- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоение
Темата ми е провокирана от един мой приятел, има връзка с приятелката си повече от три години ,в момента май живеят заедно.Но се запознал с едно момиче преди месец и се влюбил в нея.Сподели ми ,че мислел все за нея и започвало да му личи.Само дето още името и не бил произнесъл.Личи му че е влюбен и според него му се случва за първи път да е в такава ситуация.Попитах го, какво ще прави...отговори ми че мислел за това,пък не искал да нарани тази с която е от доста време.За мен това положение е много сложно, може би защото аз не съм попадала в такава ситуация да съм с един , а мислите и чувствата ми да са при друг.И като се знам каква съм , на първия час ще ми проличи, защото аз не мога да крия.Лошо е да си объркан и раздвоен.Но никого не мога да съдя, според мен човек в живота си се среща с много хора, и е неизбежно някой да те привлече....и да се влюбиш.
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...
Според мен ако нещата с приятелката му вървят добре,ще е по добре да се опита да забрави новото момиче...все пак е по-добре да заложи на сигурното![]()
Щом е стигнал до там да се влюби в друга...явно нещата между него и приятелката му не са цветя и рози.Аз поне така мисля...когато нещо не върви , не достига в дадена връзка, когато се намеси рутината...точно тогава стават тези неща.
Когато обичаш някого...ще направиш всички луди неща ...които не можеш да си обясниш.Ще стреляш по Луната...за да поставиш Слънцето...
според мене ще бъде по добре да каже на своята приятелка и двмата да си изяснят 4увствата![]()
БъДи ГаД, За Да Не Те Е Яд, ЗаЩоТо ВсЯКА ГаДоСт Ми ДоСтАвЯ РаДоСт. НиКоГа Не Е КъСно Да НаПрАвИш На МрЪсНиКа МрЪсНо. КоЛкОтО По-КъСнО ТоЛкОвА По МрЪсНо
Защо е още с нея ли ? Аз го питах същото...отговори ,че не искал да я обиди....Според мен е и навика...На него такова нещо му се случва за първи път,но щом веднъж е станало....значи наистина нещата в " сериозната " връзка са се изчерпали.Но е гадно и мъчително да лягаш с един човек...а да мислиш за друг...и този другия да е в мислите ти по цял ден...от мига на събуждането ...до заспиването...
Уфф наистина е много гадно това...ами освен да поговори с приятелката си друг вариант не виждам...трябва да се изясни всичко![]()
ami nai-dobre e da razkrie na priqtelkata si kakvo 4uvstva kam drugoto momi4e,za6toto ako krie samo q kara da strada.a priqtelkata mu moje da si nameri pone 4ovek koito da q obi4a. neka da si pogovorqt sriozno za da izqsnqt otno6eniqta si![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
Щом мислите му са другаде, по-добре да сложи край на тази връзка. Като е с нея той повече я обижда, отколкото ако я скъса!
Some things are better left unsaid!