На 14 год съм и искам да тренирам футбол, но малко съм изпуснал годинките. Играя горе-долу добре. Интересува ме къде мога да се запиша да тренирам на тази възраст ,от софия съм.
не давай на момчето лоши съвети...Първоначално написано от Diam0nD
базата на цска е отвратителна...най-много да си изпотроши глезените...
по-добре пробвай в славия...
щом казвашПървоначално написано от Diam0nD
![]()
ЦСКА то в борисовата ли ?
ти там ли тренираш ако тренираш де?Първоначално написано от Diam0nD
все пак от кой отбор си?Първоначално написано от arenaX
Левски ,но отбора няма значение.Първоначално написано от Psychopath*
ако искаш да играеш на картофено поле, отиди на червено знаме, но ти препоръчвам Славия ... предупреждавам те, има връзкари !
връзкари има навсякъдеПървоначално написано от gsh
![]()
А за човек на 18, къде да се запише![]()
Аз тренирам от 6-7 години в ПФК "Белите Орли" (Плевен)![]()
А по темата, незнам зависи сичко от талантати ако си много талантлив почвайв футбола има много пари
![]()
Just do it ...
заради ей такива п*маци като теб който играят за пари а не заради любовта си към играта, футболът в България е на тоя хал!Първоначално написано от Presli
![]()
по темата аз съм на 15 тренирах като малък след това 5 години не бях тренирал отидох през есента на 2007 във един отбор и от новия сезон ще се боря за титолярно място , но това си е до хъса, опита и възможностите на човека. Пробвай!
НА СТАДИОНА "КОЛЕЖА" ВЪВ ПЛОВДИВ
ВРАГОВЕТЕ УМИРАТ ОТ СТРАХ!
ВСИЧКО ТАМ Е ПОКРИТO СЪС СЛАВА!
ВСЕКИ ТАМ ПРЕКЛАНЯ ГЛАВА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ТИМ НА СВЕТА!
БОТЕВ ПЛОВДИВ, БОТЕВ ПЛОВДИВ -
ШАМПИОНЪТ НА НАШИТЕ СЪРЦА!!!
Сега съм малък и мисля за това като порасна, ще играя за феновете и т.нПървоначално написано от ReBo0t
Just do it ...
Славия бате...там най-добре ще се развиеш, като талант. Мани ги тия ЦСКА...там тренировъчната база им е по-зле дори и на ниво окръжни групи. Славия в София е най-добре. Иначе аз тренирах в Черноморец едно време.
ЮМРУКА Е НАЙ-СИЛЕН, КОГАТО Е ОБЩ!