.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Можем ли "сами да си направим" СПИН?

С риск да прозвучи нелепо пускам тази тема, след като изчетох намерените материали за СПИН във раздела.
    Ще задам въпроса си така:
    Може ли двойка при полов контакт да възпроизведе вируса на спин, при положение ,че и двамата партньори не са заразени и девствени при това? И ако да - по вероятно при анален или вагинален секс?

Много се съмнявам Въпреки че като се замислиш - вирусът не може да е дошъл от нищото.Ползвайте презервативи и така

Re: Можем ли "сами да си направим" СПИН?

Цитирай Първоначално написано от Teen_problem_
    С риск да прозвучи нелепо пускам тази тема, след като изчетох намерените материали за СПИН във раздела.
    Ще задам въпроса си така:
    Може ли двойка при полов контакт да възпроизведе вируса на спин, при положение ,че и двамата партньори не са заразени и девствени при това? И ако да - по вероятно при анален или вагинален секс?
    Хмм... бих казал не. Но като се замисля, откъде всъщност се е появил вируса (не може да е от нищото), може и да е възможно. И все пак не съм чувал да може.

Не може ,а вирусът е направен от хората (така съм чувал) или по точно от американските военни с цел да намалят населението в Африка.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от arenaX
    Не може ,а вирусът е направен от хората (така съм чувал) или по точно от американските военни с цел да намалят населението в Африка.
    СТИГА БЕ
    за пръв път чувам такова нещо

"Ех лошо ,ех лошо светът е устроен,
    а може, по-иначе може."

Много ви благодаря за мненията

Неможе.

Повече от фен
    Град
    sofia
    СПИН-ът се е появил от Зелената маймуна, при сексуален контакт с нея и човек, още наречено като "зоофилия" - секс с животни.

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    я я , дайте още теории за появата на спина , че ми стана интересно. никога не съм се замисляла как се е появил вирусът.

чувал съм 2 теории:когато африканците са е*али маймуни и са се заразили от тях(официална);и че е създаден от хора със военни цели(недоказана);

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си