.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

за любовта по skype

Възможна!!! Казвам го от опит. Ще ви разкажа на кратко моята история. И така веднъж майка ми си чатила с едно момче по skype. Веднъж като му писала там бил по-солемия му брат. И така тя си пишела с него, а в последствие му дала и моя skype и тои ми писа. Тогава той имаше гадже и си пишехме за развлечение. А той дори не беше в Бг, доиде си заради тогавашната си приятелка, а ние си продължавахме да си пишем. По-късно тя го заряза, а аз тогава вече бях осъзнала, че го харесвам. И от тогава(минаха вече около 2 месеца) нещата станаха по-така. постепенно разбрах, че го обичам и той мен също. Все още дори не сме се виждали на живо (предстои тази седмица). Но въпреки всичко нещтата вървят супер дори казва на майка ме "мамо" , и тя знае за всичко между нас (между др имам супе майка) тя го покани на гости и той ще доиде. Ами тва е на кратко. На повечето сигурно ще им се стори странно( и на мен ми се струваше така, докато не ми се случи) ама ви гарантирам че тва между нас е истинска любов.

Аиде сега чакам да коментирате
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ти си се влюбила в характера му ...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Наистина се влюбих в характера му и то мн мн мн здраво!

А за майка ми... едва ли . тя винаги е на моя страна
    ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...

Град
    Shove IT
    ралтата е дебела

дамм

А на някой др случвало ли му се е подобно нещо ???

Супер фен Аватара на bEbsI
    Като гледам кой набор си всичко ми става ясно..НО да не внасям негативизъм в твоята приказка..дано всичко завърши щастливо!
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    само да не се окаже, че си разочарована, като се видите. Човека може да се окаже не тоя за който си го мислила, нито тоя който изглежда на снимката
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Няма лошо, но все пак това в момента не е любов според мен, а силно увлечение..
    Поне аз не мога да се влюбя в един измислен образ, в един никнейм..
    Евала на майка ти обаче
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

за тая цел има webcam едва ли може да ме излъйе така

Град
    Around... :)
    ee bravo,dano naistina si namerila tvoq 4ovek i dano ne se razo4arova6 kato se sre6nete :P yspeh i da pi6e6 kak e minalo

пък и на външен вид не е някой по който сички да припадат, не че не ми харесва, но се пак аз съм се влюбила в характера му, а не във външмия вид. и да го познавах личко ако не ми допада като характер ако ще да е Брад Пит не ми трабва

Zznam !!! Razbiram... ot li4en opit nOooO... po poleka ti poznavash 4oveka ot skype a ne... 4oveka na jivo!!!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

казваш, че ти се е случвало, а продължала ли или..?

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    и на мен ми се е случвало. Не е било любов. Може би силно увлечение. И накрая като се видяхме пуф всичко изчезна.

П.П. Никой не ти казва, че трябва да е Брад Пит, но който казва, че външния вид не е от значение или те лъже или лъже себе си. Трябва да има все пак някакво привличане. Може да е грозен за другите, но ти да го обожаваш, за начина по който изглежда.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Усещам че майка ти го харесва и иска да се възползва от него сексуално

Дип че е само майката.. а п1к ако беше бащата?

аз си го обичкам във всякъкво отношение, както и да изглейда, какъвто и да е да другите , за мен си е най най

Цитирай Първоначално написано от des4eto_93
    аз си го обичкам във всякъкво отношение, както и да изглейда, какъвто и да е да другите , за мен си е най най
    така си е ама за съжаление баща нямам вече

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от des4eto_93
    Обичаш го без да си го виждала? Ти знаеш ли значението на тази дума изобщо?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Amiii nzzz prosto ako mom4eto e ot drug grad prosto obi4am da si igraq s nego po sqka PIKANTNA tema, noo da slu4valo mi se e ! Dori v momenta se slu4va ... no ne sme zapoznali oshte na jivo!!!
    мЪжеТе сА катО тОаЛеТнитЕ- иЛи са ЗаЕтИ иЛи Са осРанИ!!! `АаАаАаа!... Спрете 3емята искам да сляза!!!
    3а Повече Контакти Търсете Разклонител.

Град
    Испания
    Дано и на живо приказката да продължи и да има щастлив край!

Не вярвах,че ще ми се случи,но и аз от около два месеца съм влюбена в момче,което познавам само от скайп. Говорили сме многоооо,допадаме си за много неща,и външно ме привлича...но!Но-то е,че има гадже! За сега съм щастлива и с приятелството му,обаче.
    Надеждата умира последна!!!

Любов ?? по интернет?? да бе да ... хахах нз аз не бих си позволила да се влюбя в един ник неим или нещо от сорта.. пф .. и кфо? кат сичко свърши и вместо да си припомняш как сте били (примерно) късно вечерта заедно и сте гледали залеза ти ще се сещаш как късно вечерта сте се гледали с "уеб кам" ОМГ!

П.П. сру мн ако те обижда това но .. тфа си е моито мнение .. изградено от горе долу същата ситуация като теб сега.. запознахме се по скаип доста време чатехме само за развлечение после осъзнах че го харесвам .. видяхме се .. бяхме от различни градове.. ии в общи линии само по скаип общувахме .. и тфа нещо продъли горе долу година може би малко повече.. като ест виждахме се но поради растоянието мн рядко се виждахме .. е .. все някога човек се осъзнава че не може вечно да живее така далеч от "любимия." е разбира се важно е и на колко си години .. ако си на 17 , 18 .. горе долу пак може да се каже че имате някфо бъдеще заедно ... ама все пак .. ддз на мен ми е спр тъпо като си представя ситуацията пишете си (или сегледате ) по скаип и примерно тои ти казва "колко хубави очи имаш" и ти почваш се разтапяш цялата ПРЕД МОНИТОРА нз смешно ми е но все пак се надявам наистина това което изпитвате да е истинско и да имате успех във връзката си ... искрено се надявам! само времето ще покаже.. а и имаи предвид че 2 месеца са супер малко време. .. . .

az ne mislq,4e e stranno,naprotiv,pozdravqvam te,4e si sre6tnala istinskata lubov

Град
    Благоевград
    Не си ли го видяла-нямаш ли камера?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Да наистина има любов по скайп.Ама дали когато ще се срещнете тя ще продължи или не не е сигурно.Защото любовта по скайп е изградена на някакъв идиализиран образ.Човекът може да се окаже различен и въпроса е дали ще може да се преодолее това или да не си паснете.

--------------------------------------------------------

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си