- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жесток край за моето момче ;(;(;(
Негова снимка ли помести във темичката за снимки с гаджето?
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
+1Първоначално написано от simonchety
a аз си мислех, че си на 17-18 о.О и ми стана цифра кофти..Нещо ми мирише на умряло тая история..На 8 години ше почне да те обича, па после ше се самоубие заради тебе, като се има в предвид, че и двамата сте деца и..тва с острието и с писмото ми прозвуча емовско..Аве не знам, дано си си го измислила, щото иначе shit за момчето..
DA BI4I BASS !!!
STEPPIN TO DUBZ
Има някъде един човек,
винаги може да те разбере.
Тъпо е да пишеш такива неща тук , не вярвам на нито една твоя дума![]()
..
Мацка, с такива работи не е редно да си правиш бъзици. Разбирам - малка си, глупава си...ама все пак.
Тъй като не мога със сигурност да заявя, че темата е несериозна, ще я оставя. Но, моля ти се, ако просто страдаш от липса на внимание, кажи си да я заключвам и да не занимаваме хората с щуротии.
(Само две теми по-горе си постнала снимки на тебе и на "твойто мило" или нещо от тоз сорт... )
Ама,чей са,той се е самоубил,така ли да разбирам ? И знаеш ли к'во ще ти кажа : Момчето е било много тъпо за да се самоубие заради любов![]()
![]()
(Освен ако не е Емо
) И готина да си,има по-готини от тебе,и винаги може да си намери ново гадже,100 пъти по-добро от теб.Тук проблема е в него,а не в теб.А и ти също си тъпа /без да ми се обиждаш/ така ли се слага край на една връзка,а ?
![]()
за мен цялата тема е една много плоска шега.. Всичко изглежда супер нереално..и по начина ти на писане си личи, че изобщо не е станало, защото ако наистина някое момче се беше самоубило, дали щеше да се нервиш, че ти си "кучката" и като гледам не ти е много мъчно ...на 13-14 години сте..а сте имали 5-годишна връзка... какво ще рече под "връзка", че сте си играели навън заедно ли?!
Просто един съвет от мен : ако няма какво да правиш, започни да тренираш нещо,излзиай по-често. А не стой само пред компа да занимаваш остаалите с твоите глупости и никога не се бъзикай с такива сериозни неща! Защото понякога наистина се случва това- в много сложни ситуации..когато човек не знае какво да прави... но ти все още не си дорасла дотам..така че..... измисли си някакво др занимание..
Еи кат почнете да си измисляте край няма ващо въображение![]()
В процес на обработка!!!
+1Първоначално написано от butty
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
Майтап, а ? А аз го взех на сериозно..., първо ако беше се самоубил на 14,то щеше да го има по всички новини и щеше да се разчуе...затова бих те посъвтевал, да не беше правила тази тема,защото ако някога наистина ти се случи това което си описала,и споделиш във форума никоя няма да ти повярва...чела си лъжливото овчарче...
![]()
И това ако не си го взаимствала от една песен..![]()
You are broken, I can fix you...
В такъв случай се казва "От играчка става плачка". От малки сте си играли с огъня, затова сте си изпатили от последствията. Но въпросът ми е, ако наистина е починало момчето, защото изглежда доста нереално на 14 да си умре от баш истинска любов, защо е трябвало да наранява и близките си...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ужасно нещо...тръпки ме побиха...моите съболезнования![]()
Първоначално написано от simonchety
Ако това е шега по-добре да не я повтаряш, защото нали знаеш, че с такиа неща шега не бива и мноо често човек като лъже за нещо (особено сериозно като това) то после му се връща или се случва.
Ако е истина, моите съболезнования!ю
Момчето не трябвало заради"кучка" като теб както сама се нарече да си отнеме живота и от там да пречинява такава болка на семейство приятели и т.н. Най-малкото че с сигурност щеше да намери по-добра от теб или поне някакви сили да е имал да се опита пак да сте заедно щом толкова те е обичам....Не разбирам децата вече - от най-малкото се самоубиват.
Дано тази тема е просто шега
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
САМО И ЕДИНСТВЕНО,когато ти се случи на теб разбираш за каква мъка става въпрос.Първоначално написано от simonchety
1936
Честито! Сама си си виновна.![]()
Някой много романи е чел.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
добре.. ако не се ебаваш с темата .. ходите от 5 години.. та ти си на 13 на 8 ли сте били като сте тръгнали пхах .. как да е.. не си виновна ти за това не се измъчваи .. наистина е гадно но не ти си му дала острието в ръката.. нормално е сега това да те измъчва но.. всичко отмнава нали се сещаш..
а ако се ебаваш.. ... боже сериозно ако го правиш за мен не си човек.. не бива шега с тези работи...![]()
![]()
Айде, айде, стига сте я съжалявали.
Ску4но й е на пиклата и се ебава с глупости...
![]()
Робинята на Quench
+1Първоначално написано от miloto_girl-4e
t1jna istoriika
koftii mn kofti... ma i ti si post1pila ne dobre kato si mu pratila piamoto.. a i toi .. az pone ne namiram smis1l da slaga6 krai na jivota si zaredi lubov... v1preki 4e i takiva horica se namirat kakto v slu4eq..
se pak jivota prod1ljava... iskrenite mi s1boleznovaniq
![]()