.

Виж резултатите на анкетата: Спокойне ли бяхте на изпита

Гласували
26. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

18 69,23%
  • не

8 30,77%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Спокоини ли бяхте на изпита

Как се чувствахте преди изпитите ?... Има още месец а аз съм притеснена,неуверена в себе си ...Какво ще ми помогне за да се поотпусна малко и на изпитите да не вляза с рев в стаята а с високо вдигната глава уверена в себе си и спокойна ... защото от вътре нещо ме притеснява и мислите ли че без уроци ще успея ... Надявам се,че ще искарам повече от 3.00 за да мога да вляза някъде ...
    P.S- Успех на всички кандидатстващи и ще се моля сичко да е нормално... притеснявам се ,че заради стачката ще дадът труден тест ,за да изложат учителите .... ,че не са предали както хората ... успехчета милички

Модерирано от Бандитка по т.7

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    i az 6te kandidatsvam i imam izpit 8 mi klas :} i az mislq 4e shte se osera ama kot stane sq imam po nemski no toi ne me ebe 6tot mrazq nemskiq no drugiq e po matematika hmmmm dano da imam 5 6tot samo po matematika u4a :} oi drugo ne axaxa
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

аз преди 2 години кандидатствах и също като вас си мислих че ще бъде много трудно ,и даже мислих да не отида на изпита по математика, но спокойно всичко се оказа доста по лесно и влязох кадето исках с 2 петтици- айде успехче от мен и не се притеснявайте
    Аз те обичам и за теб съм още дете,но знай че детската обич е най-чиста и тя с детето росте !!!

Град
    SoFiAaAaAa
    e to seki se pritesnqva..ma kato otide6 tam ne go priemai kato izpit a kato nekfo kontrolno i 6ti e po-lesno..pone az taka praa .. yspex

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Шоколад и водичка - така преди 2 години бях в супер кондиция
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Аз утре съм на изпит, ама на кормуване и да ти кажа честно въобще не ми пука, не ми пукаше и като отидох на изпита предиии...4 години, ги гледам некви спекли всички "Оле ква тема ще се падне?","Оле няма да го взема" на мен ми беше през х*я
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

за изпитите след 7 клас ли става въпрос? УЖАС!! от мен по притеснено нещо не съм виждала.. аз като се панирам не само езика си глътвам ми и граматиката.. точно така бях и на изпита по БГ.. дадоха темата и аз седя срещу празния лист.. всичките ми фр очакваха че ще мина и то с оценка над 4 ... да ама е мн гадно когато толкова хора очакват наи доброто от теб а ти седиш там и си паниран.. та дадоха темата гледах 30 минути в листа и накрая .. беше просто "сега или никога.." а и имаше и друго трябваше доста добра оценка да изкарам за да вляза там където си бях наумила така че стреса наистина бееше голям посъветваха ме да ям шоколад.. да пия вода.. да бе не помага.. просто иди с нагласата че можеш и че ще се справиш.. пии вода яж шоколад ти наи добре си знаеш какво те успокоява наи много ...
    а бтв на изпита по математика гледах снимката на госпожата ми по математика за успокоение и да не си глътвам граматиката доста ми помогна и тогава хич не ми беше смешно ..

Град
    Boulevard of broken dreams
    Ми горе-долу,ама аз и тая година имам изпит по английски и се притеснявам доста...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Голям фен Аватара на Naman07
    Град
    село Пловдив
    Да ви кажа,притеснението при мен се появява преди изпита,но по време на него съм доста спокоен .

На мен по време на изпита по БЕЛ ми стана лошо от притеснение , ама не се притеснявайте толкова, защото не е толкова трудно.За да не се притеснявате толкова отидете на изпита с мисълта че знаете материала и бъдете сигурни в отговорите си, защото точно от несигурността идва притеснението. И да кажа че аз не ходих на никакви уроци и влязох там където исках.Тази година ще имам изпит по немски, ама не се притеснявам толкова, защото ми е писнало да правя всеки понеделник контролно.
    Хайде късмет на всички на изпита и да влезете там където желаете

Не ме беше страх за изпитите, знаех, че ще вържа поне три.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Напълно спокойна...Все едно ми беше...

