.
Отговор в тема
Страница 6 от 11 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 262

Hybrid View

Мега фен Аватара на babity
    Съгласна! Когато я обичаш наистина няма да и виждаш космите където и да било. Според мен казаното от теб е гаранция, че не разбираш понятието любов.

Майчице свята ти си ебати позьора Въобще не осъзванаш какво означават "истинските неща". Просто си избиваш комплексите по форумите, а да ги избиваш в този е най-жалкото Всъщност ти си този с ролите, а не тези които ти пишат в жалката тема Не разбра ли, че просто ни забавляваш?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Тука се казаха мн верни неща.За държането пред моми4етата и т.н.Но трябва да се наблегне на това 4е не трябва да ти пука за тях,според мен мом4е не трябва да се влюбва в моми4ета.да ги харесва много-да,но тва с любоват си е женска работа.Ние трябва да сме на място,да сме твърди във всяко отношение...а путките да ни се радват да се мислят за специални...
    Ето как аз свалям моми4ета,и нема да казвам ПЛЕЙБОЙ 4е е бахти сме6ното
    Та...
    Виждам моми4е което ми харесва,визуално,после поздрав с моята дяволита усмивка.като винаги съм много уверен.понеже съм мн хубав/според 2та пола/ мацката е привле4ена и й е хубаво 4е съм се заинтересувал от нея.водя я на кафе,джентълмен съм от всякъде през цялото време,усмивката не ми пада от лицето...
    Целуваме се,предлагам и да я водя у нас,и вси4ко си го казвам направо,без кодирани съобщения и про4ие.
    ако усетя 4е не е готова,има 2ра сре6та,и тогава я водя у нас.
    Важно е само едно нещо - да си САМОУВЕРЕН,4ара идва от това,без зна4ение какво каза6 или прави6 дори и да те е страх/срам да не го показва6.Моми4етата харесват смели мом4ета,такива които знаят какво искат,а ние искаме си4ки яки мадами...

Кога ще разберете, че това не е стадо, бе мили мои момченца! Неможе към всички еднакво да подходиш и всички да ти вържат! Невъзможно е!!!

да,разли4ните типове моми4ета изискват разли4ни подходи...
    Трабва да ги лъжеж/лижеж по разли4ен на4ин

и още нещо... докога, за Бога, мъжете ще си мислите, че правите всичко за нашите взаимоотношения?!

Град
    In Devil's Castle
    да,разли4ните типове моми4ета изискват разли4ни подходи...
    Трабва да ги лъжеж/лижеж по разли4ен на4ин
    ужс просто!!!я да видим каква е цената на тази кукла....или пък да омотаем някоя неопитна... стига!! явно наистина не вярвате в любовта...
    someone else...

Град
    Middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от babity
    и още нещо... докога, за Бога, мъжете ще си мислите, че правите всичко за нашите взаимоотношения?!
    С това май съм склонен да се съглася, но пък всички винаги гледат от своята гледна точка и така и пишат - за това какво ТЕ са направили, а не какво са направили за тях, просто защото не знаят как изглеждат нещата на другите
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Аз оценявам какво е правил моя бебчо за мен през всичкото време, което сме заедно! Знам какъв компромис ми е направил, знам какво е простил, знам какво му коства и знам, че не е никак лесно да преглътне такова нещо, особено в нашата ситуация! Обаче да си го кажем както си е. Кой се облича в абсурдно изглеждащи дрехи само и само за да решите, че сме достоен обект за вниманието ви. (за обувките с ток няма да говоря) Мажем се с хиляда гадости, търпим кола - маска, с всяка бъдеща връзка пускаме тотото "дали като преспим ще се обади пак или не", търпим ви капризите и лиготиите, нещата, с които ни дразните, футбола.. и накрая да оберете всички лаври само задето сте забелязали, че си скъсваме гъза да ви угодим... не мисля!

