.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Момичета,помагайте! Боя за коса....

Здравейте.Боядисвала съм се няколко пъти до сега,но последния беше преди бая време и незнам как върви модната тенденция в боите.... Препоръчайте ми някоя готина боя за коса ....без Гарниер Изобщо не съм доволна

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    eee
    mi az se boqdisvam sus Garnier-zelenata seriq cvetovete 9 i 9.1 gi smesvam i sum adski dovolna,ot Palette oba4e sum razo4arovana!

Плс покажи ми на снимки какво се получава като смесиш цветовете Аз се чудя какъв цвят да се боядисам..и затова ми е интересно

az si darja na moeto,4e nai-dobrite sa na L'oreal.Osobeno sega novite,koito sa pusnali,v rozovata opakovka sa perfectni i na vsi4koto otgore sa bez amonqk kasting i recital na L'oreal sa6to sa super.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от Mademoiselle
    az si darja na moeto,4e nai-dobrite sa na L'oreal.Osobeno sega novite,koito sa pusnali,v rozovata opakovka sa perfectni i na vsi4koto otgore sa bez amonqk kasting i recital na L'oreal sa6to sa super.

+1 По-добре си вземи безамонячна на Лореал.Жестоки са.Миришат и много хубаво...
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Ммм може ли да ми дадете информация за цените...защото косата ми е огромна и ми трябват 3 бои.....а не бих дала 50 лв само за боите....затова питам

аз съм доволна от L'oreal

Аз съм много доволна от Лонда Нейчъралс. Тази боя ми се струва даже по-щадяща от Гарниера, който ужким бил със зехтин, а страшно ми изсуши косицата. Палетето са доста силни бои, но ако искаш може да пробваш Делукс-а, на мен ми харесваше и косата ми ставаше много мекичка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си