Здравейте!Искам и аз да споделя какво ме тормози от известно време насам.Не е нещо кой знае колко сериозно,ама имам нужда да споделя и ако някой може да даде съветче.Значи с приятеля ми ходим от 3 месеца.Всичко е супер във връзката ни,не сме се карали никога.Разбираме се много добре.Прекарваме възможно повече време заедно.Но стане ли така да не мога да бъда с него в даден момент,а той е с някой друг направо откачам.Имам чувството,че ще се побъркам.Чак ми се плаче.До сега не съм ревнувала никое от предичните си гаджета .. Много че сто съм му казвала за това и той ме успокоява,че няма смисал.Знам,че е така,ама не съм спокоина,ако е далеко от мен.И още нещо .. на скоро си говорихме и ми сподели за старата му любов (било е преди 4 години) .. твърди,че вече няма никакви чувства и я е забравил напълно,но някак си не мога да повярвам на това.Неска бях в тях и разглеждахме снимки и попаднахме на една,на която я има и НЕЯ (бившата му) .... и той ми каза " виж колко е грозна" (едва ли го мислеше) аз само се обърнах и отидох в другата стая и реших да го погледна какво прави,а той стоеше втренчен в снимката .... и така известно време .. после забеляза,че го гледам и я прибра и направи няква кофти физиономия.Незнам .... мисля,че още я обича ...