.
Отговор в тема
Страница 4 от 11 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 262
    Тоя форум е гавра с природата

Като ти чета "смислените" теми винаги се смея ! Няма тема , в която да не си си противоречал поне 1 път ! Най-добре спри с темите , защото просто се излагаш ! Гордееш се с това ,че си плейбой , но дама за бала не успя да намериш . Пари за джин и водка имаш , както и за БМВ , но за празненство с "приятелите" нямаш ! Който ти е чел и другите "умни" теми , нзае за какво говоря , Вчера се оплакваше , че родителите и роднините са ти ужасни, както и живота , но сега се кефиш , защото си плейбоя ! Казваш , че жените не търсели пари , ама миналия месец май- нещо се оплакваше , че гаджето ти е с теб само заради парите . Просто умствения ти багаж явно не достига за да съчиниш прилина история за живота си , защото предполагам казаното във всяка една твоя тема е глупава измислица и само си въобразяваш , че хората имат респкт към теб , но не е така !

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Като ти чета "смислените" теми винаги се смея ! Няма тема , в която да не си си противоречал поне 1 път ! Най-добре спри с темите , защото просто се излагаш ! Гордееш се с това ,че си плейбой , но дама за бала не успя да намериш . Пари за джин и водка имаш , както и за БМВ , но за празненство с "приятелите" нямаш ! Който ти е чел и другите "умни" теми , нзае за какво говоря , Вчера се оплакваше , че родителите и роднините са ти ужасни, както и живота , но сега се кефиш , защото си плейбоя ! Казваш , че жените не търсели пари , ама миналия месец май- нещо се оплакваше , че гаджето ти е с теб само заради парите . Просто умствения ти багаж явно не достига за да съчиниш прилина история за живота си , защото предполагам казаното във всяка една твоя тема е глупава измислица и само си въобразяваш , че хората имат респкт към теб , но не е така !
    Ако си един психоаналитик ще умреш от глад!Значи нито 1 дума не е лъжа,няма смисъл от лъжи,тук никой,ама никой не знае кой съм и откъде съм,нямам причини да лъжа и да се изтъквам,нито имам нужда да си измисля.Ако исках да бъда филмов герой щях да пробвам да вляза във ВИТИС
    Това с БМВ-то е било преди,отдавна вече нямам кола,нито нищо.Нямам и приятели а само познати,тях ли да събирам да черпя за бал?Че те никакви не са ми!Приятелката ми не е била с мен заради пари,прочети пак написаното.Била е с мен заради самия мен,не заради друго.Иначе да,пълно е с кучки,лесно се различавате,в днешно време тая дума звучи гордо и си я лепят като етикет още 15 годишните

Иначе продължавам да се запознавам с красиви момичета,флирта не спира,не спирам да излизам с хубавици,знам как да общувам с жените и се гордея с това Точно затова пуснах и темата,за да докажа,че не са нужни пари,не е нужно да си Брад Пит,нито да си Къци Вапцаров за да си готин Вие може да продължавате да бълвате обиди и простотии,на мен не ми пука,никой не знае кой съм,никой не може да ме съди Правя и говоря каквото ми харесва,не каквото ми нарежда някой.Точно затова съм готин

Живота може да бъде много готин стига да знаеш как сам да си го направиш такъв!

vladi81,теб изобщо няма да те коментирам,ти си един озлобен и отчаян човек,нямам какво различно да ти кажа.Нямаш право на мнение в теми в които се говори за любов,защото ти никога не си бил обичан и не знаеш за какво говорим.Ти си човек който залага на пари и противна физиономия за да спечели някое момиче и когато не успее обвинява,че е курва,чел съм ти темите...Ясен си ми като катаджия.
    За успехи също няма какво да ми говориш,защото достойнството не се купува с пари,любовта също,нито хорското уважение.Човек без достойнство е нищо.Предпочитам да нямам пари,но да ме уважавт отколкото някой ден да стана отшелник като теб и да съм част от пейзажа за останалите,роля в живота равностойно на дърво или кошче за боклук,всеки те подминава или те изполва.Не искам да бъда такъв,ти продължавай да си приказваш каквото и колкото си искаш,дори не ти чета коментарите или се отегчавам след 1-вите 2 реда,защото се повтаряш като плоча.

