- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросник
1. в момента обичате ли някого? - He
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - ++++++
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - ++++++
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - +++++
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - ++++++
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 7 ( любовта, която с1м изпитвал )
7. момче или момиче обичате? - момиче
8. как се казва? - Сега няма такова момиче, което да с1м обичал както детската ми любов ( Мадлен )...
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - Тя е на 17... Аз 17..
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - Да
11. а повторихте ли? - Да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - Мразя единствено очите й... когато погледна в тях... всичко около мен изгубва смис1л.. това е единственото нещо, което мразя в нея ( мразех де.. вече я преодолях )
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Подарявал с1м и много работи... да с1м посвещавал нещо - не..
14. кога за последно го/я видяхте? - Вчера..
15. на какво си готов за нея/него? - Бях готов на всичко..ама на абсолютно всичко...
мм човек..нещо ти е бъгнат въпросника..тия,които не са влюбени не са ли хора уе..Първоначално написано от ivanchooo
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
1. в момента обичате ли някого? - не съм влюбена, ако това е въпросът, но изпитвам симпатии
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - не обичам
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - не сме
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - в прав текст, не. Но трябва да си доста сляп и глупав, за да не усетиш, че си харесван.
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - доста свързани са ти въпросите![]()
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която изпитвате? - 6, не ми е безразличен, но ме разочарова
7. момче или момиче обичате? - момче
8. как се казва? - няма голямо значение
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - доста по-възрастен е, доста по-зряла съм.
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - да
11. а повторихте ли? - да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - харесвам го, защото смятам, че е различен - мил, нежен, вярващ в себе си, силен, изпълнен с доброта... както не харесвам - игричките, несериозността, празните думи, честата самовглъбеност
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - да
14. кога за последно го/я видяхте? - скоро
15. на какво си готов за нея/него? - на прекалено много неща, стига да се вземе в ръце
1. в момента обичате ли някого?
- Да.
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?
- Да. (Всъщност си мисля, че е почти невъзможно да изпиташ истинска любов, ако човекът срещу теб не ти отвръща на чувствата - все пак, за да го обикнеш, ти трябва да го опознаеш напълно, а пък той трябва да ти има дълбоко доверие, за да те допусне толкова навътре в своя свят.)
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?
- 10 месеца и половина.
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?
- Казах му, че го харесвам още преди да тръгнем, когато още чувствата не бяха общи.
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали?
- Стана му гадно и неловко.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате?
- Хм, преди е била и над 10, но напоследък имаше едни събития, които сякаш ме бяха върнали на 1... В момента е 7-8.
7. момче или момиче обичате?
- 1 момче като "гадже" (не обичам тази дума), иначе обичам много и близките си приятели - момчета и момичета.
8. как се казва?
- Христо
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие?
Той на 17, като след месец прави 18, а аз на 16, като след 2 месеца и половина ще ставам на 17. :P
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща?
- Да.
11. а повторихте ли?
- Ако става въпрос за други, вече не беше като на среща, а само като приятели. Ясно е, че със сегашния ми приятел сме повторили.
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?
- Трудно ще кажа точно какво харесвам в него, след като сме коренно различни и той може би на характер е далеч от човека, когото търся за гадже - често е инфантилен, безотговорен, безамбициозен... И в същото време го обичам, но явно сърцето не пита...
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо?
- Писала съм му писма, едното даже под формата на клипче с картинки и музика, подарих му едно пеещо сърце, което си бях взела 3 години преди това, когато исках да се зарадвам на Св. Валентин... Като цяло съм му правила много жестове, той на мен - също, затова няма смисъл да изреждам.
14. кога за последно го/я видяхте?
- Преди 9 часа.
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal)
- Зависи какво изискват обстоятелствата. Бих казала на всичко, но не мога да си представя да си съсипя живота - учение, нерви, взаимоотношения с други хора, заради него, защото колкото и да ми е ценен, няма човек, който да заслужава подобно нещо. Иначе, ако се налага да скоча пред куршум за него, бих го направила. Ако нещо му се случи, не знам как бих си го простила и как бих го преживяла...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
1. в момента обичате ли някого? ......Да и то много...
