- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпросник
1. в момента обичате ли някого?
Да - котката ми.
2. ако обичате някого, любовта споделена ли е?
Това е прост добитък трудно е да се определи. Но когато е гладен със сигурност ме обича. Иначе нещата са на кантар.
3. ако любовта е споделена, от колко време сте заедно?
Около седем години. Или малко повече...
4. ако любовта е несподелена, казали ли сте му/й, че го/я обичате?
Skip (примам че се обичаме)
5. а как е реагирал/а когато сте и му/й казали?
Гледа умно, подушва за риба и ако евнтуално такава липсва се отдалечава гордо с бавна стъпка.
6. с колко по десетобалната система бихте определили любовта, която испитвате?
Две, може би понякога две и четвърт.
7. момче или момиче обичате?
Skip(котка е...)
8. как се казва?
Янтър Пиратски Машкин Петков Трети(На кратко - Янко. Пиратски е от "Пират" - така се казва баща му. Машкин - от майка му "Маша". Петков - роден е на Петковден. Трети поред носи това име...) Другата част от името ще му я спестя, за да не става досадно...
9. на колко години е той/тя?
Янтър е на 7-8... не съм много сигурен.
10. ако не сте гаджета излизали ли сте на среща?
Ами не сме гаджета. Но пък сме излизали на среща - де факто срещата ми беше с друг човек, но и той присъстваше.
11. а повторихте ли?
Ама разбира се![]()
12. опишете го и кажете какво харесвате и мразите в него?
Ами нормална котка... сиамец. Обичам да го насъсквам по нахалните хора които идват вкъщи. Най-вече ако се страхуват от котки... Сега какво мразим... тук графата е по-пълна - мразим да ни събаря саката от закачалките, след което да ги "чепка" и да си прави легло в тях. Ей напрао врътвам. Мразя когато ми скрие обувките. Мразя когато успее да си отвори хладилника и занесе всичките риби/салами/мръвки във чинията си. Мразя когато ми гризе кабелите за компютрите. Мразя когато съм с момиче вкъщи и сме тръгнали да правим нещо да стои и да ни гледа втренчено(въх, издивявам...не искам и да си спомням). И още доста неща.
13. подарявали ли сте му нещо или посвещавали ли сте му нещо?
Ахам. Каишка, къщичка, аквариум да си лови риба и какво ли още не...
14. кога за последно го/я видяхте?
В момента дреме до мен.
15. на какво си готов за нея/него? (от maharbal)
Ако има пожар вкъщи и имам време да спася само едно нещо, обещавам да отделя няколко секунди за размисъл дали да взема него или сървъра си, преди да избера сървъра. Той си има крака - да ги използва.
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!