- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ефикасен начин за махане на косми..
znaete li po efikasen na4in za maxane na kosmi ot krema
За мен крема е далеч от ефикасните, но е най-безболезнен.![]()
Кола маската му е майката![]()
с кремче е наи добре най лесно и удобноПървоначално написано от Jaffs
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
Всеки си избира метода. Аз харесвам кола маската, ти кремчетоПървоначално написано от kocko
![]()
За мен най-добре е с кола маска или епилатор.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
mersi za mneniqta no podkrepqm tezi koito predpo4itat epilator vqrno bolezneno e no gi otstranqva za dulgo vreme
i az sym za epilatora,krema e lesen na4in,no na sledvashtiq den oshte useshtash bockane na kosym4etata...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Никога не съм била фенка на тези въпросни кремчета...
Най-добре си е епилатора, нито се занимаваш да ходиш по козметички, да си записваш часове и т.н, а и пари да даваш..
Купуваш си епилатор и всичко е точно![]()
Кола маската става само за някои определени места от тялото![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми кола маска.Аз си правя на цялото тяло,трайно е,а и не ме боли никъде.Но пък да ти призная преди време,когато започвах за първи път да си махам косъмчетата по тялото и започнах с такъв крем.Някакъв на LANCOME мисля беше.Страхотно се махнаха,и ако искаш ми вярвай,ама новите израстнаха чак след месец.Ако го открия пак веднага бих си взела.
Епилатор/ленти Дева![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
kosmite po krakata gi mahai sus sturgalo za sirene a tezi po rracete sus зъби
The kola maska forever and ever this is theee truth!!!![]()
po bezbolezneno ot epilatora po efikasno ot vsi4ko drugo po barzoo..abeeee tva e nai!
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
mdam i tva e reshenie vpro4emПървоначално написано от BoRe
pak moje i tezi na krakata s zabi ako moji se sgava pove4e
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
epilator
Голям размер на картинката! /machoka/
imam nqkolko vyprosa za kola maskata ako moje nqkoi da mi otgovori: 1) ima li razlika pri premahvaneto s epilator i s kola maska - a koe kosam4etata rastat pobavno i po na rqdko
2) moje li kola maskata da se pravi v doma6ni usloviq
3) kolko struva kola maskata
blagodarq predvaritelno
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1.С кола маската болката е мн по бърза и някакси не се усеща толкова .... разлика още е , че с епилатора растат по бързо , отколкото с колата ....Първоначално написано от angel000
2.да може, има ленти, има дори и течни кола маски които се продават в аптеките, козметични магазини, само си намираш ти ленти и дърпаш .... а в някои дори си има ....
3.аз си правя кола на краката и давам 15лв. и за двата ....
Za da ne otvarqm nova tema pitam tuk..
Ako moje da mi kajete depilira6t krem, koito da moje da se izpolzva na genitaliite za6toto vsi4ki koito sym gledala(Veet, Aroma, Elea..) pi6e 4e mogat da se izpolzvat okolo bikini zonata, no NE i okolo genitaliite i anusa makar da gi vodqt "delikatni"i btw za6to ne mogat da se polzvat na tezi mesta?
Vie kakvi polzvate tam?
Ами според мен лентичките са добро решение.И все пак не съм много сигурна.![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
А за да не отварям нова тема ще използвам тази...
Реших да си купя епилатор и ако може да ми препоръчате някой добър![]()
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
moqt e na broun s masajira6ti rolki (okolo 50 lv tam nqkade be6e ne si spomnqm to4no )mnogo e gotin i naistina ne boli mnogo a edna priqtelka ima tozi koito go reklamirat s ohlajda6tata se glava i toi bil mnogo hubav (cena okolo 100 lv)Първоначално написано от little_elf
Vseki moje da si izbere kakyv da byde , no v pove4eto slu4ai se vodi po mnenieto na ostanalite.Bydi individualen v tova e 4aryt ti !!!
Първоначално написано от son4eto
![]()