Иначе хубаво е да се чувстваш желан и обичан,хубаво е да си с красиви момичета и останалите да ти завиждат.Хубава е,да се чувстваш победител.И понеже съм просто един потребител в този форум,не се срамувам да си призная и че съм бил утайка,че съм губил пари,приятели,гаджета,че съм пушел трева и съм пил като смок,хубаво е,че от всичко това съм научил своите уроци и най-важния урок-Никой няма право да ме съди за каквото и да е,защото това си е моят живот
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Никой не те съди, просто общото мнение е, че е доста малоумно да се самоизтъкваш
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Никой не те съди, просто общото мнение е, че е доста малоумно да се самоизтъкваш
    Това е само един форум Не е правилно,че се самоизтъквам,просто се гордея със себе си.Не обвързвам мнението си с никой,просто се опитвам да помогна на нуждаещите си.В днешно време добрите хора страдат,заради потомствени тежкари или защото родителите им са бедни бачкатори и са ги направили неуверени в себе си.Искам да помогна на такива хора Защото и на мен все ми е втълпявано,че съм нищо и никой,но аз промених живота си
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Това е само един форум Не е правилно,че се самоизтъквам,просто се гордея със себе си.Не обвързвам мнението си с никой,просто се опитвам да помогна на нуждаещите си.В днешно време добрите хора страдат,заради потомствени тежкари или защото родителите им са бедни бачкатори и са ги направили неуверени в себе си.Искам да помогна на такива хора Защото и на мен все ми е втълпявано,че съм нищо и никой,но аз промених живота си
    Всъщност на никой от нас не ни пука, че се гордееш със себе си Майка ми и баща ми са ме отгледали с минимална заплата и до скоро нямахме пари за хляб, но аз съм невероятно самоуверена. Това какъв си не зависи от парите с които са те отгледали, а от самите хора. Както и от средата в която растеш и от това какъв си всъщност. Може целия форум да ми се нахвърли, но за мен човек се ражда с характера си. Това че има маса пубери които си забравят името като говорят с момиче въобще не означава че има еталон по който се общува или флиртува. Нито това че ти забиваш красиви жени на воля помага на който и да било. Човек или е или не е общителен. И ако дръпнеш една лекция на някой сдухльо с извинение, не си мисли че ще проминеш посоката на житейския му път. Всички ти се нахвърлят, защото темата ти изглежда смешна и всъщност ти повече обясняваш колко мацки си забил и какъв си, от колкото казваш нещо смислено. Не си ли се огледал? Има достатъчно теми от сорта "Как да я заговоря" или "Как да я сваля" или "Какво да направя за да се сближим" и т.н. - да там мнението ти би било от полза. Но да направиш тема за това какъв си.. е извинявай Не се очудвай, че хората ти се нахвърлят и се заяждат.

vamp izkarva6 se nqkav deto ne si..
    dai tvoi pic da te vidim kav ama iskam i nqkvi macki da ima do tebe ako li ne qsen si mi playboy4e

Град
    Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH
    dai tvoi pic da te vidim kav ama iskam i nqkvi macki da ima do tebe ako li ne qsen si mi playboy4e
    170см,55кг,гърбав,очилат,пъпч в,рошав и космат,от математическата гимназия съм

Само тъпотии!

"Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и сила Само във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах [/quote]"
    ti lud li si kogato edno mom4e se doverqva na momi4e i i spodelq tq vsu6nost go opoznava i razbira kakyv e vsu6nost...i 4e ne e prosto vyzduh

Град
    Цитирай Първоначално написано от miss_91
    "Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и сила Само във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах
    "
    ti lud li si kogato edno mom4e se doverqva na momi4e i i spodelq tq vsu6nost go opoznava i razbira kakyv e vsu6nost...i 4e ne e prosto vyzduh[/quote]

Извинявай много мадам,ама ако и момчетата почнем да циврим с какво ще ни радвате вие момичетата?Освен това е тъпо да си разправяш проблемите пред всеки и да рискуваш да ти се присмеят и да се отвратят от теб.Значи помисли си ако някой е имал проблеми с наркотиците и започне да ти разказва за това,ако има лошо семейство,ако има кофти минало.Разкаже ти за всичко това и започваш да се съмняваш в него,да го съдиш,казваш пред приятели,пред родителите ти,започва се обсъждане и т.н.
    А и жените обичат уверени мъже,на никой не му трябват хленчещи п*тки

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    иху поредния комплексиран типаж, който си мисли, че е отркил цаката на всички момичета, само защото успял да впечатли с 'брилятната' си техника някаква тъпа пyтка, по която целия град точи лиги. чешкай си егото, в това няма нищо лошо, и не се притеснявай - някой ден и ти ще се влюбиш.
    алелуя.

Град
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    иху поредния комплексиран типаж, който си мисли, че е отркил цаката на всички момичета, само защото успял да впечатли с 'брилятната' си техника някаква тъпа пyтка, по която целия град точи лиги. чешкай си егото, в това няма нищо лошо, и не се притеснявай - някой ден и ти ще се влюбиш.
    Бил съм влюбен представи си Бях с едно момиче от есента на 2007 до преди 1 месец.
    Нека драсна няколко реда и за властните момичета и момчетата-п*ткиОбичахме се,аз скъсах с нея,защото осъзнах,че правех грешката да търпя всичките и лиготии,да търпя да се подиграва с мен,да поставя приятелите си над мен.Аз бях нейния перфектен приятел,момчето мечта,този който винаги я изслушваше,винаги беше готов да й помогне,а тя отказваше помощта.Да,тя страда от комплекса "Аз съм велико и оправно момиче,въртя си гаджетата на малкия пръст,от мен зависи връзката".Знаеш ли какво стана с нас?Всеки ден и звънях докато ме нямаше,бях мил,държах се винаги културно,изглеждах винаги добре,гордееше се с мен.Обаче не можа да преглътне егото си,един ден се върнах в града,звънях й,на другия ден пак,на следващия,тя дори в чата не ми пишеше.Чула кофти неща за мен,че съм бил курвар,че съм излизал с други момичета докато сме били разделени с нея(бяхме скъсали,тя скъса с мен).На мен ми писна и й бих шута.Това беше момичето което ме обичаше и което аз обичах,тази за която съм пускал десетки теми тук,тази заради която се промених.От както се разделих с нея,направих го със сълзи на очи,всеки ден ми е празник,често съм с различни,това продължава доста време вече,флирта не спира.В началото си мислех за нея обаче се сетих,че не ми трябва нейната любов,която беше по-скоро разбиране,не ми трябват нейните лъжи,не ми трябва и тя да ми вдига нервите и да се излагам пред познатите с това,че тичам след нея.А тя от 1 седмица не иска дори да излезе с мен като приятел,казва,че съм се променил,че не обичала хора като мен и т.н. Истината е,че тя обича да командва,да й се тича след задника,да и се молят,да я обичат,а тя да разбива сърца.Тъжното е,че тя ме обичаше по своему,аз нея също,но в моя живот няма място за още един проблем-ТЯ Сега съм щастлив,почивам си от трудната любов,от измамните приятели,от всички които са искали да ме прецакат и да ме съсипят.В това да излизаш редовно с куклички няма нищо лошо.По-добре отколкото да се напивам,да пуша трева или да се депресирам.
    Един факт,темата я написах преди известно време,не много отдавна,от тогава до сега съм имал всяко момиче което съм поискал,който иска да вярва,който не иска не.Все ми е тая,а който пита как става номера,да чета внимателно от 1-вата страница.Слагам подпис и печат и на това мнение

Ясно.. поредния разочарован симпатяга, който е решил, че момичетата са просто за забавление... усещаш ли как сам се погребваш с мненията си?

С Влади отдавна сме срещу "компетентния" автор . Така , че съм съгласна с него ! Вамп , аре да не ме цитираш , че нещо пак се изложи и пак се доказа като глупак . На никого не му дреме за личния ти живот , така че можеш да спреш с парите , "приятелите" , чието уважение беше спечелил (с парите си )(, но по незнайна причина сега имаш само познати , които не зачиташ за нищо ) , родителите ти материалисти и 14-годишните хлапачки с които се размотаваш , за да не си сам ... Изложи се достатъчно и спокойно можеш да спреш с глупостите , защото ти казах като какъв се доказваш !

+1 ! Не ти пука какво е чуждото мнение , когато на теб не ти изнася , нали ? Съдим те , защото си противоречиш нон стоп и мислиш , че си компетентен по този въпрос . Не , че аз съм особено , ама поне не си противореча , като арегументирам твърденията си ! Каза някои верни неща , но постовете наистина са ти под всякаква критика !

