.
Отговор в тема
Страница 10 от 11 ПървиПърви ... 67891011 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 262
    Град
    SomeWhere!In Rave Paradise.
    И мен до скоро ме мачкаха. Незнаех че да се влювиш в някой е толкова болезнено.Преди бях безчуственият играч на който 1ственото нещо беше бройката и се подигравах на всичките ми приятели че уж се били влюбили в някой.Но ето на че съдбата ми изигра лош номер и се влюбих в 1 момиче.И тя ми направи живота черен какво ли не направих за нея.А тя накрая реши просто да се изгаври с мен.Както бяха казали в по предишните коментари.Играл сам ролята на заблуденото влюбено момче. За което в момента съжелявам мн и съм бил ебаси тъпака тогава.

Цитирай Първоначално написано от Mr.Shorty
    И мен до скоро ме мачкаха. Незнаех че да се влювиш в някой е толкова болезнено.Преди бях безчуственият играч на който 1ственото нещо беше бройката и се подигравах на всичките ми приятели че уж се били влюбили в някой.Но ето на че съдбата ми изигра лош номер и се влюбих в 1 момиче.И тя ми направи живота черен какво ли не направих за нея.А тя накрая реши просто да се изгаври с мен.Както бяха казали в по предишните коментари.Играл сам ролята на заблуденото влюбено момче. За което в момента съжелявам мн и съм бил ебаси тъпака тогава.
    Разбирам те,май ние сме тези които като се влюбят,стават шматки.
    То4но по тази при4ина,много мом4ета намразват жените,и се пазят да не се влюбят.

Град
    Цитирай Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
    То4но по тази при4ина,много мом4ета намразват жените,и се пазят да не се влюбят.

Напълно съгласен. Нз дали пак ще искам да се влюбя в някой просто не искам да преживея същият 4 месечен кошмар с всеки ден притеснения. НО какво може да се направи никой неможе да контролира сърцето си.Влюбиш ли се в някой.Обичаш го до край.

Мега фен Аватара на babity
    ...
    Не ставате шматки, защото сте се влюбили, а защото сте се "изпуснали" след като това е станало. Знам го от собствен опит. И аз бях "шматка", вече не съм

Цитирай Първоначално написано от babity
    ...
    Не ставате шматки, защото сте се влюбили, а защото сте се "изпуснали" след като това е станало. Знам го от собствен опит. И аз бях "шматка", вече не съм
    ако щеш вервяй,радвам се за теб

Град
    В бъдещето.
    Хахахахаха... Глупаци !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    vamp прочетох темата до 12 страница и стигнах до извода,без да се обиждаш че ти искаш да си такъв какъвто не си.Опитваш се да се правиш на едновремешният плейбой Alabaportokala(той нещо се изгуби напоследък или поне не съм го засичал),но той сам си вярваше на измишлютините,а ти не си вярваш.Честно да ти кажа изобщо нямам желание всяка вечер да излизам с различна и в продължение на един месец да излезна с 30,защото просто повече неможе,за да си обменя по някоя целувка с тях и да се понатискаме.Да гали егото,но само дотам или пък да свалям звезди на някоя цяла вечер и после да я наричам пичка или пикла.Не знам,ти си знаеш,но така както саи описваш живота си,това не е мечтаният живот за мен,ако ще и най-големият плейбой да съм..

Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Хахахахаха... Глупаци !
    Нали?,ама то тва е до едно време

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Всичко свършва така както започва!

Град
    Цитирай Първоначално написано от красивата_милейди
    Хахахахаха... Глупаци !
    Квит искаш ни наричай.Като не си преминала през това което ние сме преминали си мълчи по-добре.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    vamp прочетох темата до 12 страница и стигнах до извода,без да се обиждаш че ти искаш да си такъв какъвто не си.Опитваш се да се правиш на едновремешният плейбой Alabaportokala(той нещо се изгуби напоследък или поне не съм го засичал),но той сам си вярваше на измишлютините,а ти не си вярваш.Честно да ти кажа изобщо нямам желание всяка вечер да излизам с различна и в продължение на един месец да излезна с 30,защото просто повече неможе,за да си обменя по някоя целувка с тях и да се понатискаме.Да гали егото,но само дотам или пък да свалям звезди на някоя цяла вечер и после да я наричам пичка или пикла.Не знам,ти си знаеш,но така както саи описваш живота си,това не е мечтаният живот за мен,ако ще и най-големият плейбой да съм..
    Още 1 разумен глас!
    P.S.>За тия думи ей сега някой ще те "нахрани"

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от Nexxar
    Офф стига му писахте на тоя олигофрен в утепаната тема... Само кат я видя и откачам

Щом се смята за най-големия гъзар да ходи да си сваля курвичка, да си чука и да не се обажда...
    Абе те форумите са за това обикновенно,да се ''обаждат'' хората.
    Брат,говори си квото си иска6,мани ги другите.

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от Rossmary
    Всичко свършва така както започва!

хахахаха кои слушал тдг.браво
    o_O

Град
    там където мечтите стават реалност
    Бях в друг град онзи ден,тия дни много пътуваме,за пореден път се убедих,че колата,визията и обноските са достатъчни за една свалка.В града Х сме,спираме с тунингованата бегачка на един от аверите ми,излизаме 4 човека,града Х е малко градче ,но има хубавици веднага ни зяпат.Разхождаме се по центъра и ни трябваше да стигнем до едно място.Естествено аз като пич,отивам и спира 3 момичета ученички и ги питам къде е това място.Едната обаче се поуплаши и се опита да ме подмине,но аз пак питам,пуснах една шега,те се засмяха и обясниха мястото.После за заприказвах с други момичета,после седнахме в едно кафе,после в друго,после си заминахме.Не всичко е пари,но парите са много важни!Ако и аз имах кола като на моя авер или още по-готина,ако имах мерцедес,тогава щях да съм още по желан.Същия ден преди да замина си говорих с бившата ми,като се върнах пак си говорих с нея.Тъпо е да си бил влюбен,каквото и да става тоя човек все пак си остава в сърцето ти и не можеш да го забравиш.Излиза,че единствения начин да забравиш такъв човек е да се влюбиш наново,нож с 2 остриета...

На това дали искам да съм това което съм сега.ДА,разбира се!Гордея се със себе си,яд ме е,че преди се влюбих и много мисля понякога и много си спомням за бившата си.Някои красиви жени просто не знаят как да обичат,а за грозните не ми пука.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Зна4и,е са ще по4на сериозно да говоря,от толко простотии ми писна.
    Пи4,писна ми от тия глупости.В тая тема по4ти никой не пише по същество.Това е щото ти нон-стоп ръсиш простотии,никой не ти верва,ти дори не си верваш.
    избиваш си комплексите в тоя форум.Разсъждаваш на пръв поглед логи4но,но само на пръв поглед/там,за мацките,кво,как,защо искат/.
    Ако беше верно плейбой,нема6е да си разказва6 вси4ки тия слу4ки така подробно.Един стабилен,не пише така.Един стабилен,говори други неща,и тия които са в 4ас,знаят за какво говори.
    Ти имаш комплекси,ясно 4е е заради моми4ета.щото не са те пускали.Не те познавам,даже снимка не съм ти виждал,но си ми ясен.верно,застъпих се за тебе,понеже някои беха мноо брутални,а ти не спира6 и е спира6 да се обеснява6.Ама стига глупости ве4е/да тва е форум, затова нека да пишеме кат айтави/,но нз кво целиш,да помогне6 на некой изпаднал?Е не става така.То,трябва да се знаят няколко неща/от гледна то4ка на мом4етата/Да си смел/уверен,и изобретателен.Който и да ти про4ете форума ше разбере къв си-не си правил секс,то е ясно,гаджета си нема6...
    Ако си промениш малко стила на писане-да не се обеснява6,след време хората тук ще си променят мнението.
    не можеж по този на4ин да убедиш хората в заблудите си/опита си.
    някой бе6е казал-и на вас ще ви дойде времето,да така е.след време ще е по-разли4но.щото както сега немаш гадже,след време може да си плейбой.Препоръ4вам ти да си направиш нова регистрация,да по4неш да пишеш по друг на4ин и може би ще убедиш хората.
    Нищо ли4но нямам към теб,може и да съм те засегнал,но да бъдем искрени.
    ...със здраве

