1. в момента обичате ли някого? - не съм влюбена, ако това е въпросът, но изпитвам симпатии 2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? - не обичам 3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? - не сме 4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате? - в прав текст, не. Но трябва да си доста сляп и глупав, за да не усетиш, че си харесван. 5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? - доста свързани са ти въпросите 6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която изпитвате? - 6, не ми е безразличен, но ме разочарова 7. момче или момиче обичате? - момче 8. как се казва? - няма голямо значение 9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? - доста по-възрастен е, доста по-зряла съм. 10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? - да 11. а повторихте ли? - да 12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? - харесвам го, защото смятам, че е различен - мил, нежен, вярващ в себе си, силен, изпълнен с доброта... както не харесвам - игричките, несериозността, празните думи, честата самовглъбеност 13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? - да 14. кога за последно го/я видяхте? - скоро 15. на какво си готов за нея/него? - на прекалено много неща, стига да се вземе в ръце