.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54

Град
    In Devil's Castle
    и мен не ме интересува има ли кола или не....
    someone else...

баси
    само аз ли деля колите на жълти и зелени етц... ?

Град
    somewhere over the rainbow
    И все пак...къде изчезнаха внимателните момчета?В днешно време ние ви плащаме даже сметките в ресторанта,пък после се правите на луди. Уж сте недостъпни,не показвате чувства щото се вживявети като говеда...Че в какво друго да се влюби човек освен в колата?
    ПП:Приятелят ми не кара кола.

Супер фен Аватара на Qnchety
    Цитирай Първоначално написано от Шушулчица
    Тц..мен лично въобще не че интересува каква е калата ии дали въобще има кола...

пфФ специално мен не ме интересува изобщо...... но ги има и такива момичета....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Фен
    Град
    Казанлък
    Ооо, никога не съм била такава. Най-малкото, което ме интересува, е колата.

Град
    Sofia
    Честно казано много много не ме интересува кфа кола има и дали жъобще има кола,важното е да ми допада,дса ми харесва и да си се обичаме...но наистина момчето трябва да си има и някакви възможности...но в днешно време жече наистина всяко 2ро момиче е адската материалистка....

Град
    Велико Търново
    az ne gledam parite.za men v edna vrazka nai-vajni sa lubovta i razbiratelstvoto,ako nqma obi4 -nqma ni6to.
    Руса кукличка

oxxx ima hora i hora ne vsi4ki sa ednakvi....tva 4e ti si popadal se na takia ne zna4i 4e si4ki sa ednakvi
    ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
    HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
    ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/

Мен лично не ме интересува подобни неща, каква кола, какъв апартамент и всичко, което в крайна сметка означава "Колко пари имаш в джоба?"...леле каква реклама си направих само ...подбирай повече с кого излизаш, мисля, че може да се разбере кого го интересуват парите и кого-не.
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Град
    РЮАР

Re: Относно момичетата в днешно време

Аз защо не с1м срещал до сега такова момиче?

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Не знам. И аз се питам защо още не съм срещнала момче, което търси стойностно момиче
    Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна

и аз не съм срещал, а до автора тва че караш без книжка не те прави герой!
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Не си търсил като хората
    Имаш ли желание ще намериш Те по принцип момиченцата на 12-13 все още тайно си играят с кукли и се лигавят през цялото време, а най-вече искат да се фукат с това, че ходят с батко, който кара Порше
    Познавам такива, съжалявам ги даже
    Бъди търпелив, има много свястни момичета, не са рядкост повярвай

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))

въобще не ми пука каква кола кара приятеля ми , важното е какъв е самият той

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от soul_stealer
    Тц..мен лично въобще не че интересува каква е калата ии дали въобще има кола...
    е да се пак се радвам но случайте като тебе са 1 на милион.......за тази седмица излезнах с 5 момичета ( скъсах с гаджето преди 2 седмици и какво да се прави) и те вече си бяха подготвили репертоара : " Мило Кога мислиш да зимаш аудито на майка си .....мн ми харесва " ........
    az sa6to ne se interesuvam ot koli... ili pari... 6tom nqma liubof za men ne sa vajni materialnite ne6ta ..... uspeh da si namerish dobro momiche

Град
    там където мечтите стават реалност

Здравейте нов съм в този форум но видях много интересни теми и понаучих много неща....в момента съм на 17 но това не ми пречи да карам без книжка.....и сега тук идва и проблема....защо всички момичета на възраст над 13 години ....първата им реплика е Каква кола караш ? ....как всички станаха такива материалистки и се продават за по лъскава кола

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    Е приятелче,това ,че караш без книжка,можеш да впечатлиш някоя мацка,ама си представи ако се блъснеш в мойта кола докато аз съм с мойта мацка и аз също искам да я впечатля,бил съм на тренировки и ми е много криво,защото са ме пребили от бой понеже прекалявам с пиенето и цигарите.Сещаш ли се,слизам и те убивам от бой
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    Благоевград
    Тц..мен лично въобще не че интересува каква е колата ии дали въобще има кола...
    И мен!Много по-важни са качествата на момчето,а не материалното му състояние!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Защо се правите че не ви интересуват колите и парите,и после като видите някой с мерцедес и веднага тръгвате след него

Мега фен Аватара на babity
    Опффф! Боли ме хуя (дето го нямам) к'ва кола има. Ако няма - по - добре - няма да ме кара да му духам като ме кара към вкъщи! Обаче ако има... мнооого често ще го експлоатирам!

Град
    in my world!
    dosega s koito sam hodela nikoi ne e imal kola ne me interesuva kakva kola kara a dali ne obi4a
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Здравейте нов съм в този форум но видях много интересни теми и понаучих много неща....в момента съм на 17 но това не ми пречи да карам без книжка.....и сега тук идва и проблема....защо всички момичета на възраст над 13 години ....първата им реплика е Каква кола караш ? ....как всички станаха такива материалистки и се продават за по лъскава кола

Модерирано от Бандитка
    Пиши заглавията на темите си на кирилица!
    Е приятелче,това ,че караш без книжка,можеш да впечатлиш някоя мацка,ама си представи ако се блъснеш в мойта кола докато аз съм с мойта мацка и аз също искам да я впечатля,бил съм на тренировки и ми е много криво,защото са ме пребили от бой понеже прекалявам с пиенето и цигарите.Сещаш ли се,слизам и те убивам от бой
    A ti seshtash li se che moje vaobshte da ne se stigne do tam - i sblysyka da e fatalen?!

Цитирай Първоначално написано от lud1990

Защо се правите че не ви интересуват колите и парите,и после като видите някой с мерцедес и веднага тръгвате след него
    Mnogo pravilen vyprost! - Ne vsichki no povecheto.

Цитирай Първоначално написано от LeT`Me`Break`The`Ice
    Те по принцип момиченцата на 12-13 все още тайно си играят с кукли и се лигавят през цялото време, а най-вече искат да се фукат с това, че ходят с батко, който кара Порше
    Познавам такива, съжалявам ги даже
    Tyjno no fakt!Tolkova malki a veche...
    A qui

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ерика,посочих горния пример,защото безотговорни хлапаци като тоя не се интересуват от чуждия живот,но когато видят,че някой е по-голям тарикат от тях се спичат.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Явно само на такива попадаш..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си