Тая тема я пуска за всички загубеняци,които всеки ден пускат теми,че са по 17,18,19,20 години и нямат гаджета и не са имали,че жените били кучки и искали само пари.Не,не е това проблема ви,просто не знаете как да впечатлите едно момиче.
Връщам се 5 години назад,бях на 14,както и да е,тогава беше друго време,друго поколение,играехме с колички пред блока.Съответно мислехме по детски,сваляхме по детски и страдахме по детски.
Станах на 16-17 и все обвинявах момичета ,че са заети,че искат пари,че не ме харесват и т.н.Проблема си беше в мен,държах се като хлапак,не знаех как да ги впечатля,не знаех какво търсят момичетата в момчета.А именно-сигурност,забавление,тези 2 неща са задължително,другите неща като пари,коли,дрешки и външен вид са просто допълнение.
Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.Трябва да знаеш как да се държиш.Не трябва да си прозрачен като стъкло,предсказуем и тъп.Жените търсят тръпката,ако нямаш какво да кажеш-най-добре мълчи.В такъв случай възприемат тъпотията ти като "той е потаен".
Външния вид,ей това е много важно допълнение.Да си готин не е достатъчно само.Голяма работа,че ходиш на фитнес,не пушиш и не пиеш.В днешно време не е гъзария това вече.Ако си метъл,скейтър и подобен тип забрави за всички красиви момичета,търси си гадже от комуната.Просто като си лепнеш етикета и те възприемат за такъв независимо какъв си.
Много важно е да си търпелив,да не си изпускаш нервите,понякога е по-добре да се направиш на неразбрал и на смотан и да видиш следващия ход на момичето за да прецениш следващия.
Важно е да направиш добро впечатление на приятелите й,на родителите й.Спечелиш си приятелите й,печелиш и нея,както и обратното.Никога не казвай лоша дума за тях дори и да не ги търпиш.Бъди неутрален.За родителите никога лоша дума,никога гадни съвети и коментари,единствено разбиране.
Бъди малко мил,малко романтичен,много забавен,точен и сериозен.Не бъди простак.
С такова поведение от 1 година насам непрекъснато излизам с красиви момичета,без да ми предлагат да сме само приятели.Желан съм и това ми харесва.А като си спомня какъв отчаян смотаняк бях и аз като вас пишех тема след тема тук,мислех,че съм влюбен,а просто съм харесвал някое момиче и не съм знаел как да го сваля.
Вече съм плейбой и съм горд с това!Ей това последното което казах никога не го казвайте пред хора,че ще ви се смеят.И не бъдете нахакани и арогантни,не бъдете и смотани,прилично самоуверени е добре,без да дразните останалите.
Айде свалячи,четете,учете,дерза те и се мятайте в боя.А вие момичета коментирайте някъде ако не сте съгласни

п.п.Не се притеснявайте да ви отрежат,не навеждайте глава ,а търсете грешката в себе си.Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха