Цитирай Първоначално написано от assd
пълни глупости мойто момче, ти беше форумния ревльо до вчера - вече си плейбоя

аа чекай че забравих да се аргументирам или там да кажа нещо

трябва да се правиш на незаинтересован! тва е най-големия тарикатлък, всички мацки обичат да им се обръща внимание и ако им ходиш подир гъза, както всички влюбени момченца с нулев опит правят нищо нема да стане. да видиш като се правя на интересен как бегат след мене вече
другото е да си просто интересен, ако си като отворена книга - забрави за мацки - да вздраствует чекията до гроб!

тва пари, коли ала бала са допълнение, как т оверно каза
За ревлъото почти си прав,просто си бях вкарал филмите за любовта,че ме обичат и т.н.,оказа се,че просто съм позволил на курвичката да ми се качи на главата,да се изгаври с добрината ми и да се мисли за велика.За това да си незаинтерован съм съгласен,точно по-тоя повод след като разделих едно момиче с гаджето й,докато се правех на незаинтересован я питах:"Интересно ми е отстрани как изглеждам,какво впечатление създавам?" Тя взе да ми обяснява,че съм изглеждам като лошо момче,но съм бил свестен,трябвало повече хора да бъдат като мен и се радва,че познава истинскита ми същност.
Заблудиш ли ги,интересен ли си,само успехи следват
Ае наздраве колега!

п.п.И не обичайте повече отколкото вас ви обичат,едно момиче винаги трябва да обича повече от вас иначе нещата се преебават а ролите се разменят.Няма да ставам пу*ка зарад пу*ка

Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и сила Само във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах