.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Уи УиЛл ХеПи ТогедЪър еми може още.. а какво би ме разхепило още.. емиииииииии някои хора .. 1,2,3,4 човека някъде ..
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    мисля,че съм щастлива..поне дотолкова-до колкото е възможно...правят ме щастлива хубавите моменти прекарани с близки хора и приятели...е и ощее много други неща

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Щастието е доста относително нещо. Каквото и колкото и да има човек все ще се намери още мъъъничко, което не му достига...
    Точно за това говорим за щастие, а не за съвършенство. Хубавото на щастието е, че всеки по света без значение от раса, възраст, националност, професия и социално положение може да бъде щастлив. Щастието е чуство, а не това да имаш и можеш всичко. Аз съм много щастлива. Има само едно нещо, което бих искала за момента, но всичко с времето си.
    Don't worry, be happy!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    гледах епизод на One Tree Hill .. един от първи сезон..мисля 2рия. И там имаха задача да напишат какво в този момент искат най-много от живота...
    Замислих се...
    реших, че искам Възможности.
    Да, много нови възможности.Много различни пътища, по които да мога да тръгна.Много избори, от които да избирам.Много приживявания, които да ми се случат.Много нови неща, които да направя.

А в момента...мисля че това желание е удовлетворено.
    Та... това трябва да означава, че съм щастлив.
    ;]
    хъхъ..

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pedigree
    Щастлива съм... не напълно обаче.

Има още някои неща, които могат да ме направят още по - щастлива, но не смятам да споделям.
    и аз така

6tastliva sam,za6toto sre6tnah golqmata si lubov,tazi,koqto izpalva jivota mi,no v momenta ne mojem da sme zaedno,tova 6te stane sled mesec..taka 4e,ako moga da bada po-6tastliva,otkolkoto sam v momenta,to 6te e sled kato go pregarna v jaduvaniq den.

erftyu

az sym shtastliva, zashtoto ne mi se e slu4ilo nishto kofti za koeto da mislq i koeto da me depresira, no vinagi moje da stana po shtastliva nali tai xaxhah na party mi sa hodi sega na mazi na 24 shte se prysna 4ovek i cqlo lqto nqma da sa spra shi sa zabavlqvam posle shi mu mislq
    PIKOKAMPHAP

Мега фен
    Град
    SF
    Щастлива съм, защото намерих 4овек, който ме оби4а такава, каквато съм и с когото ми е хубаво..
    Ако си взема изпитите и си намеря някаква по-свястна работа оба4е, ще съм още по-щастлива

Робинята на Quench

Град
    Between The Hell and The Heaven
    щастлива съм,че съм жива
    само едно нещо би ме направило по-щастлива,но в близкото бъдеще не се очертава да го получа

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Супер фен
    Град
    България
    А сега щастлив ли си?..."НЕ!!!"...
    -Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...
    -Какво пиеш?...
    -,,БОЛКА!.."

Никога не съм бил щастлив и никога няма да бъда.Не искам просто.Какъв е смисъла от някакъв миг щастие ?Много добре знаете ,че живота е само страдание .Това ,че 2 минути съм се кефил не значи ,че съм щастлив.
    П.П. Баща ми чак сега след 4 години ми каза и разбра: ,,Живееш в свой собствен свят!'' каза го преди 1 час ,пф най-накрая го разбра.

Живота е гаден!

П.П. Приятна вечер.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Аз съм щастлив, ама не бих отказал 1 милион.. ще ме направи още по щастлив
    The Spark

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    -Защо?...
    -Какво пиеш?...
    -,,БОЛКА!.."

Никога не съм бил щастлив и никога няма да бъда.Не искам просто.Какъв е смисъла от някакъв миг щастие ?Много добре знаете ,че живота е само страдание .Това ,че 2 минути съм се кефил не значи ,че съм щастлив.
    П.П. Баща ми чак сега след 4 години ми каза и разбра: ,,Живееш в свой собствен свят!'' каза го преди 1 час ,пф най-накрая го разбра.

Живота е гаден!

П.П. Приятна вечер.
    ЖивотЪТ е такъв, какъвто си го направиш. Щом ти не искаш да си щастлив, има милони хора, които искат. Лека нощ.
    ПП Shadow_Walker много як пост. Съгласна съм с теб.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    -Защо?...
    -Какво пиеш?...
    -,,БОЛКА!.."

Живота е гаден!

П.П. Приятна вечер.
    ЖивотЪТ е такъв, какъвто си го направиш. Щом ти не искаш да си щастлив, има милони хора, които искат. Лека нощ.
    ПП Shadow_Walker много як пост. Съгласна съм с теб.
    Вярно е ,че има хора които искат да са щастливи! Нищо не съм казал!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си