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? ....Според вижданията ми...мисля,4е да все пак ходим...
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? ...мм...момент да сметна...4 месеца ииии 21 дена....
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?....
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? ....аз също...
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? ....11......
7. момче или момиче обичате? ....мом4енце,слади4ко.....
8. как се казва? ...Тошитууу беее...
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? ...милоту е на 17,а аз другия месец ставам на 16.....т.е той е 10 клас,а аз 9...
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? .....ми на първата ни среща още не ходихме...макар4е се бяхме целували преди седмица...
11. а повторихте ли?....оо и потретих...
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? ...най-милото,доброто мом4е. Умее да те разбира,подкрепя,никога не ми се е карал и никога не е правил така,4е да вдигнем скандал,подхожда с адското търпение към мен,защото аз съм много труден характер,знае винаги как да ми достави удоволствие,винаги може да ме разпла4е от радост,прави страхотни изненади,романти4ен е в границите на нормалното...нищи4ко не мразя в него...освен,когато казва...да мило леко....
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? ..подарявала съм му подарък за рд(нормално) ,подарък за свети валентин(нормално) ина4е..друг подарък освен себе си май не съм му подарявала...ауу трябва да поправим тази грешка...
14. кога за последно го/я видяхте? в4ера ве4ерта
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) готова съм да се променя към по-добро,както мисля,4е правя..готова съм да му покажа какво е да те оби4ат...готова съм да направя немислимото,за да бъде щастлив!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
1. в момента обичате ли някого? Да
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? Не мисля
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?....
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? Да
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? Тогава се радваше
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? 11
7. момче или момиче обичате? хаха момче
8. как се казва? Красен
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? Аз съм на 16 а той на 21
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? Да
11. а повторихте ли? Да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? Няма нещо което да мразя
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? Да
14. кога за последно го/я видяхте? Отдавна бих казала
15. на какво си готов за нея/него? На всичко...
1. в момента обичате ли някого? - Да![]()
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Да![]()
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - Почти 3 месеца![]()
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - ......
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - ......
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 10![]()
7. момче или момиче обичате? - момче![]()
8. как се казва? - Дани
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - Тайна![]()
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - Да![]()
11. а повторихте ли? - Да![]()
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - това е човекът , който обичам адски много. в него ме нервира малко това , че е много голям инат точно като мен
, всичко останало го обужавам
![]()
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Не![]()
14. кога за последно го/я видяхте? - В неделя и няма да мога да го виждам до другата неделя![]()
15. на какво си готов за нея/него? - На всичко![]()
МНОГО ГО ОБИЧАМ![]()
![]()
![]()
![]()
1. в момента обичате ли някого? - Да,много и то.
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Не.
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - Hе е споделена за жалост.
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - Kазах му.
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - Каза ми,че съжалявя много,но не изпитва нищо повече от приятелски чувства към мен.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 10 !!
7. момче или момиче обичате? - Момче.
8. как се казва? - Иван.
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - Аз съм на 14,той е на 15.
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - Не.
11. а повторихте ли? - Нее.
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - Висок,красив,има много хубава усмивка, важава момичетата,слуша метъл,пънк и рок,пада си леко"лошо момче". Харесва ми че уважава момичетатa,винаги ми се усмихва и има страхотен поглед.Мразя когато псува или се надува.
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Посвещавала съм му песни и стихове.
14. кога за последно го/я видяхте? - Преди 1 ден.
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) - На всичко,дори и да умра.
![]()
![]()
![]()
When You Live Forever,What Do You Live For??
1. в момента обичате ли някого? - Да, приятелят ми.
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Определено е.
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? От почти 10 месеца. Отдолу в лентичката пише.
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - Споделена е.
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - Всъщност той първо ми каза, че ме обича и аз му отговорих. Предполагам, че се е зарадвал.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 10!
