- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички красиви момичета които съм искал и не съм имал
Тая тема я пуска за всички загубеняци,които всеки ден пускат теми,че са по 17,18,19,20 години и нямат гаджета и не са имали,че жените били кучки и искали само пари.Не,не е това проблема ви,просто не знаете как да впечатлите едно момиче.
Връщам се 5 години назад,бях на 14,както и да е,тогава беше друго време,друго поколение,играехме с колички пред блока.Съответно мислехме по детски,сваляхме по детски и страдахме по детски.
Станах на 16-17 и все обвинявах момичета ,че са заети,че искат пари,че не ме харесват и т.н.Проблема си беше в мен,държах се като хлапак,не знаех как да ги впечатля,не знаех какво търсят момичетата в момчета.А именно-сигурност,забавление,тези 2 неща са задължително,другите неща като пари,коли,дрешки и външен вид са просто допълнение.
Да,всяко момче да има всяко момиче,стига да знае как.Трябва да знаеш как да се държиш.Не трябва да си прозрачен като стъкло,предсказуем и тъп.Жените търсят тръпката,ако нямаш какво да кажеш-най-добре мълчи.В такъв случай възприемат тъпотията ти като "той е потаен".
Външния вид,ей това е много важно допълнение.Да си готин не е достатъчно само.Голяма работа,че ходиш на фитнес,не пушиш и не пиеш.В днешно време не е гъзария това вече.Ако си метъл,скейтър и подобен тип забрави за всички красиви момичета,търси си гадже от комуната.Просто като си лепнеш етикета и те възприемат за такъв независимо какъв си.
Много важно е да си търпелив,да не си изпускаш нервите,понякога е по-добре да се направиш на неразбрал и на смотан и да видиш следващия ход на момичето за да прецениш следващия.
Важно е да направиш добро впечатление на приятелите й,на родителите й.Спечелиш си приятелите й,печелиш и нея,както и обратното.Никога не казвай лоша дума за тях дори и да не ги търпиш.Бъди неутрален.За родителите никога лоша дума,никога гадни съвети и коментари,единствено разбиране.
Бъди малко мил,малко романтичен,много забавен,точен и сериозен.Не бъди простак.
С такова поведение от 1 година насам непрекъснато излизам с красиви момичета,без да ми предлагат да сме само приятели.Желан съм и това ми харесва.А като си спомня какъв отчаян смотаняк бях и аз като вас пишех тема след тема тук,мислех,че съм влюбен,а просто съм харесвал някое момиче и не съм знаел как да го сваля.
Вече съм плейбой и съм горд с това!Ей това последното което казах никога не го казвайте пред хора,че ще ви се смеят.И не бъдете нахакани и арогантни,не бъдете и смотани,прилично самоуверени е добре,без да дразните останалите.
Айде свалячи,четете,учете,дерза те и се мятайте в боя.А вие момичета коментирайте някъде ако не сте съгласни
п.п.Не се притеснявайте да ви отрежат,не навеждайте глава ,а търсете грешката в себе си.Аз сега си пия джинчето с тоник и се кефа на животеца,защото тая вечер съм с едно страшно готино момиче по което точи лиги половината град...А до вчера тъгувах за бившата ми...Хахахахха![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
пълни глупости мойто момче, ти беше форумния ревльо до вчера - вече си плейбоя
аа чекай че забравих да се аргументирам или там да кажа нещо
трябва да се правиш на незаинтересован! тва е най-големия тарикатлък, всички мацки обичат да им се обръща внимание и ако им ходиш подир гъза, както всички влюбени момченца с нулев опит правят нищо нема да стане. да видиш като се правя на интересен как бегат след мене вече
другото е да си просто интересен, ако си като отворена книга - забрави за мацки - да вздраствует чекията до гроб!
тва пари, коли ала бала са допълнение, как т оверно каза![]()
За ревлъото почти си прав,просто си бях вкарал филмите за любовта,че ме обичат и т.н.,оказа се,че просто съм позволил на курвичката да ми се качи на главата,да се изгаври с добрината ми и да се мисли за велика.За това да си незаинтерован съм съгласен,точно по-тоя повод след като разделих едно момиче с гаджето й,докато се правех на незаинтересован я питах:"Интересно ми е отстрани как изглеждам,какво впечатление създавам?" Тя взе да ми обяснява,че съм изглеждам като лошо момче,но съм бил свестен,трябвало повече хора да бъдат като мен и се радва,че познава истинскита ми същност.Първоначално написано от assd
Заблудиш ли ги,интересен ли си,само успехи следват
Ае наздраве колега!
п.п.И не обичайте повече отколкото вас ви обичат,едно момиче винаги трябва да обича повече от вас иначе нещата се преебават а ролите се разменят.Няма да ставам пу*ка зарад пу*ка
Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и силаСамо във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Браво за постигнатия успех.Първоначално написано от vamp
Браво!!!!!!!!!!Първоначално написано от assd
![]()
=D>
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
А за мен наи-тъпо е когато някой обобщи:"Всички момичета харесват.. еди си кво".Е тва е мно гадно да се чуе,защото всяко момиче си е уникална сама по себе си и едни може да не харесват супер "неебателните",но пък други се целят само към такъв тип момчета.За да имаш едно момиче трябва да си запознат с нея,характера и, и това по какво си пада,за да я впечетлиш максимално.
