.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Град
    Благоевград
    Негова снимка ли помести във темичката за снимки с гаджето?
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Град
    холандияя
    Цитирай Първоначално написано от simonchety
    И аз не вярвам,че е истина.. 5-годишна връзка за деца на 13 и 14 години и това с писмата като че ли някой филм ми разказваш ..и това как държал писмото,а в другата ръка острието лелееее в тоя форум на какви ли не измислици се начетох и това е поредната.....
    +1
    a аз си мислех, че си на 17-18 о.О и ми стана цифра кофти..Нещо ми мирише на умряло тая история..На 8 години ше почне да те обича, па после ше се самоубие заради тебе, като се има в предвид, че и двамата сте деца и..тва с острието и с писмото ми прозвуча емовско..Аве не знам, дано си си го измислила, щото иначе shit за момчето..
    DA BI4I BASS !!!
    STEPPIN TO DUBZ
    Има някъде един човек,
    винаги може да те разбере.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Тъпо е да пишеш такива неща тук , не вярвам на нито една твоя дума

Офф тва е поредната ебавка нали?

Супер фен Аватара на Barbie
    Мацка, с такива работи не е редно да си правиш бъзици. Разбирам - малка си, глупава си...ама все пак.

Тъй като не мога със сигурност да заявя, че темата е несериозна, ще я оставя. Но, моля ти се, ако просто страдаш от липса на внимание, кажи си да я заключвам и да не занимаваме хората с щуротии.

(Само две теми по-горе си постнала снимки на тебе и на "твойто мило" или нещо от тоз сорт... )

Мега фен
    Ама,чей са,той се е самоубил,така ли да разбирам ? И знаеш ли к'во ще ти кажа : Момчето е било много тъпо за да се самоубие заради любов (Освен ако не е Емо ) И готина да си,има по-готини от тебе,и винаги може да си намери ново гадже,100 пъти по-добро от теб.Тук проблема е в него,а не в теб.А и ти също си тъпа /без да ми се обиждаш/ така ли се слага край на една връзка,а ?

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    за мен цялата тема е една много плоска шега.. Всичко изглежда супер нереално..и по начина ти на писане си личи, че изобщо не е станало, защото ако наистина някое момче се беше самоубило, дали щеше да се нервиш, че ти си "кучката" и като гледам не ти е много мъчно ... на 13-14 години сте..а сте имали 5-годишна връзка... какво ще рече под "връзка", че сте си играели навън заедно ли?!
    Просто един съвет от мен : ако няма какво да правиш, започни да тренираш нещо,излзиай по-често. А не стой само пред компа да занимаваш остаалите с твоите глупости и никога не се бъзикай с такива сериозни неща! Защото понякога наистина се случва това- в много сложни ситуации..когато човек не знае какво да прави... но ти все още не си дорасла дотам..така че..... измисли си някакво др занимание..

Град
    ВАРНА
    Еи кат почнете да си измисляте край няма ващо въображение
    В процес на обработка!!!

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от butty
    на 13-14 години сте..а сте имали 5-годишна връзка... какво ще рече под "връзка", че сте си играели навън заедно ли?!
    +1
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от crashover
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    Цитирай Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
    Цитирай Първоначално написано от crashover
    Той е решил , че така ще те накажи! съжелявам но така мисля аз!
    Той не наказва само нея да знаеш,наказва и хората който са го обичали,например родителите,роднините и приятелите.
    +1
    +1
    +1

Мега фен
    Майтап, а ? А аз го взех на сериозно... , първо ако беше се самоубил на 14,то щеше да го има по всички новини и щеше да се разчуе...затова бих те посъвтевал, да не беше правила тази тема,защото ако някога наистина ти се случи това което си описала,и споделиш във форума никоя няма да ти повярва...чела си лъжливото овчарче...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    И това ако не си го взаимствала от една песен..
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    В такъв случай се казва "От играчка става плачка". От малки сте си играли с огъня, затова сте си изпатили от последствията. Но въпросът ми е, ако наистина е починало момчето, защото изглежда доста нереално на 14 да си умре от баш истинска любов, защо е трябвало да наранява и близките си...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ужасно нещо...тръпки ме побиха...моите съболезнования

и най-лошото е че някакви деца се ебават с подобно нещо като смъртта ,което е толкова страшно и сериозно,но рано или късно всичко се връща,защото с такива неща шега не бива ..

Мега фен Аватара на Spider4eto
    как ли пък не

Град
    Лондон
    Ако това е шега по-добре да не я повтаряш, защото нали знаеш, че с такиа неща шега не бива и мноо често човек като лъже за нещо (особено сериозно като това) то после му се връща или се случва.

Ако е истина, моите съболезнования!ю

Момчето не трябвало заради"кучка" като теб както сама се нарече да си отнеме живота и от там да пречинява такава болка на семейство приятели и т.н. Най-малкото че с сигурност щеше да намери по-добра от теб или поне някакви сили да е имал да се опита пак да сте заедно щом толкова те е обичам....Не разбирам децата вече - от най-малкото се самоубиват.

Дано тази тема е просто шега
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

и най-лошото е че някакви деца се ебават с подобно нещо като смъртта ,което е толкова страшно и сериозно,но рано или късно всичко се връща,защото с такива неща шега не бива ..
    САМО И ЕДИНСТВЕНО,когато ти се случи на теб разбираш за каква мъка става въпрос.
    1936

Честито! Сама си си виновна.

дорева ми се

Някой много романи е чел.
    "Sometimes there's so much beauty in the world..."

добре.. ако не се ебаваш с темата .. ходите от 5 години.. та ти си на 13 на 8 ли сте били като сте тръгнали пхах .. как да е.. не си виновна ти за това не се измъчваи .. наистина е гадно но не ти си му дала острието в ръката.. нормално е сега това да те измъчва но.. всичко отмнава нали се сещаш..

а ако се ебаваш.. ... боже сериозно ако го правиш за мен не си човек.. не бива шега с тези работи...

Мега фен
    Град
    SF
    Айде, айде, стига сте я съжалявали.
    Ску4но й е на пиклата и се ебава с глупости...

Робинята на Quench

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Доста тъжна и пагубна история.. наистина жалко за момчето, но..
    жалко и за теб.. направо не ми побила акъла как ще живееш цял живот с този спомен, с тази вина за случилото се...
    Но все пак не си виновна, че си се влюбила в друг, любовта не винаги е

вечна, може би е бил грешен начина по който си му съобщила за другото момче..
    Наистина много тъжно, но се опитай да бъдеш силна и да продължиш напред И стига сте си решавали проблемите със самоубийства
    +1 t1jna istoriika koftii mn kofti... ma i ti si post1pila ne dobre kato si mu pratila piamoto.. a i toi .. az pone ne namiram smis1l da slaga6 krai na jivota si zaredi lubov... v1preki 4e i takiva horica se namirat kakto v slu4eq.. se pak jivota prod1ljava... iskrenite mi s1boleznovaniq

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си