Град
    там където мечтите стават реалност
    Пи4,писна ми от тия глупости.В тая тема по4ти никой не пише по същество.Това е щото ти нон-стоп ръсиш простотии,никой не ти верва,ти дори не си верваш.
    избиваш си комплексите в тоя форум.Разсъждаваш на пръв поглед логи4но,но само на пръв поглед/там,за мацките,кво,как,защо искат/.
    Ако беше верно плейбой,нема6е да си разказва6 вси4ки тия слу4ки така подробно.Един стабилен,не пише така.Един стабилен,говори други неща,и тия които са в 4ас,знаят за какво говори.
    Ти имаш комплекси,ясно 4е е заради моми4ета.щото не са те пускали.Не те познавам,даже снимка не съм ти виждал,но си ми ясен.верно,застъпих се за тебе,понеже някои беха мноо брутални,а ти не спира6 и е спира6 да се обеснява6.Ама стига глупости ве4е/да тва е форум, затова нека да пишеме кат айтави/,но нз кво целиш,да помогне6 на некой изпаднал?Е не става така.То,трябва да се знаят няколко неща/от гледна то4ка на мом4етата/Да си смел/уверен,и изобретателен.Който и да ти про4ете форума ше разбере къв си-не си правил секс,то е ясно,гаджета си нема6...
    Ако си промениш малко стила на писане-да не се обеснява6,след време хората тук ще си променят мнението.
    някой бе6е казал-и на вас ще ви дойде времето,да така е.след време ще е по-разли4но.щото както сега немаш гадже,след време може да си плейбой.Препоръ4вам ти да си направиш нова регистрация,да по4неш да пишеш по друг на4ин и може би ще убедиш хората.
    ...със здраве
    Ти ме преби бе човек
    Направо ме "разкри" да знаеш
    Темата си я водя малко като дневниче,защото никоя истина не е 100% вярна за всички и по всяко време.Профили и регистрации няма защо да сменям,аз не се отричам от мненията си
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Град
    In Devil's Castle
    съгласна с 1990_iNFERNAL .а ако не е вярно няма защо да си водиш дневници във форум...
    someone else...

...със здраве
    Ти ме преби бе човек
    Темата си я водя малко като дневниче,защото никоя истина не е 100% вярна за всички и по всяко време.Профили и регистрации няма защо да сменям,аз не се отричам от мненията си
    Е ти си знае6 какво прави6.Просто на4ина по който си разказва6 преживяванията е малко дразнещ.Затова мн хора пишат кофти работи за теб.

...със здраве
    Ти ме преби бе човек
    Е ти си знае6 какво прави6.Просто на4ина по който си разказва6 слу4ките е леко дразнещ.Затова мн хора пишат кофти работи за теб.

Бях в друг град онзи ден,тия дни много пътуваме,за пореден път се убедих,че колата,визията и обноските са достатъчни за една свалка.В града Х сме,спираме с тунингованата бегачка на един от аверите ми,излизаме 4 човека,града Х е малко градче ,но има хубавици веднага ни зяпат.Разхождаме се по центъра и ни трябваше да стигнем до едно място.Естествено аз като пич,отивам и спира 3 момичета ученички и ги питам къде е това място.Едната обаче се поуплаши и се опита да ме подмине,но аз пак питам,пуснах една шега,те се засмяха и обясниха мястото.После за заприказвах с други момичета,после седнахме в едно кафе,после в друго,после си заминахме.Не всичко е пари,но парите са много важни!Ако и аз имах кола като на моя авер или още по-готина,ако имах мерцедес,тогава щях да съм още по желан.Същия ден преди да замина си говорих с бившата ми,като се върнах пак си говорих с нея.Тъпо е да си бил влюбен,каквото и да става тоя човек все пак си остава в сърцето ти и не можеш да го забравиш.Излиза,че единствения начин да забравиш такъв човек е да се влюбиш наново,нож с 2 остриета...