Кой се облича в абсурдно изглеждащи дрехи само и само за да решите, че сме достоен обект за вниманието ви. (за обувките с ток няма да говоря) Мажем се с хиляда гадости, търпим кола - маска, с всяка бъдеща връзка пускаме тотото "дали като преспим ще се обади пак или не", търпим ви капризите и лиготиите, нещата, с които ни дразните, футбола.. и накрая да оберете всички лаври само задето сте забелязали, че си скъсваме гъза да ви угодим... не мисля! - е ти гъза 6те си го скъса6 мноо ясно,нали за тва го имате...на вас ви е кеф да се мажете с кво ли не...тото пускали...6те търпиш мн ясно,как няма обикновенно в една връзка кинтите са в мъжете и който има кинти,той казва кво се прави...
    [quote="Eternal Silence"]
    ние трябва да сме интерсни за да ви привле4ем,ние трябва имаме яки коли,много пари,голям кур,да ви ебеме както трябва,да ви сваляме,да ви е интереснода се преструваме 4е ни пука за вас/е са,на някой глупак 6те му пука мн ясно/,да ви водим на ресторант и т.н.,ние трябва да питаме ''това харесва ли ти'',а вие просто трябва да изберете и да кажете ''да''.за къв кур да ви уважаваме ве...вие само си разтваряйте краката...
    не съжалявам за проста6кото изказване,но тва е грозната истина...аве не е 4ак толкова грозна,стига да не си някои сдуханяк

[quote="1990_iNFERNAL"]
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    ние трябва да сме интерсни за да ви привле4ем,ние трябва имаме яки коли,много пари,голям кур,да ви ебеме както трябва,да сваляме,да ви водим на ресторант и т.н.,ние трябва да питаме ''това харесва ли ти'',а вие просто трябва да изберете и да кажете ''да''.за къв кур да ви уважаваме ве...вие само си разтваряйте краката...
    не съжалявам за проста6кото изказване,но тва е грозната истина...
    Мда, а ние трябва да имаме хубави цици, дълги крака, стегнат гъз, да ви търпим лъжите и пренебрежителното отношение и да ви тичаме след гъза. Нали се сещаш че тия обвинения можем да си ги отправяме цял живот? Айде стига комплексарски и необмислени изказвания! В една истинска връзка гореизброените простотии просто нямат място.

Май Eternal Silence наистина беше прав! Обаче всъщност ако предварително не се бяхме подложили на нещата, които по - горе изброих вие никога нямаше да ни обърнете нужното внимание. И след като вече намерихме нещо, с което можем да ви манипулираме (външният вид) - какво, по дяволите, би могло да ни спре да го правим и да изискваме още, още и още?!

Град
    Shove IT

Re: Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Тая тема я пуска за всички загубеняци,които всеки ден пускат теми,че са по 17,18,19,20 години и нямат гаджета и не са имали,че жените били кучки и искали само пари.Не,не е това проблема ви,просто не знаете как да впечатлите едно момиче.
    Връщам се 5 години назад,бях на 14,както и да е,тогава беше друго време,друго поколение,играехме с колички пред блока.Съответно мислехме по детски,сваляхме по детски и страдахме по детски.
    Станах на 16-17 и все обвинявах момичета ,че са заети,че искат пари,че не ме харесват и т.н.Проблема си беше в мен,държах се като хлапак,не знаех как да ги впечатля,не знаех какво търсят момичетата в момчета.А именно-сигурност,забавление,тези 2 неща са задължително,другите неща като пари,коли,дрешки и външен вид са просто допълнение.
    Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.Трябва да знаеш как да се държиш.Не трябва да си прозрачен като стъкло,предсказуем и тъп.Жените търсят тръпката,ако нямаш какво да кажеш-най-добре мълчи.В такъв случай възприемат тъпотията ти като "той е потаен".
    Външния вид,ей това е много важно допълнение.Да си готин не е достатъчно само.Голяма работа,че ходиш на фитнес,не пушиш и не пиеш.В днешно време не е гъзария това вече.Ако си метъл,скейтър и подобен тип забрави за всички красиви момичета,търси си гадже от комуната.Просто като си лепнеш етикета и те възприемат за такъв независимо какъв си.
    Много важно е да си търпелив,да не си изпускаш нервите,понякога е по-добре да се направиш на неразбрал и на смотан и да видиш следващия ход на момичето за да прецениш следващия.
    Важно е да направиш добро впечатление на приятелите й,на родителите й.Спечелиш си приятелите й,печелиш и нея,както и обратното.Никога не казвай лоша дума за тях дори и да не ги търпиш.Бъди неутрален.За родителите никога лоша дума,никога гадни съвети и коментари,единствено разбиране.
    Бъди малко мил,малко романтичен,много забавен,точен и сериозен.Не бъди простак.
    С такова поведение от 1 година насам непрекъснато излизам с красиви момичета,без да ми предлагат да сме само приятели.Желан съм и това ми харесва.А като си спомня какъв отчаян смотаняк бях и аз като вас пишех тема след тема тук,мислех,че съм влюбен,а просто съм харесвал някое момиче и не съм знаел как да го сваля.
    Вече съм плейбой и съм горд с това!Ей това последното което казах никога не го казвайте пред хора,че ще ви се смеят.И не бъдете нахакани и арогантни,не бъдете и смотани,прилично самоуверени е добре,без да дразните останалите.
    Айде свалячи,четете,учете,дерза те и се мятайте в боя.А вие момичета коментирайте някъде ако не сте съгласни

