.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Град
    Шумен

CLICK ТУКА ХЕК МАНИАЦИ!!

Значи вчера за 2-ри път цъкнах хек и съм много зарибен, 'щото очевидно има хляб в мене за тая работа. Днеска във всяко междучасие цъкахме с едни момчета от моето даскало и се зарибих адски много... Я ми кажете вие как се зарибихте и к'ви трикове можете
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

А трябва ли да сме се зарибявали е браааат?

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    зарибих се...в 7кл сиреч преди 6 години покрай(заради) едно момче(май биг лоф)...после съвсем случайно се запознах с някои от TSB(the shred brothers) и започнах да се събирам с тях ...надобрях доста за тогавашното ниво в бг...след едно състезание се водех най-доброто момиче в бг въпреки жалкото си ниво...Ноо ни хакнаха форума,вече не сме добре организирани и сума други причини...и сега единствения начин на свързване м/у хекърите в бг остана раздела в 359хипхоп.ком...ако не друго то поне там започнаха да влизат и някои от най-добрите като Митко,Джими и Ефекта...
    така че http://forum.359hiphop.com/index.php?showforum=29

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    hek tova ne e li vid riba?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    aha mnogo e vkusna
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Повече от фен Аватара на run
    Град
    Run's House
    Mai kat propu6ih koz, ba li go...Moga balance, scorpion, around the world...Ma ne se praa na pro, prosto si cykam...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    хек съкс
    The Spark

Хек си спомням в моите "метъл" години доста цъках тай де.. това беше мин год .. зарибяването стана.. като нали в училище имахме някакви допълнтелни часове по ФКС но с госпожата по БГ и тя предложи ако искаме да носим хек и да играем .. и ест целия клас мин год беше зарибен на това.. доста неща можех но постепенно поспрях защото доста ми омръзна .. секи ден на даскало всяко междучасие това се правеше.. даже като се прибирах и излизах навън пак хек цъкахме ...... абе омръзва .. след като не съм от типа хора които обичат еднообразието.. (:

ми де да знам аз не съм кои знай колко добра ама си скъсах кецовете да му е*а мамата почти никви трикове не мога да правя абе стига да ти доставя удоволствие няма значение кво можеш

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си