.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Щастливи ли сте .. ако не, какво ще ви направи такива?

Здравейте на всички,

мисля ,че въпроса е добре зададен..

Щастливи ли сте - Да, защото .. или ако не, какво ще ви направи такива .. ?
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Град
    Враца

Re: Щастливи ли сте .. ако не, какво ще ви направи такива?

Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Здравейте на всички,

мисля ,че въпроса е добре зададен..

Щастливи ли сте - Да, защото .. или ако не, какво ще ви направи такива .. ?
    една определена мацка и повечко пари
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, щастлива съм
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Труден въпрос...и да и не ,по средата съм,но повече коня към да .

Град
    sofiq o.k
    несъм но има доста не6та които 6те ме напвавят 1 бира и пари4ки
    Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Щастлива съм да,защото смятам че съм открила смисъла на живота си,който е до мен и винаги ще се боря,за него.Това е.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Щастлива съм,до колкото е възможно,опитвам се да се радвам ина малкото.Има две неща,които биха ме направили щастлива,но първото е невъзможно,а второто е човекът,който обичам да бъде до мен.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

не съм много щастлива,но може и по-зле за това да се радвам на това което имам сега би ме направило щастлива животът ми преди една година

Just laying on the beach and having fun...

щастлива ще ме направи само любовта на 1 човек
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    In Devil's Castle
    две неща ще ме направят щастлива-да постигна това,което искам и да съм заедно с момчето,което харесвам....ама второто нещо не става...
    someone else...

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    Щастлива не мога да се нарека от много време.Нещата които ще ме направят такава са любовта на един човек, да не се карам толкова много с майка ми и да видя баща си който е на хиляди километри от тук .. но нито едното от тях няма да получа..

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Мега фен Аватара на Blab
    Притеснена съм. Моля се да ме приемат в университета още на първо класиране. Не мога да разбера защо толкова бавно се сближавам с разни хора, които наистина харесвам. Искам да ме обичат и оценяват. Ще ми се и да не изгубя най-близката си приятелка, която все повече се отдалечава.
    Искам да накарам родителите ми да се гордеят с мен!
    И някой да ме обича от цялото си сърце!
    Тогава ще съм истински щастлива!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Щастието е доста относително нещо. Каквото и колкото и да има човек все ще се намери още мъъъничко, което не му достига... За възрастта си и за живота, който съм имала досега бих казала, че съм доста щастлива, да. Разбира се винаги може още, но винаги можеше и да е по- зле.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Въпросът ти нещо не е както трябва зададен , така ми се струва . Аз лично не мога да съм истински щастлива , когато хората около мен не са . Това е егоистично , особено ако тези хора не са виновни за тежката си съдба .
    Живея в прекрастно семейство ( да ни пази Господ) и живея добре , макар че татко почина преди година и няколко месеца . Никога нищо не ми е липсвало (да не чуе дявола) , винаги съм имала баща ! И сега имам и вярвам , че той е с мен където и да е ! Дай Боже всекиму такива прекрасни родители ! Щастлива съм , когато хората окло мен са , но никога не мога да съм напълно щастлива при положение , че по света има толкова страдание , толкова насилие и нечестност , че не мога да се примиря с това !

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    да..,щастлива съм..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Цитирай Първоначално написано от gangstata
    да..,щастлива съм..
    ЛЪЖЕШ ! Ти си много щастлива !

Когато бях в Бг бях безкраино щастлива.. бях намерила възможно наи наи наи печените хора от които можеше да съм заобиколена имах наи якия клас на света.. учех в наи наи якото даскало в което можеше да уча... .. не ме инт никое момче .. абе живеех си живот "шапка на тояга" в общи линии а ... сега.. сега не съм .... защо? защото хората които ме заобикалят са супер студени .. защото междучасията все още си седя самичка.. не заради друго ами щот хората с които се движа всеки се усамотил на някъде с приятеля си... ЦЕНИТЕ на всичко са отфратителни .. ии .. абе не ме кефи ..... канадския живот съкс .. бих дала всичко само и само да намеря 1 човек на които наистина да мога да разчитам .. (в канада..) пф

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Щастлива съм... не напълно обаче.

Има още някои неща, които могат да ме направят още по - щастлива, но не смятам да споделям.

Да - Напълно :-]

Ами едва ли е възможно да си напълно щастлив.На мен точно в момента ми липсва единствено споделената любов.

az 6te b1da istinski 6tastliv samo da si zapazq priqtelite i da s1m zdrav ni6to pove4e ne6ta
    Братът може да не ти е приятел, но приятелят ти е винаги брат.

И аз съм щастлива...Защо ли?...Еми влюбена съм

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ако сега не сме щастливи кога да е?Сега му е времето на безгрижието,забавлението,у доволствията от всичко направено...
    Щастлива съм,защото имам супер готино семейство,страхотни приятели и си живея живота така както на мен ми харесва

Град
    Sofia
    От една страна съм щастлива,защото имам всичко коетои поискам,но ще съм още по-щастлива ако съм с човека който обичам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си