п.п.Не се притеснявайте да ви отрежат,не навеждайте глава ,а търсете грешката в себе си.Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха
    Теб трябва да те оправи 1 група скейтъри За съжаление си печално прост и едва ли разбираш, че абсолютно нищо не зависи от това дали слушаш метъл или пляскаш скейт, важното е да изглеждаш добре, да си забавен и да се държиш що-годе добре.. днешните "красиви момичета" харесват някви прости фешъни, който са по женствени от тях самите

Цитирай Първоначално написано от Ивалинка
    о,забравих най-важното ...вече ми писна от това... "няма да ставам п***а,заради п***а"...личи си какво мнение имате за нас,момичетата...
    верно ли...
    са ли го разбра...
    вси4ки жени по природа са ку4ки

[quote="Jus7__Me"]
    Цитирай Първоначално написано от 1990_iNFERNAL
    Цитирай Първоначално написано от Eternal Silence
    ние трябва да сме интерсни за да ви привле4ем,ние трябва имаме яки коли,много пари,голям кур,да ви ебеме както трябва,да сваляме,да ви водим на ресторант и т.н.,ние трябва да питаме ''това харесва ли ти'',а вие просто трябва да изберете и да кажете ''да''.за къв кур да ви уважаваме ве...вие само си разтваряйте краката...
    не съжалявам за проста6кото изказване,но тва е грозната истина...
    Мда, а ние трябва да имаме хубави цици, дълги крака, стегнат гъз, да ви търпим лъжите и пренебрежителното отношение и да ви тичаме след гъза. Нали се сещаш че тия обвинения можем да си ги отправяме цял живот? Айде стига комплексарски и необмислени изказвания! В една истинска връзка гореизброените простотии просто нямат място.
    няма нищо комплексарско,вие сте тези които определяте условията,да и ние до някаде,но вие избирате

Напротив има - факта, че според теб всичко е в хубавите ресторанти и мазненето. Какво толкова плюеш? Слагате всички под калъп, а когато някое момиче каже, че момчетата сте несериозни или гледате само външния вид сте много засегнати. Човек може да се нагледа на пуберски изказвания в тоя сайт. Кога най-сетне ще ви дойде поне малко акъл? Да.. може и ние да избираме. Но всъщност в една хубава връзка няма излизания по скъпи ресторанти и търсене на перфектния външен вид, а уважение, доверие и лоялност. А може би и ти си поредния с разбито сърце намразил всичко женско което диша?

Напротив има - факта, че според теб всичко е в хубавите ресторанти и мазненето. Какво толкова плюеш? Слагате всички под калъп, а когато някое момиче каже, че момчетата сте несериозни или гледате само външния вид сте много засегнати. Човек може да се нагледа на пуберски изказвания в тоя сайт. Кога най-сетне ще ви дойде поне малко акъл? Да.. може и ние да избираме. Но всъщност в една хубава връзка няма излизания по скъпи ресторанти и търсене на перфектния външен вид, а уважение, доверие и лоялност. А може би и ти си поредния с разбито сърце намразил всичко женско което диша?

Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    разбиха ми сърцето в 4 клас,по4нах да наранявам други хора,щото в действителност мразя себе си.аз не струва като гадже,не съм надежден,не съм постояннен,не може да се раз4ита на мен,и не ми трябва гадже,само заместител на ръката...
    ааа верно,забравих да кажа,то всеки са го наранявали

Голям фен Аватара на Remini

....

