- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта по skype
![]()
![]()
на мен ми се случи нещо такова
![]()
![]()
![]()
ама за съжаление мъжете са такива лесно се отказват .... от всичко страх ги е .... от тва да се обърнат срещу всички останали за да постигнат тва което искат
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ъх, като прочета "обичкам си го" и се изприщвам.Първоначално написано от des4eto_93
![]()
Но както и да е... Нека оставим децата да се радват. Ще има време, когато ще видят какво значи истински живот с реални случки и чувства.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Нз,но на мен някакси ми звучи смешно да се влюбиш в някого,когото дори не си виждал.Да,възможно е да има някакви симпатии,но чак пък любов.Затова те съветвам да не залагаш много на такъв вид взаимоотношения,защото после,когато се видите,може да останеш разочарована.Не говоря само за външност.Просто докато си чатиш,си изграждаш някакви образи,които в последствие се оказва,че нямат нищо общо с реалността.Така че не прибързвай със заключенията.Изчакай да се видите на живо пък после му мисли за любов.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
...
p.p hubava macka![]()
и аз допускам, че когато се видим всичко може да се пронеми, но защо пък да не опитамеМойе да не е напразно. Надявам се де
![]()
ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...
Да бе любов по скайп ..
Заради такива заблудени момиченца има толкова случай на изнасилване от болни педофили![]()
..
Ами де да знам но аз мисля че човек не може да се влюби истински по чата но това си е лично мое мнение може и да не е така
![]()
![]()
Не си го виждала, а твърдиш, че имаш чувства към него???
![]()
![]()
Не знам, по скайп човек е едно, а в реалност е нещо съвсеееееееееееееееем друго... Много такива примери мога да ти дам
![]()
мда то щот само при мъжете е такаПървоначално написано от AnChItOoOo
![]()
.::If I seem bleak, well, you’d be correct
And if I don’t speak, it’s ’cause I can’t disconnect::.
успех! И гледай да не се разочароваш наистина като се видите![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
даа майка ми наистина е супер![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...
Na mene samo 4e po irc![]()
![]()
ama beshe super shibana istoriq ..
![]()
хмм,не знам...аз от скайпа само съм загубила в това отошение...
хората не винаги са толкова свестни и интересни наживо
а даже и да са...след време както програмката ви е събрала,тя ви и разделя,много са малко случаите с хепи енд след подобно начало...
съвета ми е не влагай толкова чувства в тези неща,щото тва е просто чат...може човека да е свестен,може да си си имате щастливия край,ама по-добре бъди поподготвена и за недотам розората реалност![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
ami ima ne6tomoje i da e taka, ama se pak na jivo ne e sy6toto taka 4e vnimavai! se pak useh
![]()
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
hi
Дано не съм права като ти кажа,че според мен тва м/у вас няма да продължи дълго и че такава любов не може да съществува...ама пак казвам де...дано не съм права![]()
FreAk_oN_A_leAsH
da na men mi se slu4i..az sm ot ruse..zapoznah se s edno mom4e su6to ot ruse...po4nahme nebrejen no za smetka na tova redoven 4at...v posledstviq mom4eto zamina pri maika si v italia (da jiveqt imam predvid ne na gosti...) i est produljihme da si pi6em..az zapo4nah da izpitvam 4uvstva km nego toi km men su6to...i taka 4at vsqka svobodna min otdelqhme edin zza dr makari na gooooolqmo razstoqnie..neusetno 2 god az se bqh otdala na platoni4eska liubov...za koleda i nova god 2oo7 - 2oo8 toi si doide i est se sre6tnahme mnooogo puti...1 put est izlagaciq i proval...pritesnenie..a btw az bqh popadnala v edin zagovor...svurzal se toi s edna moq fr ka i i kazva 4e 6te se vurne 3 dni po rano i az ne znam da mi napravqt iznenada..i est az ni6to nepodozira6tata se hva6tam v kapana...iznenadaha me te..podkosiha mi se krakata..edno pritesnenie edno o6a6kvane abe golqma kartinka bqhme..2 3 4 put abee stava6e...na 5ni sre6ta be6e koleda pokanih go v ku6ti da praznuva sus sem mi...cqla ve4er toi si lafe6e s tqh mnooogo gi haresa...a men zabravi...kaakto i da e pro6tava se...na sledva6tata sre6ta oizlqzohme hapnahme v edno tiho i priqtno resorant4e oba4e nqkak si razgovora ne vurve6e...pogledite ni ne se se6taha ...nqma6e q trupkata...smutih se...u4udih se..razo4arovah se..vs negativno kakvoto se setite izpitah...sledva6tata ugovorka be6e az da otida v tqh...spodelih s maika si (a za protokola da otbeleja maika mi e mnogo razbran i zemen 4ovek spodelqm i golqma 4ast ot prejivqvaniqta si i iskam redovno ssuveta i..tq e nai verniqt mi priqtel..) 4e ne mi idva otvutre da otida v tqh...i tq me posuvetva da sledva6 surceto si i vutre6niq si glas...taka i napravih...ne otidoh...doide NY..doide i vremeto kogato toi si trudna...a az ne go potursih...toi se pribra v italiq i vs se promeni nito 4ata be6e su6tiq nito nie bqhme su6tite...s vremeto zapo4nahme da se tursim vse po rqdko i po rqdko..est po vzaimno suglasie...ne izpitvame lo6i 4uvstva edin km dr prosto ne si dopadnahme...i ako nqkoga po nqkakuv povod stigne do nego...shladko vinagi 6te ostane6 v surceto mi...obi4am te :*(hug)(inlove)(l)..a kakvo da te posuvetvam...ne6tata v internet prostranstvoto i jivota sa mn razli4ni...nadqvam se pri vas da ne se polu4i tka...uspeh..Първоначално написано от des4eto_93
Никога не знаеш откъде ще дойде следващото чудо, следващата усмивка следващото сбъднато желание.Светът е пълен с магия.Повярвай го с цялото си сърце.
Радвам се за теб, но аз не бих си позволила да се влюбя в момче от чата. Поради една единствена причина - в интернет всеки може да лъже и да се представя за когото и какъвто си иска, а аз не си падам по тези рискове. Но на теб ти желая успех и много щастие![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
Мда....и аз се БЯХ влюбила в характера на едно момче...ноо...не завърши добре и ся държа на него само като на приятелПървоначално написано от des4eto_93
Между другото е от форума и от тук се запознахме
![]()
Любовта по скайпа е винаги неуспешна имал съм 3-4 опита и след 3-4 седмица се проваля всичко.А междо другото парвият пат се задаржах 2 месеца с момичето , но ... ПРОТИВ ТОВА СЪМ