1. в момента обичате ли някого? ......Да и то много...
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е? ....Според вижданията ми...мисля,4е да все пак ходим...
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно? ...мм...момент да сметна...4 месеца ииии 21 дена....
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?....
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали? ....аз също...
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате? ....11......
7. момче или момиче обичате? ....мом4енце,слади4ко.....
8. как се казва? ...Тошитууу беее...
9. на колко години е той/тя и на колко сте вие? ...милоту е на 17,а аз другия месец ставам на 16.....т.е той е 10 клас,а аз 9...
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща? .....ми на първата ни среща още не ходихме...макар4е се бяхме целували преди седмица...
11. а повторихте ли?....оо и потретих...
12. опишете този човек и какво харесвате и мразите в него? ...най-милото,доброто мом4е. Умее да те разбира,подкрепя,никога не ми се е карал и никога не е правил така,4е да вдигнем скандал,подхожда с адското търпение към мен,защото аз съм много труден характер,знае винаги как да ми достави удоволствие,винаги може да ме разпла4е от радост,прави страхотни изненади,романти4ен е в границите на нормалното...нищи4ко не мразя в него...освен,когато казва...да мило леко....
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо? ..подарявала съм му подарък за рд(нормално) ,подарък за свети валентин(нормално) ина4е..друг подарък освен себе си май не съм му подарявала...ауу трябва да поправим тази грешка...
14. кога за последно го/я видяхте? в4ера ве4ерта
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal) готова съм да се променя към по-добро,както мисля,4е правя..готова съм да му покажа какво е да те оби4ат...готова съм да направя немислимото,за да бъде щастлив!