- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Четох на 1-вата страница кфо сте писали.. и хмм... не е мн вярно..всяко момиче е различно и изисква различни неща :
1) грозните курви търсят мачо(изверк простак с самочуствие до небето)((футболист (пуке)))
2)красивите смотани момичета (срамежливи зубарки) търсят романтичният принц на бял кон от приказките,който да ги отведе в царството си
3)грозните гъзарки си търсят грозен гъзар
4) грозните смотли знаят че ще умрът сами
5) барбитата си търсят чичко с много пари коли и мусколи (ако разбирате ... )
6)бунтарките метълки си търсят космат метълист
7) хубавите момичета търсят някой,който се откроява,някой различен с чуство за хумор и добър външен вид
ходещите плашила с 5 тона фондиотен и с симпатични паласки ,и други глупости си търсят глупак с резнато бритонче и гейска външност да се чудиш кой е жената във връзката
9)умните средно хубави момичета си търсят момче с повече сиво сещество.. някой който няма да ги сваля с еййй кфоо стааа мноо си яка и т.н... (евтини селски свалки)"
има още мн други както казах за всеки е различно но все пак има някой типове хора които са прозрачнии dumb people така да се каже
но това което момичетата не обичат са :
просташки селски долни свалки
това да се правиш на мъж
гейско поведение
мусколи които да спират дишането
надуто поведение
и приказки от рода колко стааш колко пари имаш кфа кола кара баща ти как нон стоп си пиян и т.н... (общо казано перчене)
но пак казвам при всеки е различно има и момичета които търсят точно това... зависи от момичето...
бтв ако има нещо допълвайте =)
не съм съгласнакрасиви смотани момичета търсели принца на белия кон...хубавите търсели някого със повечко сиво вещество..аз бих казала,че всяка търси различно нещо....
someone else...
Не е номера да превлечеш само ,а и да задържиш![]()
![]()
![]()
Racing Heart
+2Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
абе vamp гледам тук амного са надуваш казваш на другите че кат станат на 30 ще бъдат бедни , че карали коли за по 4-5 хиляди лева и т.н. да те питам ти каква кола караш , колко пари изкарваш? Вярно е жените искат финансово стабилни момчета но нека да не бъдем материалисти. "Външния вид се компенсира с пари"
Не ми остава много време да работя,излизам само късно вечер за да не се сдухвам.Сега уча за изпити,ще ходя студент.Вече изкарах страшно високи оценки на матурите,но и на изпити отивам.В момента не карам никаква кола,нямам пари да си купя,нито мама и тате са готини и ми угаждат,понякога дори вечеря няма вкъщи или обяд или закуска.Понякога ям пица преди тренировка,защото стомаха ми стърже.Първоначално написано от suantito
Парите не всеки ден ми стигат,друг път ми остават малко.Не се надувам,не съм и форумен ревлю.Обективен съм,не казвам на черното бяло и обратно.Сега като вляза да уча,най-вероятно ще е задочно,ще си хвана по-хубава работа,пак ще си имам кола и сам ще си я купя.
Мразя лигави богати кретени да ми наливат "акъл".
В темата не съм писал доста време,сега я погледнах,да всичко което съм написъл наистина върши работа.Който има затруднения да чете и да прилага,относно забележките-не ми пука!
Ами,честито излизане от матрицата на някой хора!
Нещото с което можеш да имаш всяко момиче?Мозък и адекватни постъпки-ако знаеш какво да кажеш и направиш в точния момент,можеш да имаш всяка,и не ти е нужно нищо повече от пари за 1 кафе,чаровна външност+усмивка,здрави нормални дрехи(тука бунтарите губят,че ходят целите окъсани) и интелект.
За едно нещо бяхте прави,ДА СПЕЧЕЛИШ ЕДНО МОМИЧЕ Е ПОЛОВИНАТА ОТ ТОВА ДА ГО ИМАШ,ПОСЛЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ КАК ДА ГО ЗАДЪРЖИШ!
Тук практиката ми е слаба,но знам,че тръпката и искрата не трябва да угасват и момичето няма да те остави.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Не бъди толкова самоуверен все пак живеем в България , не си мисли че като завършиш и ще си намериш работа с , която да си позволиш кола за повече от 4 - 5 хиляди лева и ще живееш като цар. В тоз живот доста блъскане те чака...
Не,ученето е едната страна на медала,не съм и толкова самоуверен,писна ми просто да ходя пеша,да гледам как цървулите са с яките момичета а аз се сдухвам.Не е справедливо,точно затова започнах да уча,не искам да променям света,а само съдбата си и живота си.Затова и започнах пак да тренирам,за да мога да се погледна в огледалото.Бачкането,човеч е,аз не се надявам нашите да ми дават пари докато уча.Вече съм пълнолетен,моментът да живея сам е дошъл,каквото си надробя това ще сърбам.Всичко зависи от нас,такъв е живота,пари, момичета,какво успеем да си вземем това ще имаме!Първоначално написано от suantito
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Евалата Vamp.Първоначално написано от vamp
![]()
![]()
Харесвам хъса в теб , ако си кадърен ще стане човек от тебе, междо другото какво учиш?
Кой съм аз,какво уча,къде живея,как се казвам и как изглеждам няма никакво значение.Не обичам личните въпроси,противно на очакванията на някои съм скроменПървоначално написано от suantito
![]()
Относно хъса,това е България,ти го каза.Ако искаш нещо,единствения начин да го имаш е да се потрудиш и да си го вземеш.
То затова и написах темата,тъжно ми е да гледам как много момчета се оплакват,че нямат гаджета или не могат да кажат на едно момиче го харесват.
От тебе ще стане човек , де да бяха повечето като теб.
Първоначално написано от vamp
Ми ногу от тея неща са верни ама тея неща не действат на сяко момиче щоту някои търсят различни неща в момчетата ...
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3