мхм...има истина в това което казваш само че ще ти кажа едно:
    Според мен смотаняка си остава смотаняк независимо от съветите които даваш(не искам да обиждам никой конкретно)
    Иначе......доста голяма промяна си преодолял...евала на теб ако е така
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Remini
    мхм...има истина в това което казваш само че ще ти кажа едно:
    Според мен смотаняка си остава смотаняк независимо от съветите които даваш(не искам да обиждам никой конкретно)
    Иначе......доста голяма промяна си преодолял...евала на теб ако е така
    какво имаш впредвит 4е смотаняка си остава смотаняк,няма израстване,наваксване на проспуски за тебе така ли.Който си е бил сдухан все 6те си остане такъв,так ли.Гре6и6,идва момент в който си променя6 мисленето, а от там вси4ко друго.

разбиха ми сърцето в 4 клас,по4нах да наранявам други хора,щото в действителност мразя себе си.аз не струва като гадже,не съм надежден,не съм постояннен,не може да се раз4ита на мен,и не ми трябва гадже,само заместител на ръката...
    Верно ли бе? Не подозирах.. Мда, всеки са го аранявали, но има някои пичове като автора на темата, които веднъж наранени решават точно като малките деца, че всяка жена е пълен боклук и оставят мнения като твоите

Верно ли бе? Не подозирах.. Мда, всеки са го аранявали, но има някои пичове като автора на темата, които веднъж наранени решават точно като малките деца, че всяка жена е пълен боклук и оставят мнения като твоите
    Аз не мисля 4е абсолютно вси4ки сте БОКЛУЦИ,мн силно казано.Даже бих бих допуснал моми4е до себе си,стига да и повярвам.бил с мн моми4ета,но не съм бил истински интимен с нито една.

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Като ти чета "смислените" теми винаги се смея ! Няма тема , в която да не си си противоречал поне 1 път ! Най-добре спри с темите , защото просто се излагаш ! Гордееш се с това ,че си плейбой , но дама за бала не успя да намериш . Пари за джин и водка имаш , както и за БМВ , но за празненство с "приятелите" нямаш ! Който ти е чел и другите "умни" теми , нзае за какво говоря , Вчера се оплакваше , че родителите и роднините са ти ужасни, както и живота , но сега се кефиш , защото си плейбоя ! Казваш , че жените не търсели пари , ама миналия месец май- нещо се оплакваше , че гаджето ти е с теб само заради парите . Просто умствения ти багаж явно не достига за да съчиниш прилина история за живота си , защото предполагам казаното във всяка една твоя тема е глупава измислица и само си въобразяваш , че хората имат респкт към теб , но не е така !
    Мелеее,ама само мадимите го обиждат брутално

Ясно.. поредния разочарован симпатяга, който е решил, че момичетата са просто за забавление... усещаш ли как сам се погребваш с мненията си?
    Верно си е брат,стига си се защитавал,ти си такъв какъвто си,нема смисал да лъжеж тука.Ама ми прави мн впе4етление 4е щом някой ти каже нещо,ти запо4ва6 да се защитава6,само тези които се 4увстват виновни го правят.
    Ина4е мене тва ме кефи 4е си се променил,4е си спрял да бъде6 сдухан.ама я даи верно един pic,после всеки който ти намери дефекти,ще си даде негов pic,и пак ще говорим.

Град
    У вас
    infernal е прав във много неща. Все пак той говори за една маса момичета, които не се застояват пред компютрите и по форумите, а отделят време само на себе си (не работят, мама и тате дават $$$). Тази маса смело ще кажа, че е поне 80% от момичетата тийнс в БГ. Момчетата на тази възраст не са тръгнали да се женят още. Търсят забавата засега. Такива като вас, които стоят по форумите и рефрешват през 2 минути за нови постове ли трябва да харесват? Вие очаквате голямата любов, някой батко идва - шип-шип, оправя ви, накрая ви разбива сърцето, ставате мъжемразки и идвате тук да пишете врели-некипели, опитвайки се да докажете противното на истината.

И престанете вече с репликите от типа "не ни слагай в калъп/по общ знаменател".... Ако се обиждате от това значи и вие сте в този калъп. Както казах преспокойно може да се говори така, щом 80% от момичетата-тийнс в БГ влизат точно в тази категория.

Пак казвам - никой не е тръгнал да се жени!!?

Вместо да завиждате (псувайте ме да, но точно така излиза) излезте и си правете кефа. Никой не ви кара да ставате к***и.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си