На това дали искам да съм това което съм сега.ДА,разбира се!Гордея се със себе си,яд ме е,че преди се влюбих и много мисля понякога и много си спомням за бившата си.Някои красиви жени просто не знаят как да обичат,а за грозните не ми пука.
    абе ти си яко тъп бе брат! не пиша никога тука щото нямам време, нито желание обаче тоя път ще пиша...
    голям си комплексар честно ти казвам, ревльо, който иска да е пич в реалния живот, ама е възможно само в този форум (че даже и тука никой не ти вярва)
    заговорил той 3 мацки и веднага му се нахвърлили на пъпчивия хуй, да бе спрел си ти с бегачката... ех начи тия комплекси дето ги избивате нямат край, особено ти - кой знае колко си грозен, пък и сигурно караш някой хлопел. сложи една снимка да те видиме какъв си хубавец, какво има да се криеш, нали си плейбой - може и тука куп мадами да ти вържат ама се съмнявам защото си явно мижитурка и ще се оправдаваш как не искаш да сложиш снимка... голям си мухъл

съжалявам че съм така остър ама вече се самозабравихте, тва са неща които не засягат никой и не е нужно да пишеш през 5 минути колко си готин лека ви вечер и весело оплюване на поста ми

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Четох препрочитах някой постове на твойта тема, чудно ми е просто Vamp след като не ти вярват за какво се мъчиш да ги убеждаваш. Дневниче да си направиш хубаво, ама все пак не т'ва е предзнанчението на форума. Иначе общо взето сякаш почваш да се оправяш ти.. Може да имаш комплекси, може да нямаш, но е важно кое лице ще показваш пред хората и кое ще запазиш само за себе си.А пък и кои ще знае че имаш комплекси, когато си самоуверен & готин & с добри обноски Иначе ти пожелавам тия работи за които пишеш като коли, пари, и жени.. да ти провърви, а и съм сигурна че когато намериш твоята половина и се почустваш наистина щастлив, ще мислиш по-по различен начин и ти пожелавам да си изживееш живота както ти искаш, но после дано не съжаляваш. Иначе за любовта наистина гадно е да те правят на глупак, но пък не върви всеки ден с нова кукличка.. някак си.. нали трябва да има нещо свежо... Така или иначе по-форумите се ръсят глупости, дай малко и аз да поръся Весело да става Нито те обвинявам, нито те упреквам , нито те подкрепям. Аз нямам мнение за хора които не познавам лично
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Ама вие не спирате да ме разстрелвате с всяка следваща тема .. добре, че нямате достатъчно мозък в главиците, за да се събудите един ден и да си кажете "мамка му, кой съм аз?!?".
    А метълите и скейтърите трябвало да забравят за хубавите момичета значи?Оооокей :>

Зле сте.

Четох на 1-вата страница кфо сте писали.. и хмм... не е мн вярно..всяко момиче е различно и изисква различни неща :
    1) грозните курви търсят мачо(изверк простак с самочуствие до небето)((футболист (пуке)))
    2)красивите смотани момичета (срамежливи зубарки) търсят романтичният принц на бял кон от приказките,който да ги отведе в царството си
    3)грозните гъзарки си търсят грозен гъзар
    4) грозните смотли знаят че ще умрът сами
    5) барбитата си търсят чичко с много пари коли и мусколи (ако разбирате ... )
    6)бунтарките метълки си търсят космат метълист
    7) хубавите момичета търсят някой,който се откроява,някой различен с чуство за хумор и добър външен вид
    ходещите плашила с 5 тона фондиотен и с симпатични паласки ,и други глупости си търсят глупак с резнато бритонче и гейска външност да се чудиш кой е жената във връзката
    9)умните средно хубави момичета си търсят момче с повече сиво сещество.. някой който няма да ги сваля с еййй кфоо стааа мноо си яка и т.н... (евтини селски свалки)"
    има още мн други както казах за всеки е различно но все пак има някой типове хора които са прозрачнии dumb people така да се каже
    но това което момичетата не обичат са :
    просташки селски долни свалки
    това да се правиш на мъж
    гейско поведение
    мусколи които да спират дишането
    надуто поведение
    и приказки от рода колко стааш колко пари имаш кфа кола кара баща ти как нон стоп си пиян и т.н... (общо казано перчене)

но пак казвам при всеки е различно има и момичета които търсят точно това... зависи от момичето...

бтв ако има нещо допълвайте =)

Пък ти си яко тъп, ако смяташ, че 9 категории обхващат всички момичета :>

А какво момче търси красиво умно момиче, слушащо пънк и рок, с интереси към правото и с хоби да кара скейт :>

И не не, не визирам себе си, тъпи хора.

хъх2 ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си