- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фитнес Програма :)
Здравейте.Аз съм на 16 години,момче.Мога да ходя на фитнес 4 пъти седмично като във фитнеса има изобилие от уреди.Ако можете да ми направите програма за релеф и оформяне като си имам килца за оформянеБлагодаря на отзовалите се
![]()
Нов човек съм
www.bb-team.org - тук ще получиш отговор на въпросите и проблемите
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
не помогнаха търсих и в сайта им ама направете ми вие програма щото там ми казаха тренирай като луд да много як отговор няма що,търсих и в гугъл ама се тая така че по добре някой разбирач да ми направи програма набързо
Нов човек съм
хаха... :Д и аз тренирам за релеф
понеделник: гърди корем
вторник: бицепс трицепс
четвъртак: гръб корем
петак: рамо трапец
крака правя през 2, 3 седмици
Кажи само дали сам си си я правил и по колко серий и така на татък..
Нов човек съм
Много е палаво да тренираш с цел по-малко мазнини и да имаш ден за ръце. Само най-големите некадърници ще съчетая две малки групи в един ден, при положение, че целта е отслабване. Две малки групи не са достатъчен енергоразход.
Snoop Doggy Dogg, ако до сега не си ходил на фитнес, вземи отдели време, за да усвоиш основните дивжения - тяга, клек, рамени преси, обръщане, гребане и не се хвърляй на сплитове.
Grumpy old madman
Бягане + правилна диета му е майката за релеф![]()
www.impulse.bg/skywalker - това съм аз
Еми Втори месец ходя а за Бягането + Диета е за отслабване мене ми трябва да направя някакъв релеф.Първоначално написано от Canis_Dirus
Ае правете ми свястна програма че да мога да почна във вторник![]()
Нов човек съм
Ето един 4-дневен сплит за релеф и оформяне.
Всеки тренировъчен ден по 30мин кардио тренировка (бягане на пътечка,велоаргометър...)
Понеделник:Гърди,бицепс
Вторник:Гръб,трицепс
Четвъртък:Рамо,трапец
Петък:Крака
Ако искаш и примерни упражнения кажи.Успех!
егааси 30 мин аз ще се изтоща още в началото няма да имам сили за групитеако може кажете примерно 4 серий по 10 клека със щанга,4 серий по 30 повдигания на дъмбели 20ки и така на татък...
Нов човек съм
Еми ти първо ще постопиш малко натрупаните запаси и после ще почнеш да пооформяш.Не е казано, че тряя си изцеждаш силите на кардиото.Зависи колко енергия влагаш.Може да се изцедиш и като правиш и дадено друго упражнение.Пример: клек - най-тежкото.Всичко зависи от натоварването и нивото на интензивност![]()
Ок Ок ама дайте ми нямамва програма давам пример
1 Ден Бицепс-4 серий по 30 повдигания с дъмбел по мое желание и възможност,Рамо-4 серий .....,Гръб...... и така на татъкако може де
Нов човек съм
Ае че утре треа да почвам по програма..
Нов човек съм
точно какви упражнения трябва да правиш никой не може да ти каже, обаче има някои задължителни, без които прогрес няма да видиш. това са мъртва тяга, гребане с щанга, лег, кофички, клек, раменни преси. тва са тежки и неприятни упражения, особено ако са с голяма тежест, но ако мислиш да не ги правиш - по-добре не почвай да се занимаваш с фитнес.
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Отиди в магазин за хранителни добавки там ще ти изготвят най-точна програма.Всеки организъм работи по различен начин и дава различни резултати и не е възможно изготвянето на програма в форум.Аз съм на 4 дневна програма също и съм доволен от резултатите:
Понеделник:бицепс,кръст,ко ем
Сряда:трицепс трапец,гръб,предмишница
Петък бицепс,трицепс,гърди
Неделя:Крака и ако още имам сили го карам на обща програма
Йога и мъдрост
Какъв ти релеф като нямаш маса.уш викаш че имаш на 16 год колко кила си,какъв ти е стажа в фитнеса,мазен ли си ? След като качиш повече мм можеш да почнеш да орелефяваш.
Трябва да има какво да се оформя,нали се сещаш.Направи си хранителен режим,яж 4-5 пъти на ден,тренирай поне 4-5 месеца,да качиш нещо,пък после ще мислиш за релеф.Пък и релеф се постига с диета и кардио,упражненията не са толкова от значение и ако си мислиш,че без диета и кардио ще стане,значи си заблуден.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първи ден
Гърди, Корем & Кардио
1.Повдигане на щанга от полулег 4x8
2.Повдигане на дъмбели от полулег 4х10
3.Пек-дек 4х12
4.Кросоувър 4х12
5.Повдигане на краката от вис 4х30
6.Кoремни преси 4х30
Втори ден
Крака
1.Клякане с щанга 4х10
2.Напади с щанга 4х15
3.Лек екстензия 4х15
4.Бедрено сгъване 4х15
5.Повдигане на пръсти на калф машина 4х15
Трети ден
Гръб & Кардио
1.Гребане с щанга 4х8
2.Набирания 4х10
3.Придърпване на хоризонтален скрипец 3х12
4.Придърпване на вертикален скрипец 3х12
5.Хиперекстензии 3х20
Пети ден
Рамо, Трапец & Корем
1.Раменна преса пред гърди 4х8
2.Разтваряне с дъмбели встрани 3х12
3.Изнасяне на дъмбели назад за задно рамо 3х12
4.Трапецовидно повдигане с щанга 4х15
5.Кoремни преси 4х30
6.Повдигане на краката от вис 4х30
Шести ден
Бицепс, Трицепс
1.Повдигане на щанга от лег в тесен хват 3х8
2.Кикбек - 3х12
3.Трицепсово разгъване на скрипец 3х12
3.Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 3х8
4.Концентрично сгъване 3х12
5.Бицепсово сгъване на скрипец 3х12
Не съм правил аз програмата и не я следвам просто я имам на компа не знам дали бачка,но е за изчистване на подкожните мазнини.
Мойта програма е следната :
Понеделник : Гърди , бицепс
Вторник : Гръб , Трицепс
Сряда : Крака , Корем
Четвъртък : Рамо , трапец
Тренирам от 4 месеца вече и има известна промяна в мусколите ми![]()
Първоначално написано от xaxa
скрий се бе бате първо крака през 2 3 седмици отгоре да напраиш тяло а отдолу да си като солетка .... представи си една къща която е голяма а основите са мънички летви какво става ? същото е и с краката смешно е от страни и програмата не е за предпочитане
давам ти 2 примернио и 2 те са правилни
пон:Гърди бицепс
Сряда:Рамо,крака
Петък:гръб трицепс
Вариант номер 2:
пон:Гръб,бицепс
сряда:гърди,трицепс
петък:рамо,крака
като корема можеш да го правиш 3 пъти в седмицата накрая на тренировката... а и за релеф ти трябва хранителен режим почни от пролетта да чистиш
This is West coast nigga thinkin California quicksand got a nigga sinkin I can give a fuck what you niggaz drinkin"smoke some weed"
Не съм съгласен с програмата на "Хаха"Първоначално написано от ShadyRecords
за по на доло .. да става![]()