7. момче или момиче обичате? - Момче.
8. как се казва? - Георги.
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - И двамата сме на 15.
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - Гаджета сме....
11. а повторихте ли? - ...
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? Обичам абсолютно всичко в него... дори, когато ме ядосва. Никога не съм била толкова щастлива и влюбена. Всичко е прекрасно - държанието му, целувките му, прегръдките му, това колко държи и се грижи за мен... цялата ни връзка!!!
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Ами правила съм разни клипчета за него... подаръци за коледа, за свети валентин, за рождения му ден... Обичам да му правя подаръци
14. кога за последно го/я видяхте? - Вчера,
15. на какво си готов за нея/него? Абсолютно всичко. Той е всичко за мен!
1. в момента обичате ли някого? мхм...
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? нем
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? ----
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? замислям да напрвя и това
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? ----
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която изпитвате? 8
7. момче или момиче обичате? момче
8. как се казва? започва с Р ама нататък не казвам :P
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? той на 16, аз на 15
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? още не
11. а повторихте ли? ----
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? харесвам усмивката му наай-много
14. кога за последно го/я видяхте? в петък
15. на какво си готов за нея/него? На всичко
1. в момента обичате ли някого?-ДА
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?Ами не съм мн сиг
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?Не сме заедно
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?Не още
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали?-----------
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате?Ами мисля, че 7-8 е достатъчно
7. момче или момиче обичате?момче
8. как се казва?Мартин
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие?аз съм на 14 той на 13!Ама имаме няколко месеца разлика!
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща?Сами не
11. а повторихте ли?-------
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?Ами мн е сладък, има страхотна усмивка!Мразя това, че понякога е груб!
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо?Не
14. кога за последно го/я видяхте?Вчера
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) Ами все още не знам!При мен е нещо като увлечение не толкова любов!
1. В момента обичате ли някого? - Да мноооооооооооого.![]()
2. Ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Споделена е.
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? Почти месец и две седмици.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 11
7. момче или момиче обичате? - Момче
8. как се казва? - Иво![]()
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? той на 17 аз на 18
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - За мен той е най-очарователното момченай-красив, най-забавен всичко НАЙ НАЙ. Всичко харесвам в него не мисля, че има нещо, което да мразя.
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Освен сърцето си,засега друго не.
14. кога за последно го/я видяхте? - в мислите си преди 1 секунда, на живо - днес сутринта.
15. на какво си готов за нея/него? - На всичко.![]()
1. в момента обичате ли някого? да![]()
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? определено![]()
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?м....отдолу на линийката пише с точност![]()
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?...казваме си...
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? с една гОоОоляма целувка![]()
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? хм...10![]()
7. момче или момиче обичате? хах още не съм обарнала резбата-момче![]()
8. как се казва? Едгар![]()
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? той скоро прай 17 ... аз навърших 14![]()
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? не![]()
![]()
11. а повторихте ли? не
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?...голям,силен,с невероятни очи и устни...нещо което да мразя?....не се сещам за такова![]()
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? дам..писъмце..гривна...истор ята на връзката ни под формата на приказка за лека нощ...![]()
14. кога за последно го/я видяхте? преди 45 мин![]()
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal)...хах и на невъзможното![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
1. в момента обичате ли някого? уж така се води..
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? да даже от негова страна доста повече получавам..
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?..4 месеца..
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?..по принцип сам му казвала ..
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали?..
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? 3 може доста повече като погледна вс фактории..
8. как се казва? ..
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? 18 а аз на 15
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? когато не бяхме гаджета излизахме хахахах
11. а повторихте ли? и повторихме и станахме
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? най-добрия най грижовния и наи миличкия лудичак мразя че е такав че квото и да му кажа той ще каже добре бебе безинтересен ми е тва е най лошото явно силно харесвам само тапанари хах
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? една моя гривничка
14. кога за последно го/я видяхте? вчера
15. на какво си готов за нея/него? нз но не на много...
