ти оставиaш сълзи!
аха
ам аз как да разбера че ми е отг?
Един ден любовта казала на приятелството: - Защо съществуваш ти когато мен ме има ?
Ами нали си си дала е-maila,и ако няма много работа ти отговаря след 10-15 мин...Аз вече пробвах системата,и работи..Първоначално написано от ice__kiss
![]()
аа значи там отг аз се чудех къде![]()
![]()
![]()
мерси за инфото
А някой от форума работи ли като доктор "тийн"
The Spark
Никой от форума не работи като Др.Тийн. За закъснението обаче да ви дам малко информация - в петък имахме технически проблеми във вървър аи всички изпратени съобщения от 10 сутринта до вчера около 12 на обяд не са получени. За това изпратете отново своите запитвания. Извинявам се за неудобството.
Е,аз немога а се оплача от Др-тийн,досега 2 пъти съм го питал,и ми отговаря при това с хубави съвети....![]()
Доволен съм от "услугата"
ето защо не отг
винаги чакам по цяла седмица за отговор и то каф отговор на края ми дава некаф отговор който изобщо не ми върши работа и още не ми е отговорил на един въпрос койот съм го задала преди сигурно вече 2 седмици![]()
![]()
![]()
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
t1rpenieto e veliko ne6to. pot1rpi malkoПървоначално написано от beti_niki
че то ми омръзна да чакам вече станаха 2 месеца
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Питай го пак !![]()
няма смисъл в форума получавам отговор за секунди докато го чакам той да отговори![]()
Първоначално написано от ice__kiss
Пише ти лично съобщение в аха.бг или сладурКъдето си регната
![]()
много пъти съм го питала за разни неща .. винаги съм получавала отговор няй - много след 24 часа
![]()