Хубави съвети, жалко, че само чувството ми за хумор куца най-много, а то е жизнено важно, да не кажа най-важното. Заради него успехът ще ми се изплъзва винаги.
![]()
hmmm... ot tfa det pro4etuh moje bi za malko ot napisanoto si prafno tfa 4e ne si slu4il na momi4e tfa ne e nash problem i 4e sq izlizash s nekfo dr momi4e ne e mn golqmo postijqnie "dori celiq grad da to4i ligi po neq"
samo moe si pokaesh prostutiqta s tiqti raoti!ne sum ti 4ela mneniqta no sig kato kazfat 4e si revliuto na foroma ne lujat 100% tui 4e po dobre zamul4i i nedei daa akuli na drugite shot ti sam si si ispatil ot prostutiiqta ti!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
без ПОДПИС ... xD
О за кво го нападате момчето.Ква е тая злоба,оставате го да се радва на успеха си.Важното е че се качва нагоре.. какво лошо има в това? и че го е споделил... за какво секи си помисли че е тръгнал да се фука и да дава ъкъл.И кво като е бил ревлюто на форума?? Пф.. ебаси злобата дето усещам тука...![]()
Ако просто си търсите поредното хубаво момиче,с което да си губите времето,тези съвети ще са ви от полза.Но ако искате истинска връзка тези няма да ви помогнат много,особено някои,които даже могат да преобърнат нещата с главата надолу.
И все пак човек да има добра самооценка и да не се цели прекалено високо.
Тва кой град е?Хич не ми се вярва,а и от пълен мухльо да станеш готин-тва никъде не се случва(дори в България,където всичко е възмойно!).Първоначално написано от vamp
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
съгласна съм донякъде с поста на vamp и донякъде с този на assd..
vamp -няма значение дали момчето е пънк ,метъл или тн..от къде на къде ще бъдат отписани тези момчета...няма такова нещо...не отчайвам момчетата напразно,аз лично познавам мн свестни момчета метъли...не е никакъв проблем стила ,който са си избрали стига те да се харесват така пък и да им пасва-да не са някои имитатори безмозъчни..![]()
иначе естесвено,че обичаме загадачното,въпреки,че на нас повече ни приляга..за романтиката няма какво да коментирам
![]()
Кво пък наистина му се нахвърлихте?Изказал е неговата гледна точка, и самата аз до някъде съм съгласна с него
![]()
vamp,донякъде съм съгласен с теб.Обаче това че метъли и скейтъри не можели да си хванат хубаво момиче не е вярно.Да подчертая че аз не съм такъв.Още нещо,с което не съм съгласен не съм съгласен че може да имаш абсолютно всяко момиче,което поискаш ако ще и най големият гъзар да си.Готов съм на бас.И както ти казах и преди,малко по спокойно го карай,живей си живота и избягвай да правиш неща,които не искаш на теб да ти правят.
До някъде си прав...има и нещо верно в това..
xeeeee i az sam na podobno polojenie![]()
На път си да откриеш ключа към успеха :P
бе има нещо вярно ,
ама всичко е относително !
BEks "ключът е в теб :
Първоначално написано от Exoras
![]()
![]()
vamp,донякъде съм съгласен с теб.Обаче това че метъли и скейтъри не можели да си хванат хубаво момиче не е вярно.Да подчертая че аз не съм такъв.Още нещо,с което не съм съгласен не съм съгласен че може да имаш абсолютно всяко момиче,което поискаш ако ще и най големият гъзар да си.Готов съм на бас.И както ти казах и преди,малко по спокойно го карай,живей си живота и избягвай да правиш неща,които не искаш на теб да ти правят.
bate jivota e edna igra .. =]
az pyk ti kazvam che toi e prav i mojesh da imash V S Q K O E D N O momiche stiga da imash to4niq podhod ... iskash si harry potter fenka ... govorish i za harry potter ... iskash manekenka .. nq i govorish zaaa nqkvi v1rkolaci i vampiri ..
a ako toi ti slu6a saveta .. ne pravi neshta kakvito ne iskash na teb da ti praqt she stoi v forumite tuka i she se oplakva kak porednata kifla mu e "razbila sarceto"
pyk ti vamp saglasen sam s tebe .. kolkot si po nepukiz ne se pravish na idiot i se usmihvash po malko tolkova po ti se kefqt.