Бил съм влюбен представи си Бях с едно момиче от есента на 2007 до преди 1 месец.
    Нека драсна няколко реда и за властните момичета и момчетата-п*ткиОбичахме се,аз скъсах с нея,защото осъзнах,че правех грешката да търпя всичките и лиготии,да търпя да се подиграва с мен,да поставя приятелите си над мен.Аз бях нейния перфектен приятел,момчето мечта,този който винаги я изслушваше,винаги беше готов да й помогне,а тя отказваше помощта.Да,тя страда от комплекса "Аз съм велико и оправно момиче,въртя си гаджетата на малкия пръст,от мен зависи връзката".Знаеш ли какво стана с нас?Всеки ден и звънях докато ме нямаше,бях мил,държах се винаги културно,изглеждах винаги добре,гордееше се с мен.Обаче не можа да преглътне егото си,един ден се върнах в града,звънях й,на другия ден пак,на следващия,тя дори в чата не ми пишеше.Чула кофти неща за мен,че съм бил курвар,че съм излизал с други момичета докато сме били разделени с нея(бяхме скъсали,тя скъса с мен).На мен ми писна и й бих шута.Това беше момичето което ме обичаше и което аз обичах,тази за която съм пускал десетки теми тук,тази заради която се промених.От както се разделих с нея,направих го със сълзи на очи,всеки ден ми е празник,често съм с различни,това продължава доста време вече,флирта не спира.В началото си мислех за нея обаче се сетих,че не ми трябва нейната любов,която беше по-скоро разбиране,не ми трябват нейните лъжи,не ми трябва и тя да ми вдига нервите и да се излагам пред познатите с това,че тичам след нея.А тя от 1 седмица не иска дори да излезе с мен като приятел,казва,че съм се променил,че не обичала хора като мен и т.н. Истината е,че тя обича да командва,да й се тича след задника,да и се молят,да я обичат,а тя да разбива сърца.Тъжното е,че тя ме обичаше по своему,аз нея също,но в моя живот няма място за още един проблем-ТЯ Сега съм щастлив,почивам си от трудната любов,от измамните приятели,от всички които са искали да ме прецакат и да ме съсипят.В това да излизаш редовно с куклички няма нищо лошо.По-добре отколкото да се напивам,да пуша трева или да се депресирам.
    Един факт,темата я написах преди известно време,не много отдавна,от тогава до сега съм имал всяко момиче което съм поискал,който иска да вярва,който не иска не.Все ми е тая,а който пита как става номера,да чета внимателно от 1-вата страница.Слагам подпис и печат и на това мнение
    по-добре да се напиваш и да пушиш трева отколкото да се ебаваш с момичетата, само защото си с накърнено его, за да се докажеш като мъжага или защото някаква тъпачка те е разигравала както си иска.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от Mbp3eJlaH
    170см,55кг,гърбав,очилат,пъпч в,рошав и космат,от математическата гимназия съм
    na tva sam po sklonen da povqrvam ot kolkoto na onova za kolata i golemite ti muskuli
    btw nali be6e 90 kila mn barzo se stopiha

Град
    по-добре да се напиваш и да пушиш трева отколкото да се ебаваш с момичетата, само защото си с накърнено его, за да се докажеш като мъжага или защото някаква тъпачка те е разигравала както си иска.
    Не е по-добре,цял живот съм се съсипвал заради грешките на други хора.Стига толкова.Кефя се на живота и това е!

значи хора,които нямат нищо общо с твойте филми рискуват да останат наранени, само щото видиш ли просто цял живот си допускал да си пълен тъпанар и сега си решил да 'се кефиш на живота' на техен гръб?
    алелуя.

Град
    значи хора,които нямат нищо общо с твойте филми рискуват да останат наранени, само щото видиш ли просто цял живот си допускал да си пълен тъпанар и сега си решил да 'се кефиш на живота' на техен гръб?
    Честно да ти кажа това изобщо не ме интересува.Пък и аз не ги лъжа,не им казвам,че ги обичам,че съм Принца на Карибите,не им казвам,че са единствени и неповторими.
    Ако са си правили други сметки и т.н.,проблема е техен.Сега уж си търся сериозна приятелка,но честно казано не знам дали бих бил само с нея.И въобще не ми пука от това.

еми боклук си, нямам какво да ти кажа повече.
    алелуя.

Град
    еми боклук си, нямам какво да ти кажа повече.
    Не,гадняр съм,боклук е този който обича всички и всички го обичат.Този който се заблуждава,че с компромиси и добрина се върви напред.Боклуци са тъпите селяни които си мислят,че с пари се купува акъл и класа.На мен не ми пука за нищо и никой,забавлявам се,не искам да свършва в клиника назобен с лекарства или да бъда обикновен българин живеещ в панелка с грозна жена и тъпи деца правени от съседа
    Живее се веднъж,трябва да се забавляваш и е най-добре да не ти пука много много,винаги когато ми е пукало съм грешал.
    Аз ако съм боклук,замисли се,ти какво си,дали можеш да се конкурираш с мен,дали си по-щастлив от мен,дали си нещо повече от мен?Не те познавам,но едва ли,аз живея живот като на кино и се забавлявам
    Сега отивам на кафе с една пичка,утре може да продължим да се обиждаме при желание от твоя страна

Ако трябва да избивам между твоя живот и това да бъда нещастна и едва да свързвам двата края, бих избрала второто. Смешни са ми всички глупаци, които "живеят като на кино" и се мислят за щастливи. Момче, ти просто съществуваш и очевидно си лишен от възможността да изпитваш истински емоции. А и не ти ли писна да говориш за себе си, или ще трябва още доста време да те плюем, докато се наситиш на общественото внимание?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си