Здравейте на всички членове в teenproblem. Преди около една-две седмици направих една тема свързана с едноседмичното ми главоболие (започна Великден). Две седмици минаха (до сега) и днес страшно малко ме болеше. Но сега пък имам друг проблем-вчера вечерта усетих леко гадене. Пийнах малко вода и заспах. И днес ми продължи. Ама след като ям или пия ми става това. Сега пийнах чай от мента, надявайки се да ми мине, ала още продължава. Какво да направя в случай, че ми продължи?
ПП. Споменах, че ще ходя на невролог и го направих. Каза ми, че главоболието било от стреса (изпитът ми предстоеше). След като ми мина изпита, отново отидох при нея и ми каза другата седмица да я посетя сбед като излезнат резултатите.
Приеха ме и главоболията продължиха. На какво се дължи това?
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Щом ти е казал ,че е от стреса и изпите ти вече е минал това може да значи ,че под съзнателно нещо те тревожи.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Еми...да ти кажа честно, така е. Тая година се разделя с класа си, с който 7 години съм учила. Най-добрата ми приятелка ще имигрира в Канада и ще ми е мното мъчно за нея.Първоначално написано от sky_l
Сигурно това са причините. Ама все още ме притеснява това гадене.
Това за гаденето...ми да ти кажа имам подобен проблем.Всеки път от година насам след основно ядене,а не само вафла или бисквитка,ми се гади и направо имам чувството,че ще повърна.И аз обаче незнам на какво се дължи.Поне да ям като свиня,а аз се храня съвсем нормално,нито диети спазвам нито ям прекалено много.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Гаденето е нах-вероятно заради главоболието. Сиурно се дължи на стрес- ако не ти се е случвало друг път. Стрес, силна емоция. Ако искаш ми пиши на ЛС, защото съм запозната с проблема.Дано ти мине бързо.
Мерси за отговорите.
the_hottie ще ти пиша, че и освен това искам да знам повечко свързано с проблема ми. =)