(от maharbal)
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
1. в момента обичате ли някого?/да
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?/не
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? /не, казах и че ми харесва и я поканих да излезем, но ми отказа.
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? /не ме гледаше в очите, и беше уплашена.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? /7.. но се старая да спадне скоро.
7. момче или момиче обичате? /момиче обичам тъй като съм мъж.
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? / към 20 и отгоре.
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? /не
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? /не я познавам достатъчно, дори изобщо, затова немога да кажа.
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? /не
14. кога за последно я видяхте? / вторник 13ти май 2008
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) /да я обичам както никой друг, и почти всичко възможно за да бъде щастлива И да се чувства обичана така като и аз... Но тъй като не ме харесва, мога само да продължа да вървя напред.
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
Да - котката ми.
Това е прост добитък трудно е да се определи. Но когато е гладен със сигурност ме обича. Иначе нещата са на кантар.
Около седем години. Или малко повече...
Skip (примам че се обичаме)
Гледа умно, подушва за риба и ако евнтуално такава липсва се отдалечава гордо с бавна стъпка.
Две, може би понякога две и четвърт.
Skip(котка е...)
8. как се казва?
Янтър Пиратски Машкин Петков Трети(На кратко - Янко. Пиратски е от "Пират" - така се казва баща му. Машкин - от майка му "Маша". Петков - роден е на Петковден. Трети поред носи това име...) Другата част от името ще му я спестя, за да не става досадно...
9. на колко години е той/тя?
Янтър е на 7-8... не съм много сигурен.
Ами не сме гаджета. Но пък сме излизали на среща - де факто срещата ми беше с друг човек, но и той присъстваше.
11. а повторихте ли?
Ама разбира се![]()
12. опишете го и кажете какво харесвате и мразите в него?
Ами нормална котка... сиамец. Обичам да го насъсквам по нахалните хора които идват вкъщи. Най-вече ако се страхуват от котки... Сега какво мразим... тук графата е по-пълна - мразим да ни събаря саката от закачалките, след което да ги "чепка" и да си прави легло в тях. Ей напрао врътвам. Мразя когато ми скрие обувките. Мразя когато успее да си отвори хладилника и занесе всичките риби/салами/мръвки във чинията си. Мразя когато ми гризе кабелите за компютрите. Мразя когато съм с момиче вкъщи и сме тръгнали да правим нещо да стои и да ни гледа втренчено(въх, издивявам...не искам и да си спомням). И още доста неща.
Ахам. Каишка, къщичка, аквариум да си лови риба и какво ли още не...
В момента дреме до мен.
Ако има пожар вкъщи и имам време да спася само едно нещо, обещавам да отделя няколко секунди за размисъл дали да взема него или сървъра си, преди да избера сървъра. Той си има крака - да ги използва.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
8. как се казва?
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие?
11. а повторихте ли?
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?
1 Да
2 Да
3 1г и 2 месеца
4 -
5 -
6 11![]()
7 Мъж
8 Кирил
9 Той - 20, аз - 18
10 гадженца сме![]()
11 -
12 Най-готиния пичИма страхотен характер, голяма душичка е, най-нежния и най-дивия човек, когото познавам, определено хваща окото
Обичам всичко в него... за омраза и дума не може да става...
13 Ммм доста подаръци... писала съм му любовни писъмца, стихове, правила съм му ппс и списък на 100-те неща, заради които го обичам...
14 Снощи
15 На много неща
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
1. в момента обичате ли някого? - DA
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? Beshe,no svurshi ;(
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? bqhme 7 meseca
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? mn pyti..
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? pyrvo toi mi go kaza..
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? izpitvah i izpitvam...ot 10 -11
7. момче или момиче обичате? momche
8. как се казва? todor
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? 18 toi az 15
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? ...
11. а повторихте ли?
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? krasiv mil..sladak dobyr..super suchetanie m/y harakter i viziq
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? mda..plusheno surce ,parfum...pravih mu sladki
14. кога за последно го/я видяхте? tochno predi 2 meseca..19 mart
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) vsichko...
