- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за любовта по skype
Любов ?? по интернет?? да бе да ... хахах нз аз не бих си позволила да се влюбя в един ник неим или нещо от сорта.. пф .. и кфо? кат сичко свърши и вместо да си припомняш как сте били (примерно) късно вечерта заедно и сте гледали залеза ти ще се сещаш как късно вечерта сте се гледали с "уеб кам"ОМГ!
![]()
П.П. сру мн ако те обижда това но .. тфа си е моито мнение .. изградено от горе долу същата ситуация като теб сега.. запознахме се по скаип доста време чатехме само за развлечение после осъзнах че го харесвам .. видяхме се .. бяхме от различни градове.. ии в общи линии само по скаип общувахме .. и тфа нещо продъли горе долу година може би малко повече.. като ест виждахме се но поради растоянието мн рядко се виждахме .. е .. все някога човек се осъзнава че не може вечно да живее така далеч от "любимия." е разбира се важно е и на колко си години .. ако си на 17 , 18 .. горе долу пак може да се каже че имате някфо бъдеще заедно ... ама все пак .. ддз на мен ми е спр тъпо като си представя ситуацията пишете си (или сегледате ) по скаип и примерно тои ти казва "колко хубави очи имаш" и ти почваш се разтапяш цялата ПРЕД МОНИТОРА![]()
нз смешно ми е но все пак се надявам наистина това което изпитвате да е истинско и да имате успех във връзката си ... искрено се надявам!
само времето ще покаже.. а и имаи предвид че 2 месеца са супер малко време. .. . .
![]()