Град
    Шумен
    Моите изпити бяха миналата година. Последния месец преди да свърша училище беше голямата паника, големите преговори без особена нужда.Представете си колко съм била психясала, че да трия попълвани тестове и да ги правя наново ...
    Ама пък в дните на изпитите бях необичайно спокойна . И после докато излязат резултатите подлудих всички около мене
    Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg

Град
    Благоевград
    Аз също се чувствам ужасно за изпитите след седми клас!Ако научиш някои начин за отпускане на нервите кажи ми го,моля те!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    Аз също се чувствам ужасно за изпитите след седми клас!Ако научиш някои начин за отпускане на нервите кажи ми го,моля те!
    вземи си шоколад.хапвай по малко по време на изпита.отпуска :Р

На мен по време на единя изпит си ми беше мн яко Омазах си всичките листа в шоколад Та на изпитите си бях съвсем спокойна, ама след тях.. лелеее... докато ми излязат оценките беше ебаси напрежението

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv

Re: Спокоини ли бяхте на изпита

Цитирай Първоначално написано от porcelanova_kukli4ka
    Как се чувствахте преди изпитите ?... Има още месец а аз съм притеснена,неуверена в себе си ...Какво ще ми помогне за да се поотпусна малко и на изпитите да не вляза с рев в стаята а с високо вдигната глава уверена в себе си и спокойна ... защото от вътре нещо ме притеснява и мислите ли че без уроци ще успея ... Надявам се,че ще искарам повече от 3.00 за да мога да вляза някъде ...
    P.S- Успех на всички кандидатстващи и ще се моля сичко да е нормално... притеснявам се ,че заради стачката ще дадът труден тест ,за да изложат учителите .... ,че не са предали както хората ... успехчета милички
    Споко бе, момиче! Ако не можеш да изкараш и 3 тряа си много зле. Аз не съм ходил на уроци никога, нито по БГ, нито по математика и въпреки тва изкарах... Все пак по литература е по-лесно - разтягаш локума и така

Град
    Враца
    На изпита по БЕЛ ми беше много притеснено... защото знаех страшно много неща и ме беше страх да не се падне нещото, което не знаех много добре... А за математиката... пфф Викам си: "Или си го знаеш, или не" Не ми беше грам притеснително... и накрая се оказа, че теста по математика ми беше 100 пъти по - лесен от тоя по БЕЛ

Аз кандидатствах миналата година и най-много се притесняжах за испита по математика но всичко беше на ред! Учих доста преди това,правих примерни тестове и всичко беше на ред! СПОКО!
    Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P

Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Цитирай Първоначално написано от BOOK_FAN
    вземи си шоколад.хапвай по малко по време на изпита.отпуска :Р
    ИЛИ МЕД!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

е тва да не е устно,че да се спичаш толко

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    V nikakuv slu4ai ne se panikiosvai!!!Minalata godina bqh 7mi klas ii predi izpita mi be6e malko pritesneno no kato vlqzoh v staqta si bqh super spokoina (vupreki 4e na prerazkaza zabravih geroite kak se kazvat )Prosto si predstavi 4e si na kontrolno,a ne 4e si na vajen izpit .Aide uspeh na teb i na vsi4ki, na koito im predstoi kandidatstvane
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Град
    Between The Hell and The Heaven
    ааа,аз преди моите изпити бях хипер нервна,ама сега като се замисля,само си изхабих нервите... искарах по 2 петици и си влязах с 1во желание,тея дето имаха 4ки пак влязаха...
    а и ти гарантирам,4е ще имаш повече от 3ки...
    то съвет няма как да се даде...или го знаеш,или не...само не бързай
    даже и да не влезеш в някое много елитно даскало,не се отчайвай,то след 12 клас е по-важно

From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си