хаха.. нз аз не ги виждам нещата по различен начин.. замисли се какво би искал едно 20 годишно момче от едно 14 годишно момиче.. колкото и да не ти се вярва всички момчета на 20 мислят точно и единствено за секс.. и на мен са ми казвали че ме обичат много много.. но и доста са ме лъгали относно това.. така че внимаваи доста ако не искаш да си съсипеш живота.. (: и пак по приемливо е да речем ти да си на 20 тои на 26.. доста по приемливо е а не ти да си на 14 тои на 20.. наскоро говорих с едно момче и тои ми каза че щял да къса с приятелката си защото тя била "малка и още не искала да прави нищо с него"(а разликата им е 2 години!!) .. пак ти казвам не знам как седят работите по подробно но аз не бих очаквала нещо хубаво да излезе от това.. имам супер много познати които еи таи на по 13-14 тръгваха с "големи баткофци" и сега да ти кажа сичките БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ .. мноооооооооооооооого "далеч" стигнаха .. и сичките еи таи като теб говореха.. "аз не съм такава.." което ми напомня за един цитат "аз не съм такава" казва жената точно 2 минути след като са и направили предложението и 5 мин преди да го приеме..