.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

леко тъп въпрос

Вероятно темата ще е банална но ще си вдигнете рейтинга като напишете няколко коментарчета. Значи въпроса ми се отнася към момичетата демек искам да питам какъв тип момчета повече ще им допаднат сериозни и тежкари или зевзеци които непрекъснато пускат майтапи но не с цел да обидят някого?

Град
    Велико Търново
    ami da ti kaja vseki si ima razli4ni predpo4itaniq.az li4no haresvam mom4eta,koito ne lajat,koito ne ubijdat momi4etata ,koito se darjat dobre i imat hubav harakter,a ne nqkvi ligliovci i tejkari,koito se pravqt na ne6to pove4ee ot ostanalite.po-dobre e da si po-seriozen 4ovek,maitapa pak da si go ima,ama ne kat nqkoi kloun.
    Руса кукличка

Град
    Kазанлък
    аз съм момче , нали непречи да ти кажа моята компания дето се водя кфи са ! М и повечето са забавни и от малка част има и с самочувстви високо... :P:P:P
    Да си ЕМО означава , че си доста слаб характер!

Имам предвид избора между тежкар и човек който разсмива хората в обкражението си ако и двамата са честни и изглеждат горе доло добре.

Eм на мен ми харесват такиа с чуство за хумор и да могат да ръсят простотийки понякога..
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Ами аз по принцип харесвам момчета с чувство за хумор, но не да се подиграват на някой. Харесвам, когато момчето знае как да се държи с момиче. Да има мозък в главата, не да е някой идиот, с който да не мога и две думи да си кажа. Самочувствието е важно, но не в големи количества...
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Аз харесвам възпитаните момчета.Много ме дразнят лигльовците с голямо самочувствие (а за съжаление съм заобиколена от такива).Според мен е важно момчето да има чувство за хумор,но и да може да бъде сериозно,когато се налага.

разцепихте рейтинга

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    az haresvam mom4eta s 4uvstvo za hymor,ne nqkoi idiot,koito se pravi na mnogo otvoren,haresvam mom4eta,koito se dargat dobre,ne takiva,koito samo obigdat

Мерси за коментарите ако имате още не ги пестете.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Аме аз си мислех, че харесвам предимно спортисти. Наблягам на "си мислех", защо момчето, което сега харесвам, не е такъв. Та имам предвид, че може да си мислиш, че ти допадат определен тип момчета, но всъщност да не е така. И все пак аз бих предпочала по малко от всичко Майтапите да си ги пуска, но да не прекалява, да си знае границата, и когато стане дума за сериозни неща и той да бъде сериозен. Не че да е некав сдухан дет не разбира от шега, ама така де... Да мои да се забавлява.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Eм на мен ми харесват такиа с чуство за хумор и да могат да ръсят простотийки понякога..
    + 1

ми аз харесвам повече .. тежкари ..

Град
    In Devil's Castle
    аз харесвам момчета,които се държат сериозно и са малко по-умни от мен...разбира се,трябва да имат чувство за хумор и да ме разбират и приемат такава,каквато съм!
    someone else...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Верно ти е тъпа темата, ама ше си вдигна рейтинга
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Фен
    Град
    Казанлък
    Ми моето момче е тежкар с чувство за хумор, така че не бих могла да избера едно от двете.

Обожавам момчета с чувство за хумор!! но всяко едно такова трябва да си има някаква граница .. да знае с какво може да се базика и с какво не .. та в общи линии да е шегаджия но когато искам да поговоря с него сериозно тои да става сериозен!!

Rating goes up?

ами темата се повтаря за милионен път, но ще отговоря!Харесвам по-отворени момчета, всмисъл момчета, които да говорят с мен, да ме разбират!А за външноста:да не са чак кои зн колко префектни!

а аз харесвам такива които по някакъв начин ме предизвакват с нещо... просто нещо да ме влудява... колкото и да ме дразни толкова и да ми харесва ... не зависмо кви са иначе
    Kinda like the way, everything is gray
    Just like what you say - I don't need you
    I don't look like you, do the things you do
    But I'm fucked up too - I don't want you!!!

ами аз предпочитам зевзеци, и честно казано мразя самохвалковците и '""""""""скромните""""""""

ПЕНИС! (това не е спам)

Харесвам момчета с чувство за хумор но не прекалено лигави или надути!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Re: леко тъп въпрос

Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    Вероятно темата ще е банална но ще си вдигнете рейтинга като напишете няколко коментарчета. Значи въпроса ми се отнася към момичетата демек искам да питам какъв тип момчета повече ще им допаднат сериозни и тежкари или зевзеци които непрекъснато пускат майтапи но не с цел да обидят някого?
    Answer : да не си "леко тъп идиот" ??

Amii haresvam momcheta koito me karat da se smeq. Sushto i takiva koito purvo me vazpriemat kato priqtelka i me uvajavat
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си