- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с една игра
Значи играта е American McGee's Alice проблема е следния:
Като тръгна да я инсталирам ми стига до 14% и на там не марда защо?!
Ще може ли да ми каже някои защо става така?
Дръпни си я от друго място![]()
П.С. Много яка игричка е![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
нестава от секаде пробвам ама не става дава ми грешка винаги![]()
Значи проблема е от компа ти
Po zemqta kruv se lee, i smurtta zlove6to pee,
ot nebeto padat 4erepi i kosti,
doly mrat vampiri PR0STI.
Ada idva na zemqta i pristiga satanata.
Dqvolut zlove6to PSUVA samo rammstein 6te caruva!
http://s7.bg.bitefight.org/c.php?uid=21772
Погледна ли и характеристиките за какъв комп става,а ?![]()
да и един път стана тръгна и след като го преинста компа вече немога да играя![]()
Уместен въпросПървоначално написано от BallFace
![]()
Нов човек съм
па ддзнемам на представа
Видео Карта имаш ли![]()
Нов човек съм
незнаммммммммммкак да вида дали имам ?
ти ме уби БУКВАЛНО ми цъкаш с дясното копче на десктопа отиваш на Properties и там отиваш на Setings ако имаш видео карта ще ти напише модела на картата под примерното мониторче или земи прочети в интернет малко за хардуеар че е малко срамно..
![]()
![]()
![]()
Нов човек съм
Е ЗАЕБИ
Я пак провери дали имаш видео карта...а да и ако имаш кажи как я сложи че и аз да си зема...
Та въпроса ми беше че при инсталиране не зависят до толкова ресурсите на компютъра смисал колко е силна видео картата колко рам е и т.н.Най мн да изпищи че няма свободно място на харда и тва е.Проблема със зацепването може да се дължи и на Daemon Tools (програмата за виртуалните сидита) А също така и от простафелщина в WinбOза
е компа ми е на бга там дето ми викаш да вида Snoop Doggy Dogg пише нещо до колкото разбрах
ПП. МОЖЕ ДА Е ОТ DEMON TOLS???![]()
Имаш драйвер за видео картата преинсталирай даемон туулса..програмата с която зареждаш дисковете като ги свалиш от замунда.Първоначално написано от sexy_boy___
да неми се прецака нещо компа ако го преинстал![]()
Абе няма страшно давай смело само че преди тва махни старата версия и изтегли последната предполагам че преди още да се инсталира ше иска да се ресне компа и след тва ше почне само да се инсталира.Аз си ползвам мнооого стара версия 3.47 не съм имал проблеми но знам че при по новите иска рестарти слага некви глупави ленти по браузера.![]()
ок ще пробвам![]()
давай смело бе човек ето са си инсталирам симс ънлиишд LD Няма ядовеПървоначално написано от sexy_boy___
![]()
сега па стига на до 60 %баси немам късмет
![]()
други предложения![]()