може би вси4ки сте имали по една такава връзка дълга вси4ко е розово по4ти де и идва най-добрия му приятел и запо4ва да ру6и по4ти вси4ко. Ето и накратко нещата най-добрия му приятел ве4е запо4ва да става непоносим.Отна4ало мислех 4е иска просто да бъдем много близки базика6е се понякога доста неуместно, но ве4е запо4на и по-настой4ви намеци 4ака само приятелят ми да отиде някаде за да седне и дори ве4е запо4на да си иска целувки с език.Не му давам естесвено!Приятеля ми вижда вси4ко това е понякога де и правил му е забележка, но те са приятели от 18 години живеят в един блок на един етаж родени са на една дата заедно са от бебета най-добри приятели са. Едва ли би се застъпил за мен незнам как вижда нещата.Много от вас ще ме посъбетват да говоря с него, ами ако реагира остро или по-лошо това е най-дългата ми връзка и най-хубавата 4е ще има още много ще има но струва ли си заради вси4ко това да съсипем взаймотношенията си? Благодаря предварително и обещавам да пускам ве4е само теми на кирилица :)