- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно момичетата в днешно време
и мен не ме интересува има ли кола или не....
someone else...
баси
само аз ли деля колите на жълти и зелени етц... ?
И все пак...къде изчезнаха внимателните момчета?В днешно време ние ви плащаме даже сметките в ресторанта,пък после се правите на луди.Уж сте недостъпни,не показвате чувства щото се вживявети като говеда...Че в какво друго да се влюби човек освен в колата?
ПП:Приятелят ми не кара кола.![]()
пфФ специално мен не ме интересува изобщо...... но ги има и такива момичета....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ооо, никога не съм била такава. Най-малкото, което ме интересува, е колата.
Честно казано много много не ме интересува кфа кола има и дали жъобще има кола,важното е да ми допада,дса ми харесва и да си се обичаме...но наистина момчето трябва да си има и някакви възможности...но в днешно време жече наистина всяко 2ро момиче е адската материалистка....![]()
az ne gledam parite.za men v edna vrazka nai-vajni sa lubovta i razbiratelstvoto,ako nqma obi4 -nqma ni6to.![]()
Руса кукличка
oxxx ima hora i hora ne vsi4ki sa ednakvi....tva 4e ti si popadal se na takia ne zna4i 4e si4ki sa ednakvi![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Мен лично не ме интересува подобни неща, каква кола, какъв апартамент и всичко, което в крайна сметка означава "Колко пари имаш в джоба?"...леле каква реклама си направих само...подбирай повече с кого излизаш, мисля, че може да се разбере кого го интересуват парите и кого-не.
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Аз защо не с1м срещал до сега такова момиче?
Не знам. И аз се питам защо още не съм срещнала момче, което търси стойностно момичеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
и аз не съм срещал, а до автора тва че караш без книжка не те прави герой!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Не си търсил като хоратаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Имаш ли желание ще намеришТе по принцип момиченцата на 12-13 все още тайно си играят с кукли и се лигавят през цялото време, а най-вече искат да се фукат с това, че ходят с батко, който кара Порше
![]()
Познавам такива, съжалявам ги даже![]()
Бъди търпелив, има много свястни момичета, не са рядкост повярвай![]()
въобще не ми пука каква кола кара приятеля ми , важното е какъв е самият той![]()
az sa6to ne se interesuvam ot koli... ili pari...Първоначално написано от soul_stealer
6tom nqma liubof za men ne sa vajni materialnite ne6ta ..... uspeh da si namerish dobro momiche
![]()
Е приятелче,това ,че караш без книжка,можеш да впечатлиш някоя мацка,ама си представи ако се блъснеш в мойта кола докато аз съм с мойта мацка и аз също искам да я впечатля,бил съм на тренировки и ми е много криво,защото са ме пребили от бой понеже прекалявам с пиенето и цигарите.Сещаш ли се,слизам и те убивам от бойПървоначално написано от soul_stealer
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
И мен!Много по-важни са качествата на момчето,а не материалното му състояние!Първоначално написано от Шушулчица
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Защо се правите че не ви интересуват колите и парите,и после като видите някой с мерцедес и веднага тръгвате след него![]()
![]()
![]()
Опффф! Боли ме хуя (дето го нямам) к'ва кола има. Ако няма - по - добре - няма да ме кара да му духам като ме кара към вкъщи! Обаче ако има... мнооого често ще го експлоатирам!![]()
dosega s koito sam hodela nikoi ne e imal kolane me interesuva kakva kola kara a dali ne obi4a
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
A ti seshtash li se che moje vaobshte da ne se stigne do tam - i sblysyka da e fatalen?!Първоначално написано от vamp
Mnogo pravilen vyprost! - Ne vsichki no povecheto.Първоначално написано от lud1990
Tyjno no fakt!Tolkova malki a veche...Първоначално написано от LeT`Me`Break`The`Ice
A qui
Ерика,посочих горния пример,защото безотговорни хлапаци като тоя не се интересуват от чуждия живот,но когато видят,че някой е по-голям тарикат от тях се спичат.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Явно само на такива попадаш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...