- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Съгласна! Когато я обичаш наистина няма да и виждаш космите където и да било. Според мен казаното от теб е гаранция, че не разбираш понятието любов.
Майчице свята ти си ебати позьораВъобще не осъзванаш какво означават "истинските неща". Просто си избиваш комплексите по форумите, а да ги избиваш в този е най-жалкото
Всъщност ти си този с ролите, а не тези които ти пишат в жалката тема
Не разбра ли, че просто ни забавляваш?
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Тука се казаха мн верни неща.За държането пред моми4етата и т.н.Но трябва да се наблегне на това 4е не трябва да ти пука за тях,според мен мом4е не трябва да се влюбва в моми4ета.да ги харесва много-да,но тва с любоват си е женска работа.Ние трябва да сме на място,да сме твърди във всяко отношение...а путките да ни се радват да се мислят за специални...
Ето как аз свалям моми4ета,и нема да казвам ПЛЕЙБОЙ 4е е бахти сме6ното![]()
Та...
Виждам моми4е което ми харесва,визуално,после поздрав с моята дяволита усмивка.като винаги съм много уверен.понеже съм мн хубав/според 2та пола/ мацката е привле4ена и й е хубаво 4е съм се заинтересувал от нея.водя я на кафе,джентълмен съм от всякъде през цялото време,усмивката не ми пада от лицето...
Целуваме се,предлагам и да я водя у нас,и вси4ко си го казвам направо,без кодирани съобщения и про4ие.
ако усетя 4е не е готова,има 2ра сре6та,и тогава я водя у нас.
Важно е само едно нещо - да си САМОУВЕРЕН,4ара идва от това,без зна4ение какво каза6 или прави6 дори и да те е страх/срам да не го показва6.Моми4етата харесват смели мом4ета,такива които знаят какво искат,а ние искаме си4ки яки мадами...
Кога ще разберете, че това не е стадо, бе мили мои момченца! Неможе към всички еднакво да подходиш и всички да ти вържат! Невъзможно е!!!
да,разли4ните типове моми4ета изискват разли4ни подходи...
Трабва да ги лъжеж/лижеж по разли4ен на4ин
и още нещо... докога, за Бога, мъжете ще си мислите, че правите всичко за нашите взаимоотношения?!
ужс просто!!!я да видим каква е цената на тази кукла....или пък да омотаем някоя неопитна...да,разли4ните типове моми4ета изискват разли4ни подходи...
Трабва да ги лъжеж/лижеж по разли4ен на4ин![]()
стига!! явно наистина не вярвате в любовта...
someone else...
С това май съм склонен да се съглася, но пък всички винаги гледат от своята гледна точка и така и пишат - за това какво ТЕ са направили, а не какво са направили за тях, просто защото не знаят как изглеждат нещата на другитеПървоначално написано от babity
![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Аз оценявам какво е правил моя бебчо за мен през всичкото време, което сме заедно! Знам какъв компромис ми е направил, знам какво е простил, знам какво му коства и знам, че не е никак лесно да преглътне такова нещо, особено в нашата ситуация! Обаче да си го кажем както си е. Кой се облича в абсурдно изглеждащи дрехи само и само за да решите, че сме достоен обект за вниманието ви. (за обувките с ток няма да говоря) Мажем се с хиляда гадости, търпим кола - маска, с всяка бъдеща връзка пускаме тотото "дали като преспим ще се обади пак или не", търпим ви капризите и лиготиите, нещата, с които ни дразните, футбола.. и накрая да оберете всички лаври само задето сте забелязали, че си скъсваме гъза да ви угодим... не мисля!
Кой се облича в абсурдно изглеждащи дрехи само и само за да решите, че сме достоен обект за вниманието ви. (за обувките с ток няма да говоря) Мажем се с хиляда гадости, търпим кола - маска, с всяка бъдеща връзка пускаме тотото "дали като преспим ще се обади пак или не", търпим ви капризите и лиготиите, нещата, с които ни дразните, футбола.. и накрая да оберете всички лаври само задето сте забелязали, че си скъсваме гъза да ви угодим... не мисля! - е ти гъза 6те си го скъса6 мноо ясно,нали за тва го имате...на вас ви е кеф да се мажете с кво ли не...тото пускали...6те търпиш мн ясно,как няма обикновенно в една връзка кинтите са в мъжете и който има кинти,той казва кво се прави...
[quote="Eternal Silence"]ние трябва да сме интерсни за да ви привле4ем,ние трябва имаме яки коли,много пари,голям кур,да ви ебеме както трябва,да ви сваляме,да ви е интереснода се преструваме 4е ни пука за вас/е са,на някой глупак 6те му пука мн ясно/,да ви водим на ресторант и т.н.,ние трябва да питаме ''това харесва ли ти'',а вие просто трябва да изберете и да кажете ''да''.за къв кур да ви уважаваме ве...вие само си разтваряйте краката...Първоначално написано от babity
не съжалявам за проста6кото изказване,но тва е грозната истина...аве не е 4ак толкова грозна,стига да не си някои сдуханяк
[quote="1990_iNFERNAL"]Мда, а ние трябва да имаме хубави цици, дълги крака, стегнат гъз, да ви търпим лъжите и пренебрежителното отношение и да ви тичаме след гъза. Нали се сещаш че тия обвинения можем да си ги отправяме цял живот? Айде стига комплексарски и необмислени изказвания! В една истинска връзка гореизброените простотии просто нямат място.Първоначално написано от Eternal Silence
Май Eternal Silence наистина беше прав! Обаче всъщност ако предварително не се бяхме подложили на нещата, които по - горе изброих вие никога нямаше да ни обърнете нужното внимание. И след като вече намерихме нещо, с което можем да ви манипулираме (външният вид) - какво, по дяволите, би могло да ни спре да го правим и да изискваме още, още и още?!