в момента обичате ли някого? - ДА
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Да
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - 3 години
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 10
8. как се казва? - Росен
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - аз съм на 17,той на 19
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? -еми и когато не бяхме гаджета,излизахме
11. а повторихте ли? - Да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? Ами фактът, че съм с него 3 години,мисля, че е показателен. Обичам ввсичко в него!
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? -Ами да, много неща
14. кога за последно го/я видяхте? - Днес, но няма да го виждам 10тина дена..![]()
Първоначално написано от ivanchooo
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
1. в момента обичате ли някого? ДА
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? ДА
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? над 3 години
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? ...
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? той ми каза пръв, а аз просто му отвърнах
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? 10/10
8. как се казва? тайна
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? и двамата на 23
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? ...
11. а повторихте ли? ....
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? обичам всичко, не мразя нищо
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? да
14. кога за последно го/я видяхте? сега е в съседната стая
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) на всичко
1. в момента обичате ли някого? Да
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? Не![]()
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? -
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? Да
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? Ми уж беше споделено а изведнъж реши че се е обаркал!![]()
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? 8-9
8. как се казва? няма да отговоря
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? той почти 17 аз 16
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? да
11. а повторихте ли? да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? мразя в него това че не знае какво иска
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? не
14. кога за последно го/я видяхте? днес но беше с друга![]()
15. на какво си готов за нея/него? почти всичко[/b]
1. в момента обичате ли някого? - Да
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - Не
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? ---
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - Не
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? ----
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - 10+
8. как се казва? - Николай (инлове)
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - той на 18 аз на 16
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - не
11. а повторихте ли? ----
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - Нищо не мразя в него,а харесвам всичко супер готин,забавен човек,имен хубав ... ааххх (инлове)
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - Не
14. кога за последно го/я видяхте? - миналата седмица и само ми метна
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) -всичкоооооооооооооооооооо оооооо (е може би не бих убила човек,но все пак зависи кого трябва да убивам)
1. в момента обичате ли някого?--->ами..да
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?--->със сигорност
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?--->месец
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали?---.когату му казах че го обичам тои се зарадва спр много
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате?--->9
7. момче или момиче обичате?--->момче
8. как се казва?
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие?--->тои е на 18 ас на 14
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща?--->гаджета сме,ии сме излизали![]()
![]()
![]()
11. а повторихте ли?--->да
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?--->харесфам сичко,мразя нищо
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо?--->все още не
14. кога за последно го/я видяхте?--->преди няколко часа
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal)---->на почти сичко
за сега само толкова се сещам :P Ако някой има идеи да казва. Ще добава вашите въпроси[/quote]
1. в момента обичате ли някого? - хмм.. чак да обичам.. май не.. но определено съм привлечена от няколко обекта
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?- мисля че от всичките обекти е споделена
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?- не съм с никой от гореспоменатите обекти... за сега![]()
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?- не, ама единия от обектите ми го е казвал, а пък казах на най-добрия приятел на един от останалите обекти![]()
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - приятеля му каза: не мога да си ви представя заедно, тфа ме шокира напълно. аз казах на онзи обект, които ми каза че ме обича, че съм щастлива
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? - мм 4.
7. момче или момиче обичате?- и двете. в смисъл най добрите ми приятели и обектите
8. как се казва?- блахх. мартин, еди и още един човек (тфа са обектите) а иначе другите хора които обичам са приятелите ми
![]()
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие?- аз съм на 15. двама от обектите са на мойта възраст, третия е на 17 май?
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща?- мм да.. с тоя 17 годишния
11. а повторихте ли?- са се очаква продължение
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него?- мм мързи ме.
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо?- блах, познавам се от скоро и с тримата, единия от няколко месеца, а другите двама от около една година
14. кога за последно го/я видяхте?- 17 годишния преди няколко седмици, останалите двама- онзи ден?
15. на какво си готов за нея/него?- мм на нищо..
ay caramba