- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта по skype
i az sum imala takiva premejdiq sus moq priqtel nie sme zaedno ot godina i polovina oba4e toi trqbva6e da zamine za Angliq spe6no po rabota za 6 meseca,i togava vruzkata ni be6e po SKYPE govorihme si seki den,gledahme si se i taka ne usetih kak mina vremeto ...verno be6e mi gadno 4e ne be6e pri mene da si go gu6kam i cinkam ama pa bez tva ne mi se misle6e ko 6te6e da stane.![]()
Вижте се,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,пък после ако се харесате,бъдете заедно..ако ли не,било каквото било.Мисля,обаче,че доста си хлътнала,не е много хубаво да имаш високи очаквания..от човека..,защото после може да останеш..доста разочарована.Успех.Случвало ми се е...дам...
![]()
изобщо не вярвам в скайп любов въпреки че преди няколко седмици едно момче, с което се запознахме в един сайт и нали дълго време си писахме ии той ми написа това:
напоследък мислих много,
повече отколкото можеш да си представиш и реших,че трябва да ти споделя какво ми се върти в главата:
-първото нещо е ,че съм убеден в това,че се натрапвам по-особено нахален начин,и не искам повече да ти досаждам.(истинската причина да поискам да пиша с теб,беше създадена от въпроса ,който предизвика в мен,след като видях,че в една група постъпваш по небивало зрял начин,което ме впечатли много сериозно.Запитах се:От какво е направена?Първоначално не съм искал да досаждам,ама така стана(но не съжалявам).Снощи ,когато казах :"Момче и момиче не могат да бъдат приятели"-тИ си ме разбрала по определен начин-не знам как си разбрала думите ми,но както и да си ги разбрала ,трябва да знаеш,че не грешиш,дори да не си ме разбрала така,както аз съм искал да ме разбереш пак не грешиш!
За целувката ще кажа само,че не бива да се притесняваш
-това е един от най-красивите моменти в живота на един човек-Каквото се е случило ,се е случило и не може да се случи по друг начин!
-Второто нещо което искам да споделя е това,което почувствах докато препрочитах стихчето за "Прашинката"...досега съм го изпитвал само два пъти-първия път беше много отдавна;Втория път беше преди две години,работех в една фирма за дърводобив.Три месеца(лятото)бях в гората със доста по възрастни мъже,нямаше книги,телевизия,радиоапара ти,ток...само работа и сън(много тежко лято)...В края на престоя ми там ,пристигна още една бригада,която се настани в съседната барака...работихме цял ден,прибрахме се,ядохме и си легнахме да спим.Точно преди да се унеса в съня си долових много красива мелодия-идваше от съседната барака на "новите" и беше от китара(един циганин носеше китара-и определено свиреше много добре)...та тогава се разплаках ...наистина много тъжно ми стана,защото беше толкова красиво чувството да чуеш мекия звук,след като не си слушал музика от три месеца.
Такова невъобразимо ВЪЗХИЩЕНИЕ изпитвам към изключителното ти поведение и разбиране за нещата!
Искам да кажа,че един ден ...когато намеря "моето момиче",ще искам то да е като теб...да се изразява както теб,да ме разбира както теб.Не бих се примирил:ще има поне частица от това което представляваш ти-Нямам толкова красиви и силни думи ,за да успея да ти го обясня.
Не ме разбирай погрешно-"Прашинке"-ти не си Матом-ти си малка вълшебница,на която се възхищавам.В момента,след като казах всичко това,се чувствам сякаш съм ескимос в пустиня...винаги когато се почувствам така си спомням какво ми е казвал дядо ми когато бях малък:-"Ти си коркова тапа насред океана"(не се смей,има много истина)...та това се отнася и за теб.
От какво е направена?...отговорих си много трудно,и стигнах до извода (препрочитайки стихчето)че си направена от ...(това си остава за мен)
Казах всичко което имаше да казвам ,всичко което трябваше да кажа...благодаря ,че го изчете докрай.Това е от мен.Успех и Късмет в живота!
ии след това това(по скайпа..):
Досега не съм срещал човек,който да ме разбира и изслушва,който да сметна за възхитителен и едновременно прям(честен) в разговора с мен...вече срещнах,но ти имаш момче,което харесваш...и не искам да се бъркам в живота ти...ако нямаше,приятел...ако живеех в София,ако ...разговора ни беше продължил след като сложа край-щях да поискам да се видим някой път,да ми дадеш номера си...и такива неща.Обаче знам ,че нямам какво да ти дам...нямам нищо-да, привлечен съм от характера ти...от това,че разговаряш с мен,сякаш ме разбираш,дори да не е така,не знам какво мислиш за мен,но аз знам ,че трябва да се махна,за да не дрънкам повече-просто трябва да знаеш,че от наколко дни си първото нещо,което ми минава през главата,когато се събудя...е това беше...до скоро чуване!Розата на аватара ми е за теб!Дори и да не изглежда реална-ря е много специална
но аз просто
1. не вярвам в такива бози
2. мога да си пиша с хора като него по скайп, но да се видя- никога!
3. точно пък той не ми харесваше по никфо отношение
имах още една подобна афера, но то не беше съвсем така, защото момчето беше приятел на най добрата приятелка на една моя приятелка
ее, с него се видяхме и мина много добре и сега възнамеряваме да има и втора среща![]()
ay caramba
По принцип не залагам на любовта по скайп.. защото това е трудно , много трудно нещо по всички отношения... няма го любимия ти да го гушнеш, няма ги реалните спомени... просто се губи част от цялота , така да го нарека... е плюсовете на този вид общуване са че колкото и налудничаво да ви изглежда, тук сме най-реални най-много може да си проличи какъв е характера ти... тъй като тук всеки е анонимен и не виждаш стила мъ на обличане дрехите, телефона , и всичко подобно.. Тук виждаш самия него отвътре ( или нея зависи....) Вярвам че има до известна степен любов тук, но проблема е:
1. Трябва да се видите скоро, защото не всеки има голямо търпение... Ако не се видите скоро , нещата ще се променят.. рано или късно..
2. Когато се видите, е възможно да има несъответствия между вас. Да възможно е да не си паснете...
Чела съм в един вестник преди година може би, че в Интернет има любов има увлечение , но доколко е осъществимо , не зная... Аз съм патила и просто, само аз си знам как, какво и с кого.. Дълга история но не мога да се връщам в миналото, след като съм го загърбила... Потенциално всяко едно момче може да ти допадне а и ти на него.. Но практически е НЕВЪЗМОЖНО да срещнеш любовта на живота си... Нещата винаги се объркват.. Така че съвета ми е, внимавайте с тезиу връзки... Иначе знайте, има го увлечението , има чувства дори... но до колко ще ги запазите, това е въпроса....![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00