Теб трябва да те оправи 1 група скейтъриПървоначално написано от vamp
За съжаление си печално прост и едва ли разбираш, че абсолютно нищо не зависи от това дали слушаш метъл или пляскаш скейт, важното е да изглеждаш добре, да си забавен и да се държиш що-годе добре.. днешните "красиви момичета" харесват някви прости фешъни, който са по женствени от тях самите
верно ли...Първоначално написано от Ивалинка
![]()
са ли го разбра...
вси4ки жени по природа са ку4ки
[quote="Jus7__Me"]няма нищо комплексарско,вие сте тези които определяте условията,да и ние до някаде,но вие избиратеПървоначално написано от 1990_iNFERNAL
Напротив има - факта, че според теб всичко е в хубавите ресторанти и мазненето. Какво толкова плюеш? Слагате всички под калъп, а когато някое момиче каже, че момчетата сте несериозни или гледате само външния вид сте много засегнати. Човек може да се нагледа на пуберски изказвания в тоя сайт. Кога най-сетне ще ви дойде поне малко акъл? Да.. може и ние да избираме. Но всъщност в една хубава връзка няма излизания по скъпи ресторанти и търсене на перфектния външен вид, а уважение, доверие и лоялност. А може би и ти си поредния с разбито сърце намразил всичко женско което диша?
Напротив има - факта, че според теб всичко е в хубавите ресторанти и мазненето. Какво толкова плюеш? Слагате всички под калъп, а когато някое момиче каже, че момчетата сте несериозни или гледате само външния вид сте много засегнати. Човек може да се нагледа на пуберски изказвания в тоя сайт. Кога най-сетне ще ви дойде поне малко акъл? Да.. може и ние да избираме. Но всъщност в една хубава връзка няма излизания по скъпи ресторанти и търсене на перфектния външен вид, а уважение, доверие и лоялност. А може би и ти си поредния с разбито сърце намразил всичко женско което диша?
разбиха ми сърцето в 4 клас,по4нах да наранявам други хора,щото в действителност мразя себе си.аз не струва като гадже,не съм надежден,не съм постояннен,не може да се раз4ита на мен,и не ми трябва гадже,само заместител на ръката...Първоначално написано от Jus7__Me
ааа верно,забравих да кажа,то всеки са го наранявали
мхм...има истина в това което казваш само че ще ти кажа едно:
Според мен смотаняка си остава смотаняк независимо от съветите които даваш(не искам да обиждам никой конкретно)
Иначе......доста голяма промяна си преодолял...евала на теб ако е така![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
какво имаш впредвит 4е смотаняка си остава смотаняк,няма израстване,наваксване на проспуски за тебе така ли.Който си е бил сдухан все 6те си остане такъв,так ли.Гре6и6,идва момент в който си променя6 мисленето, а от там вси4ко друго.Първоначално написано от Remini
Верно ли бе? Не подозирах.. Мда, всеки са го аранявали, но има някои пичове като автора на темата, които веднъж наранени решават точно като малките деца, че всяка жена е пълен боклук и оставят мнения като твоитеПървоначално написано от 1990_iNFERNAL
![]()
Аз не мисля 4е абсолютно вси4ки сте БОКЛУЦИ,мн силно казано.Даже бих бих допуснал моми4е до себе си,стига да и повярвам.бил с мн моми4ета,но не съм бил истински интимен с нито една.Първоначално написано от Jus7__Me
Мелеее,ама само мадимите го обиждат бруталноПървоначално написано от dark_sw
Верно си е брат,стига си се защитавал,ти си такъв какъвто си,нема смисал да лъжеж тука.Ама ми прави мн впе4етление 4е щом някой ти каже нещо,ти запо4ва6 да се защитава6,само тези които се 4увстват виновни го правят.Първоначално написано от Jus7__Me
Ина4е мене тва ме кефи 4е си се променил,4е си спрял да бъде6 сдухан.ама я даи верно един pic,после всеки който ти намери дефекти,ще си даде негов pic,и пак ще говорим.
infernal е прав във много неща. Все пак той говори за една маса момичета, които не се застояват пред компютрите и по форумите, а отделят време само на себе си (не работят, мама и тате дават $$$). Тази маса смело ще кажа, че е поне 80% от момичетата тийнс в БГ. Момчетата на тази възраст не са тръгнали да се женят още. Търсят забавата засега. Такива като вас, които стоят по форумите и рефрешват през 2 минути за нови постове ли трябва да харесват? Вие очаквате голямата любов, някой батко идва - шип-шип, оправя ви, накрая ви разбива сърцето, ставате мъжемразки и идвате тук да пишете врели-некипели, опитвайки се да докажете противното на истината.
И престанете вече с репликите от типа "не ни слагай в калъп/по общ знаменател".... Ако се обиждате от това значи и вие сте в този калъп. Както казах преспокойно може да се говори така, щом 80% от момичетата-тийнс в БГ влизат точно в тази категория.
Пак казвам - никой не е тръгнал да се жени!!?
Вместо да завиждате (псувайте ме да, но точно така излиза) излезте и си правете кефа. Никой не ви кара да ставате к***и.