- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- картофи...
ot pe4eni kartofi vuv furna s malko maslo i voda i sol i sirene debelee[pulnee] li se?
damm kartofite sa visoka vuglehidratna hrana![]()
![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
ако картофите не бяха врени,чипса пак щеше да е вреден,защото е пържен в олио !Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
чипса е вреден заради консерванитите, прекалено многото сол и най-вероятно старото олио, а заради картофите и олиото по принцип се дебелее от него според мен има разлика между нещо вредно и нещо, от което се дебелееПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
аа да питам някой знай ли дали от варените картофи се дебелее ? МА![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ако ви се яде - яжте! Какво значение има дали от него се дебелее или не? Та то от почти всичко можеш да напълнеш. Просто не трябва да прекалявате.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако са в умерени количества не се пълнее. Въглехидрати трябва да се поемат! Независимо дали се пълнее или не.
всеки организъм дебелее от различни хранилллнаправи ас тест вега,за да не питаш дебелее ли се от тово,от онова
http://www.prestige-saloni.com/category/?category_id=15
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Картофи на фурна със зехтин, копър и серене. Това пробвай и няма да имаш проблеми.
wtf
ей сега това ядох.сууупер.за щастие не съм от тия,на които им пука от какво се дебелее и от какво неПървоначално написано от Овесения
+1 - Нито пък аз. Човек трябва да се харесва такъв, какъвто е, а не да спазва някакви норми. За съжаление много момичета имат болни амбиции да отслабнат все повече и повече, а с това само си вредят.Първоначално написано от Jamalska
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Обожавам гиПървоначално написано от Овесения
![]()