- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта по skype
Възможна!!! Казвам го от опит. Ще ви разкажа на кратко моята история. И така веднъж майка ми си чатила с едно момче по skype. Веднъж като му писала там бил по-солемия му брат. И така тя си пишела с него, а в последствие му дала и моя skype и тои ми писа. Тогава той имаше гадже и си пишехме за развлечение. А той дори не беше в Бг, доиде си заради тогавашната си приятелка, а ние си продължавахме да си пишем. По-късно тя го заряза, а аз тогава вече бях осъзнала, че го харесвам. И от тогава(минаха вече около 2 месеца) нещата станаха по-така. постепенно разбрах, че го обичам и той мен също. Все още дори не сме се виждали на живо (предстои тази седмица). Но въпреки всичко нещтата вървят супер дори казва на майка ме "мамо", и тя знае за всичко между нас (между др имам супе майка) тя го покани на гости и той ще доиде. Ами тва е на кратко. На повечето сигурно ще им се стори странно( и на мен ми се струваше така, докато не ми се случи) ама ви гарантирам че тва между нас е истинска любов.
![]()
Аиде сега чакам да коментирате![]()
ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...