Izlizate ... kat doide vreme da staate .. kaash na 2 da cepqt smetkata .. otvarqsh i vratata .. nali kavaler si .. i gledash da si super nepredskazuem .. ako primerno ste si igrali cqla ve4er iiiiii t1kmo da se celunete .. spirash i kaash .. srry ne moga .. prekaleno mnogo preb1rzvash i sled 5 min q celuvash .. seshtash se nali ?! nepredskazuemost .. trq kartite da sa v tebe a ne v neq =]
are i uspeh s mackite
Вярно е това,което си написал.Защо го нападате бе?![]()
![]()
![]()
![]()
Като изключим 2-3 неща, който не са верни, е открил топлата вода![]()
Ami a chestito! Aplodismenti za avtora =D>
P.S. : Vypreki,che ima za kakvo da se pospori po temichkata![]()
A qui
На практика е много лесно но теория е маааалко по различно.Аз пак държа на своето мнение НЕ можеш да имаш всяко момиче,което поискаш.Да на теория е така както казваш,но на практика НЕ.Я си представи че трудно свързваш двата края,а момичето е някоя богаташка,която е свикнала с охолният живот,които ти не можеш да и осигуриш,я си престави да си някой слаботелесен,а момичето да си пада по някакви горили,представиси да е някоя,която не обича да се задържа дълго при едно момче или пък някоя лигла,която не знае какво иска и примери,и примери,и примери,ако ще и за световната конспирация да и говориш е все тая.Аз не съм кой знае какъв сваляч,но познавам и съм виждал много свалячи,които си мислят че никое момиче не може да им откаже,които сумата и пъти са действали по този път и не разбират от намеци и когато накрая доста грубо им подрежат крилцата чувам нещо от рода:"А,пък ние бяхме само приятели,и от мене да знаеш че никога след момиче не се тича!".Мога да ти давам още сумата и примери,но няма смисъл,веднъж си "изтърках"клавиатурата да убеждавам vamp,ако искаш може да ми видиш аргументите.Нямам намерение да ги повтарям пак.Първоначално написано от M0M0
А за съвета, той е просто един съвет.И като някаква кифла му разбила сърцето,дай щото сме наранени да отмъщаваме на всичко живо що е момиче.Така ли?Видял съм и виждам много такива като него-наранени.И аз съм минал по "пътя на разбитото сърце"и знам какво е и какво ти се иска в началото.
Виждал съм и свалячи,които поприцип не им пука толкова да не знаят къде се намират от любов.
Знай едно.В свалката от момчето нищо не зависи.Ако момичето го хареса ще станат нещата,ако ли не няма.Това че момчетата свляме момичета не показва нищо.Просто на момичетата така им е по лесно.Вместо те да ходят да свалят момчета,момчетата сами да си идват при тях и те да си избират И в същото време да начешат мъжкото му его на завоевател..Не че понякога и те не свалят,но това е изключително рядко.
За ревлъото почти си прав,просто си бях вкарал филмите за любовта,че ме обичат и т.н.,оказа се,че просто съм позволил на курвичката да ми се качи на главата,да се изгаври с добрината ми и да се мисли за велика.За това да си незаинтерован съм съгласен,точно по-тоя повод след като разделих едно момиче с гаджето й,докато се правех на незаинтересован я питах:"Интересно ми е отстрани как изглеждам,какво впечатление създавам?" Тя взе да ми обяснява,че съм изглеждам като лошо момче,но съм бил свестен,трябвало повече хора да бъдат като мен и се радва,че познава истинскита ми същност.
Заблудиш ли ги,интересен ли си,само успехи следват
Ае наздраве колега!
п.п.И не обичайте повече отколкото вас ви обичат,едно момиче винаги трябва да обича повече от вас иначе нещата се преебават а ролите се разменят.Няма да ставам пу*ка зарад пу*ка
- Po tova koeto kazva6 si li4i kolko struva6...playboy bil,mnogo li si gord s tova??Li4i si 4e ne si svesten,6tom govori6 taka za moi4etata ,,putki'' I si li4i 4e ne si izpital istinskata lubov,aide da ne kazvam istinska ,a lubov s mnogo silni 4uvstva...Lubovta ne e da zablujdava6 i da se pravi6 na takuv kakuvto ne si!!!Lubovta ne e da ima6 mnogo momi4eta i v truden moment da ostane6 sam,lubovta e samo s edin 4ovek da izpitate dobri i lo6i momenti zaedno!!!
Аааа и никога не си разправяйте проблемите на момичета,че ще ви вземат за неудачник и ще си присмиват,трябва да вдъхвате сигурност и силаСамо във форума може да си циврите така като мен с чашката на клавиатурата,ама е задължително да сте анонимни,че ще ви сочат с пръст хахахахахах
[/quote]
-Ne mislq 4e 6te ti se prismivat..V edna vruzka ne trqbva da ima samo sex,a i emocionalno privli4ane,da spodelqte problemite si ,taka daje vruzkata se zadulbo4ava...Ina4e vsi4ko e fal6ivo,nenavijdam takiva vruzki,no vseki ima pravo na izbor!!!Zablujdavai momi4etata,to si ima dostatu4no zabludeni!!S moq priqtel si spodelqm vsi4ko i mnogo se radvam 4e vruzkata ni e pulnocenna..
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.